5 napos körutazás Dalmáciában, busszal, reggelivel, 3*-os szállással – vár az Adriai-tenger, Trogir, Zadar, Split és Hvar-sziget

Ajánlat kód: 38208
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

104.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 38208

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Ismerkedj Horvátország gyöngyszemével, a mesés tájakat és történelmi városokat felvonultató Dalmáciával!

Opciók

  • 2022. szeptember 21-25.: , 104.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • 4 éjszaka szállást 3*-os hotelben
  • Reggelit
  • Programokat
  • Magyar idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját
  • Útlemondási díjat (2%)
  • Üdülőhelyi és regisztrációs díj (helyszínen fizetendő): 12 év felett: 15 EUR/fő
  • Belépőket kb. 200 HRK, nem kötelező

Fakultatív programok (min 25 fő esetén)

  • Split és Klissza vára: 25 EUR/felnőtt, 15 EUR/gyermek 12 évig.
  • Hvar katamaránnal: 55 EUR/felnőtt, 45 EUR/gyermek 12 évig.
  • Omis és hajókázás a Cetina folyón: 25 EUR/fő; gyermek 12 évig 20 EUR/fő

Felár

  • Egyágyas felár: 36.500 Ft (június) és 32.900 Ft (szeptember)
  • Vacsora felár (4 vacsora): 12.000 Ft/felnőtt, 12 évig: 8.000 Ft/fő

Program

1.nap: Trogir, Primosten
Indulás reggel 06.00 órakor. Délutáni órákban érünk Trogir óvárosába. A csodaszép, világörökség részeként számontartott, kis szigetre épült, festői, olaszos hangulatú Trogir rejti Dalmácia egyik legjelentősebb egyházi épületét is (Szt. Lőrinc katedrálist) számos más látnivaló mellett. Majd a szállás foglalást követően, még felfrissülhetünk az Adriai-tengerben vacsora előtt. Vacsora után idegenvezetőnkkel a romantikus Primosten óvárosában teszünk egy hangulatos sétát. A kacskaringós utcákat követve a település legmagasabb pontjáról csodáljuk meg a lélegzetelállítóan kék Adriát. 

2. nap: Split, Klissza vára, strandolás
Ma délelőtt egy félnapos buszos kirándulásra invitáljuk, Split-ben teljes szépségében láthatjuk Diocletianus, római császár gigantikus palotáját is, melynek eredeti falai az óvárost ölelik át. A közös városnézés után mindenki kedvére átkutathatja a várpince rendszert, a város tágas tereit, szűk utcáit és természetesen a spliti piacot. Majd a buszunkal hegyre kapaszkodva Klissza várához érünk, mely viharos múltja még a IV Bélahoz is kapcsolódik. Napjainkban pedig a Trónok harca c. sorozat forgatásának szolgált helyszínéül. Részvételi díj: 25 EUR/felnőtt, 15 EUR/gyermek 12 évig. Délután szabad program, strandolás a szállás lassan mélyülő strandján. 

3. nap: Hvar sziget 
Vegyen részt az igazi csemegének számító, Hvar városát bebarangoló, egész napos kulturális fakultatív programon. Katamaránnal áthajózunk a Hvar szigetén lévő mesés Hvar városba. Közelről is megnézzük az Arsenalt, mely Európa első nyilvános színházát rejti, főterét, templomát, a bencés kolostort, ahol a tradicionális hvari csipke készül az agavé szálaiból, a Hektorovic palota maradványait és még sok-sok más látnivalót... majd, aki bírja a lépcsőzést, a város fölé magasodó Spanyol erődöt tekintheti meg (belépős), ahol elénk tárul Hvar város fenséges látványa. A nap többi részében baragolhatnak az óvárosban, strandolhatnak a Hvar város strandjain, vagy taxi csónakkal átmehetnek a Pokol sziget csoporthoz tartózó egyik szigetének vadregényes öblébe strandolni. Szabad időt követően visszahajózunk Splitbe, élményekkel telve indulunk vissza a szálláshelyre. Részvételi díj hajójeggyel: 55 EUR/felnőtt, 40 EUR/gyermek 12 évig. 

4. nap: Omis - csónakázással a Cetina folyón
Ezen a napon egy különleges fakultatív kirándulásra csábítjuk! Biokovo hegy lábánál a kalózok városában városnéző sétánk alatt elmélyedünk Omis város érdekességekkel tűzdelt történetében. Barangolunk a város bűbájos kis utcáin, majd 20-25 fős csónakokba szállva gyönyörködünk a lenyűgöző Cetina kanyonban, míg elérjük a Radman malmai néven ismert turistaparadicsomot. Megtekintjük a múltidéző XV századi malomkerekét és a molnárházát, valamit a Cetina folyó utolsó vad, festői zubogóit. Részvételi díj: 25 EUR/felnőtt; 20 EUR/gyermek 12 évig. Visszaérkezéskor még marad idő strandolásra is. 

5. nap: Zadar, Rastoke
Reggeli után elbúcsuzunk Primostentől és észak felé indulunk Zadar városba. Az óvárosba a délutáni órákban érkezünk, melynek történelmi belvárosa számos magyar vonatkozású emléket őriz. Felkeressük a nevezetességeket, meghallgatjuk a híres tengeri orgonát, megcsodáljuk a ,,nap üdvözletét" - sétálunk a természetes fényt kibocsátó "univerzumban". Majd  Magyarország felé veszünk irányt. Útközben megállunk a Slunj városkában található, Korana folyó kanyonjában képződött csodás zuhatagrendszernél és a múltat rejtő vízimalmoknál. Ez a fantasztikus hely nem túl nagy területen található, épp ezért könnyen körbejárható. Szépsége egyedi, így nem véletlen, hogy itt forgatták a Winnetou film egyes részeit, melyről még ma is tanúskodik egy totemoszlop. Rastoke belépőjegy ellenében látogatható. Hazaérkezés az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 napos körutazás Dalmáciában, busszal, reggelivel, 3*-os szállással – vár az Adriai-tenger, Trogir, Zadar, Split és Hvar-sziget

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére