5 napos körutazás Toszkánában, busszal, reggelivel – vár Montecatini Terme, Firenze, Pisa

Adutours Utazási Kft
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

15.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Adutours Utazási Kft
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Az ajánlat leírása

Gyönyörködj a napsütötte Toszkánában!

Időpontok

 • 2024-10-19: Előleg: 15.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre – A kupon teljes ára 149.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 15.000 Ft, a fennmaradó 134.990 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

 • Az utazást busszal
 • 4 éjszaka szállást
 • Reggelis ellátást
 • Szervezést
 • Magyar nyelvű idegenvezető/csoportkísérést

Az ár nem tartalmazza

 • BBP biztosítás (70 éves korig): 3.000 Ft/fő BBP biztosítás (70 éves kortól): 6.000 Ft/fő
 • Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (kötelezően fizetendő)
 • VOX készülék: 3.000 Ft/fő/5nap
 • Idegenforgalmi adó+városbelépési díj: össz. 25 €/fő (helyszínen fizetendő)
 • Városnézések során mindent kívülről tekintünk meg, műemlékek meglátogatása szabadidőben, egyénileg lehetséges
 • 35 fő alatti létszám esetén 20.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben

Felár

 • Vacsora felár: 28.900 Ft/fő (4 vacsora)
 • Egyágyas felár: 32.000 Ft
 • Fix ülőhely: 3.000 Ft

Fontos

Kérjük, a kupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz partnerünknél a következő email-címen: adutours@t-online.hu

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

A vidéki fel- és leszállási helyek mindig menetirány szerinti oldalon vannak. A helyszínekről érdeklődjön partnerünknél!

Program

1. nap: Indulás reggel 6:00-kor , (Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 5., Városligeti csónakázó és Műjégpálya). A vidéki felszállást kérjük, foglaláskor jelezzék! Folyamatos buszos utazás rövid pihenőkkel Toszkána felé. Útközben kora délután meglátogatjuk a szlovén lipicai istállót, ahol a világhírű lipicai ménes életével ismerkedünk meg. Este a szállás elfoglalása Montecatini Terme környékén.

2. nap: Egész nap szabadprogram. Vagy reggeli után fakultatív kirándulási lehetőség: városnézés a reneszánsz kor bölcsőjében, Firenzében. Séta a Harisnyások utcáján és látogatás a klasszikus firenzei műemlékeknél: Medici kápolna, Dóm, Giotto torony, Palazzo Vecchio, Loggia dei Lanzi, Ponte Vecchio, Palazzo Pitti, Basilica Santa Croce stb. Este visszatérés a szállásra.
Fakultatív program ára: 40 €/fő + helyi idegenvezető

3. nap: Reggeli után utazás Pisába, a szent föld egy darabját őrző épületcsoporthoz: Dóm, Keresztelőkápolna és a híres Ferde torony. Jó idő esetén Tirreniába, a közeli homokos tengerpartra utazunk és strandolással, pihenéssel töltjük a délutánt. Amennyiben az időjárás nem teszi lehetővé a strandolást, idegenvezetőnkkel felfedezzük Montecatini Terme bájos belvárosát. Lehetőség nyílik felvonóval megközelíteni Montecatini Alto hangulatos középkori települését, amely egy hegy tetején emelkedik. Este visszatérés a szállásra.

4. nap: Egész nap szabadprogram. Vagy fakultatív kirándulási lehetőség: Egész napos kirándulás, amelynek során két csodálatos várost fedezhetünk fel: Sienát, a frankok városát és San Gimignanót, a tornyok városát. San Gimignano középkori hangulatot idéző városában teszünk sétát, majd városnézés Sienában: Római kapu, Il Campo, a Földanya kútja, Városháza, Dóm stb. Városnézés után szabadidő, majd este visszatérés a szállásra.
Fakultatív program ára: 40 €/fő

5. nap: Reggeli után indulás hazafelé, egész napos utazás rövid pihenőkkel. Hazaérkezés a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

5 napos körutazás Toszkánában, busszal, reggelivel – vár Montecatini Terme, Firenze, Pisa

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt!

Beváltható: 2024.10.19.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz az adutours@t-online.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárlóható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
42 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére