5 napos körutazás Szerbia rejtett vidékein, busszal, reggelivel, 4*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 44407
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

194.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 44407

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Belgrád, Újvidék, természeti csodák az Uvac-folyó völgyében!

Időpontok

 • Augusztus 08 - 12.: , 194.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

 • A teljes alapprogramot
 • Szállást 4 csillagos szállodákban
 • Reggelis ellátást
 • Klímás, turistautakra tervezett autóbusszal utazást
 • Fix ülőhelyet az autóbuszon, amely foglalás előtt kiválasztható telefonon, ennek hiányában automatikusan kerül kiosztásra a szabad helyek függvényében
 • Felszállási lehetőséget 15 magyar nagyvárosból
 • Magyar nyelvű idegenvezetést végig a programok során
 • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

 • Utasbiztosítás
 • Belépők ára: kb.: 2350 RSD

Felár

 • Egyágyas szoba felára 52 000 Ft
 • Fakultatív vacsora (4 alkalom) 29 000 Ft

Program                  

1. NAP: PÉCS / DEBRECEN – BP. – SZEGED – BELGRÁD

Ingyenes kora reggeli transzferek indulnak Debrecenből, és Pécsről Budapestre. Mindkét útvonalon további felszállási lehe­tőségeket biztosítunk. A főváros után az M5-ös autópályán hala­dunk dél felé. Kecskeméten, Kiskunfélegyházán és Szegeden felszállási lehetőség, majd határátlépés Szerbiába. Belgrádba érkezésünket követően a nándorfehérvári erődnél kezdünk, amely drámaian magasodik a Száva és a Duna összefolyása fölött. Az I. és a XVIII. század között épült erőd jelentős védelmi csaták tanúja volt. Megnézzük a Viktor-emlékművet, a Zindan-kaput, a Szent Petka-kápolnát, az Órakaput és az Óratornyot is. Ezután megkezdjük városnézésünket Új-Belgrádban, ahol olyan figyelemre méltó épületeket fogunk látni, mint a Kommunista Párt volt központi bizottságának székháza, a Szövetségi Palota, a Genex-torony vagy Belgrád nyugati kapuja és még sok díszes épület. Új-Belgrád után Zimonyt látogatjuk meg, Belgrád északi részét, amelyre jellemző a közép-európai megjelenés, a hangu­latos negyedek, a macskaköves utcák és a Duna-parti éttermek. A kanyargós utcácskák és a kis házak azt a benyomást keltik, hogy Zimony a mediterrán és a közép-európai kultúrák olvasz­tótégelye. Az este folyamán fakultatív programlehetőségként ellátogathatunk a Skadarlija bohém negyedbe, amelyet gyak­ran hasonlítanak a párizsi Montmartre-hoz, mind megjelené­sében, mind művészi hangulatában. Ez tökéletes alkalom arra, hogy jobban megismerkedjünk a hagyományos szerb konyhával és a híres belgrádi éjszakai élettel. Szállás Belgrádban.

2. NAP: BELGRÁD – MOKRA GORA – ZLATIBOR

Reggeli után útnak indulunk Nyugat-Szerbia felé, amely vad és érintetlen természetéről, ízletes konyhájáról, valamint ven­dégszerető lakóiról ismert. Első megállónk egy meghökkentő látványosság, „Ház a Drina folyóban". Képzeljenek el egy kicsi sziklát a folyóban melyen egy színes faház áll. Ezt fotózhatjuk le, egy hangulatos étteremnél lévő kilátópontról. Kis pihenő után folytatjuk utunkat a híres Sargan-nyolcashoz mely egyedülálló keskeny nyomtávú vasút. Ez ma már csak a turizmust szolgálja. A fából készült ülésekkel, fatüzelésű kályhákkal és jellegzetes zörgő hangokkal ellátott nosztalgikus kisvonat visszarepít min­ket 1925-be, amikor ezt a vasutat üzembe helyezték, azzal a cél­lal, hogy összeköttetést teremtsenek Belgrád és az Adriai-tenger között. Utunk során mesés kilátás nyílik Mokra Gora hegyvonu­latra és völgyekre. Drvengradban (Favárosban) szállunk fel és le a kisvonatról. A híres rendező, Emir Kusturica az „Az élet egy csoda” című filmjének forgatása során döntött úgy, hogy meg­építi ezt a „városkát”. Romos faházakat szállított ide a hegyek­ből, helyreállította őket, és így alakult ki a „Faváros”. Napunkat Zlatiborban fejezzük be, ahol a szállásunk is lesz (2 éj). Zlatibor híres népi építészetéről, gazdag és változatos etnikai örökségé­ről, széles körben ismert kulináris különlegességeiről. A szállo­dánkban vacsorázunk.

3. NAP: ZLATIBOR – UVAC – ZLATIBOR

Reggeli után elindulunk Zlatiborból az Uvaci „Különleges Természetvédelmi Terület”-re. Egyórás utazást követően az Uvac kanyon szépségében találjuk magunkat. Ez Európa har­madik legnagyobb és legmélyebb völgye, ahol a folyó évszá­zadok óta utat tör magának a hegyeken keresztül, mély kanyarulatokat hagyva maga után, miközben barlango­kat hoz létre. A táj sok turistát vonz. A terület védelmet nyújt 219 egyedi növényfajnak, 24 különböző halnak és 130 ritka madárfajnak, köztük a fakó keselyűnek is. Ha szerencsénk van, láthatjuk ezt a hatalmas madarat, amelynek Uvacban élő populációja a legnagyobb Európában. Ezt követően hajókázási lehetőségünk lesz a kanyargó Uvac folyón és gyönyörködhe­tünk a lenyűgöző tájban. Nem hagyhatjuk el a rezervátumot, amíg nem készítünk néhány fantasztikus fotót a kanyonra néző kilátópontokról. Amikor visszaérünk Zlatiborba, aki, ha szeretné, felszállhat Gold Gondola Liftre (fakultatív). Ez a leg­hosszabb panorámás felvonó a világon. A délután további részében szabadprogram. Szállás, mint előző nap.

4. NAP: ZLATIBOR – SIROGOJNO – STOPICA – GOSTILJE-VÍZESÉS – BELGRÁD

Reggeli után ellátogatunk Sirogojno faluba, amely a néprajzi múzeumáról és a nyers gyapjúból készült sirogojnói pulóverek­ről híres. Megtekintjük a szabadtéri múzeum néprajzi kiállítá­sát, mely Öregfalu néven ismert. Ezt követően meglátogatjuk a Stopica-barlangot, amely egyedülálló geológiai jellegzetesség­gel rendelkezik. Egy monumentális bejáraton keresztül érjük el a mészkőbarlangot, mely számos különböző méretű és mély­ségű mészkő kádnak ad otthont. Ezek a legnagyobbak közé tartoznak Európában a maguk nemében, némelyikük akár hét méter mély is lehet. A mai napi programunk következő hely­színe a Gostilje-vízesés. Ezt a népszerű piknikezőhelyet egy 20 méter magas vízesés uralja, amely festői miniatűr vízesé­sek sorozatává alakul, amelyekhez lépcsőkön és gyaloghidakon keresztül lehet eljutni. A nap során fakultatív, hagyományos, Zlatibor környéki specialitásokból készült ebédet fogyaszthat­nak el azok, akik ezt választják. A nap során tapasztalt kivéte­les élmények után visszautazunk Belgrádba, ahová késő délután érkezünk meg és elfoglaljuk szállásunkat.

5. NAP: BELGRÁD – KARLÓCA – ÚJVIDÉK – BUDAPEST

Reggeli után irány Újvidék. Szerbia második legnagyobb városa felé haladva, útközben megállunk Karlovácon, amely a XVIII. században a szerb kultúra központja volt. A festői város macskaköves utcáin sétálva eljutunk az első szerb gimnázium­hoz, amely számos nagy írót és költőt adott a szerb népnek. Felkeressük a régi pátriárkai udvart és a teológiai komplexumot is. Mivel egy híres borvidék szívében vagyunk, meglátogatunk egy nagyhírű borospincét. Megkóstoljuk a környék leghíre­sebb termékét, a Bermet bort. Következő állomásunk a Duna második legnagyobb erődje, Pétervárad. Az osztrák-magyar és az Oszmán Birodalom közötti örökös háború egyik legfonto­sabb stratégiai pontja volt. Megismerkedünk a földalatti jára­tok (katakombák) legendáival, mielőtt tovább utazunk Újvidék belvárosába. Nevezetes kulturális intézmények és történelmi épületek között sétálunk, miközben ellátogatunk a város leg­régebbi részébe, a Zmaj Jovina sétálóövezetbe. Itt megismer­kedünk Újvidék gazdag történelmével, megnézzük Svetozar Miletic emlékművét, majd a híres katedrálist és a püspöki temp­lomot. Ezután folytatjuk utunkat, – határátlépés függvényé­ben –, Szeged érintésével érkezünk az esti órákban Budapestre. Ezt követően mindenkit a felszállási helyére szállítunk.

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

5 napos körutazás Szerbia rejtett vidékein, busszal, reggelivel, 4*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
26 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére