5 napos körutazás Erdély legszebb tájain, busszal, reggelivel, idegenvezetéssel – vár Székelyudvarhely, Csíksomlyó és a Szent Anna-tó

Adutours Utazási Kft
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

9.900 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Adutours Utazási Kft
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Az ajánlat leírása

Látogass el Erdély legszebb tájaira egy felejthetetlen ötnapos körutazáson!

Opciók

  • 2024-08-21: Előleg: 9.900 Ft
  • 2024-10-23: Előleg: 9.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre – A kupon teljes ára 98.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 9.900 Ft, a fennmaradó 89.090 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Autóbuszos utazás
  • 4 éjszaka szállás
  • Reggeli
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (partnerünknél fizetendő)
  • BBP biztosítás (70 éves korig): 3.000 Ft/fő
  • BBP biztosítás (70 éves kortól): 6.000 Ft/fő
  • Kötelező idegenforgalmi adó + városbelépési díj + buszok után fizetendő parkolási díj: 100 RON

Felár

  • Egyágyas felár: 32.000 Ft
  • Vacsora: 26.900 Ft/fő (4 vacsora)
  • 35 fő alatti létszám esetén 20.000 Ft/fő felár fizetendő

Fontos

Kérjük, a kupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz partnerünknél a következő email-címen: adutours@t-online.hu

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

A vidéki fel- és leszállási helyek mindig menetirány szerinti oldalon vannak. A helyszínekről érdeklődjön partnerünknél!

Program

1. nap:
Indulás reggel 6:00-kor, (Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 5., Városligeti csónakázó és Műjégpálya). A vidéki felszállást kérjük, foglaláskor jelezzék! Folyamatos buszos utazás rövid pihenőkkel. A Királyhágón át érkezés a kalotaszegi medencébe. Betekintést nyerünk Körösfőn a helyi kazettás mennyezetű, négy fiatornyos középkori templom belsejébe, amely páratlan értéket képvisel. Majd utazás Kolozsvárra. Rövid városnézés Kolozsváron: Szt. Mihály templom, Bánffy-Palota, Mátyás király szülőháza és lovas-szobra megtekintése. Este szállás Göcs környékén.

2. nap:
Reggeli után utazás Székelyudvarhelyre, de útközben megállunk Szovátafürdőn (európai hírű gyógyfürdőhely), ahol az augusztusi időpontban lehetőség van megmártózni a messzi földön híres, meleg, és sós vizű Medve-tóban. Ezt követően látogatást teszünk a parajdi sóbányában, amely a Kárpát-medence egyik legfontosabb sóbányászati helye. Majd megálló Korondon, a székely népművészet - elsősorban a fazekasok - fellegvárában. A nap zárásaként Farkaslakán megtiszteljük Tamási Áron síremlékét, és Szejkefürdőn a tizenkét székely kapuval övezett - a legnagyobb székely - Orbán Balázs sírhelyét. Este szállás Székelyudvarhely környékén.

3. nap:
Reggeli után utazás Csíksomlyóra. Útközben rövid megálló Homoródfürdőn, ahol megízlelhetjük a híres székelyföldi borvizet. Csíksomlyón megtekintjük a híres búcsújáró templomot a csodatévő Szűz Mária szoborral. Megállás a madéfalvi veszedelem emlékművénél. Megismerkedünk Csíkdánfalván a dánfalvi kerámia készítésével. Továbbindulunk a lélegzetelállítóan szép Békás-szoroshoz, amely a Keleti-Kárpátok legszebb, legmonumentálisabb szurdokvölgye. Visszafele megálló a Gyilkos-tónál, amely Székelyföld egyik leglátogatottabb természeti ritkasága. A tó egyedisége a víz alá került fenyőerdő maradványa. Majd felkeressük a Zeteváraljai víztározót, amely 234 hektárával uralja a tájat a település felett. Este visszatérés a szállásra.

4. nap:
Reggeli után utazás a Szent-Anna tóhoz, amely egy kialudt vulkáni kráterben keletkezett (nyáron fürdési lehetőség, jó idő esetén). Majd túrát teszünk a szomszédos kráterben kialakult tőzegmohalápban. Visszaindulás a szállásra. Délután ismerkedés Székelyudvarhely belvárosával: Vasszékely szobra, Szoborpark, Városháza, Főtér. Kora este szekeres túrán ismerkedhetünk meg a környék legszebb részeivel és a Hargita felejthetetlen bájával, majd este visszatérés a szállásra.

5. nap:
Kora reggeli indulás hazafelé. Útközben rövid megálló Marosvásárhely főterén: Kultúrpalota, Közigazgatás ügyi Palota, lábasház, Köpeczi-Teleki ház, Ortodox Székesegyház. Érkezés a kiindulási helyre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

5 napos körutazás Erdély legszebb tájain, busszal, reggelivel, idegenvezetéssel – vár Székelyudvarhely, Csíksomlyó és a Szent Anna-tó

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2024.10.23.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz az adutours@t-online.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárlóható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
23 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére