5 napos körutazás 1 főre Olaszországban, Rómában és Toszkánában, buszos utazással, 3 reggelivel, idegenvezetéssel, programokkal

Ajánlat kód: 33919
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

89.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33919

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Rómát, az örök várost és kirándulj Toszkána mesés vidékein!

Időpont

  • 2019. augusztus 29-szeptember 2.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • 4 éjszaka szállást (2 éjszaka Róma környékén 3*-os szállodában, 2 éjszaka Montecatini Terme 3*-os szállodában
  • 3 alkalommal reggelit
  • Magyar és helyi idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját (570 Ft/fő/nap)
  • Útlemondási díjat (1,3%)
  • Foglalási díjat (1.500 Ft/fő 12 éven felül)
  • Az esetleges belépőket a helyszínen
  • A helyszínen fizetendő idegenforgalmi adókat
  • Üdülőhelyi díj: 8 EUR/fő/tartózkodás
  • Az audio guide költségét 2.500 Ft/fő/tartózkodás

Felár

  • Egyágyas felár (társítás nélkül): 19.900 Ft/fő/turnus
  • 3 vacsora felár: 14.900 Ft/fő/turnus

Gyermekkedvezmény

  • 3. ágyon 12 éves korig: -10% az alapárból

Fakultatív programok és belépők

  • Forum Romanum és Colosseum: 35 EUR/fő belépővel, helyi vezetéssel- foglaláskor jelezve!
  • Vatikán tárlatvezetéssel: 50 EUR/fő belépővel, helyi vezetéssel- foglaláskor jelezve!
  • Római tömegközlekedés: 7 EUR/fő/nap
  • Vallerano/ Gyertyák éjszakája belépő: 20 EUR/fő
  • Vallerano/ Gyertyák éjszakája helyi közlekedés: kb. 5 EUR/fő
  • Orvieto sikló: kb. 3 EUR/fő
  • Orvieto/Dóm: kb. 4 EUR/fő

Fel- és leszállási lehetőség

  • Ingyenes: Budapest (Blaha Lujza tér és BAH csomópont), Budaörs, Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.

További vidéki felszállási lehetőségek felár ellenében

  • Debrecen, Nyíregyháza, Miskolc, Eger, Gyöngyös: 9.900 Ft/fő oda-vissza

Ismertető

A világon valaha létezett legnagyobb birodalom központjába, Rómába utazunk, miközben egy unikumnak számító, tündérmesébe illő, kis falucskában töltünk egy felejthetetlen estét! A Gyertyák Éjszakája olyan esemény, amely Vallerano falucskáját elvarázsolt tájjá változtatja idén is; gyertyák tízezrei világítják meg az ódon utcákat és középkori tereket. Mindemellett az Örök Város, Róma világon egyedülálló látnivalói sem maradnak ki a programból. 

Program

1. nap: Budapest- Montecatini Terme

Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás Szlovénián keresztül Olaszországba, útközben rövid pihenőkkel. Szlovéniában megállót teszünk Trojane-ban és megkóstoljuk a híres szlovén, hatalmas szalagos fánkot és krémest. Érkezés Montecatini Terme-be az esti órákban. Szállás elfoglalása után, ha időnk engedi, akkor idegenvezetőnk elkíséri Önöket felvonóval Montecatini Alto bájos, ódon városkájába.

2. nap: Montecatini Terme- Róma: Forum Romanum és Colosseum

Reggeli után elindulás Rómába, érkezés az Örök városba dél környékén. Városi sétánk alkalmával elsőként a leglátogatottabb emlékekkel, a Császár Forumokkal- Forum Romanum és a Colosseummal ismerkedünk meg (Ár: 35 EUR/fő- részvételi szándékát kérjük, hogy foglaláskor jelezze). Megnézzük a Világörökség részét képező történelmi városrészt, Constantinus diadalívét, a Victor Emanuel teret, a híres Trevi kutat és az ikonikus Spanyol lépcsőt is. Sétálunk az ódon emlékek között és a szabadidőben mindenkinek lehetősége lesz felfedezni az Örök Város eldugott kincseit. Érkezés a Róma környéki szálláshelyünkre az esti órákban.

3. nap: Róma: Vatikán és Trastevere- Vallerano: a gyertyák éjszakája

Reggeli után szabadidő Rómában, vagy tartsanak velünk a világ legkisebb független államába, a Vatikánba, tárlatvezetéssel (Ár: 50 EUR/fő – részvételi szándékát kérjük, hogy foglaláskor jelezze). Fedezzünk fel együtt olyan mesterműveket, mint a Vatikáni Múzeumban található Laocoon-csoport vagy Michelangelo lélegzetelállító mennyezetfreskói a Sixtusi-kápolnában. Ismerkedjenek meg a világ legnagyobb pápai gyűjteményével, csodáljuk meg együtt a Szt. Péter Bazilikát, mely a világ legnagyobb keresztény temploma és sétáljunk egyet a csodás Szt. Péter téren. A délutáni órákban, ha időnk engedi, Róma legbohémabb negyedével, a Trastevere, folyóparton elterülő világával ismerkedünk. Ha valaha elképzelte a római életet, akkor pontosan ilyennek képzelte: borostyánnal befuttatott öreg házak, macskaköves utcák, festői terek, eldugott kávéházak, családias éttermek és soha sem pihenő atmoszféra jellemzi ezt a kerületet.

Este egy igazán felejthetetlen, meseszerű program veszi kezdetét, mely méltó zárásának ígérkezik ennek az élményekkel és látnivalókkal teli napnak. Rómából egy eldugott kis olasz faluba Valleranóba utazunk, ahol minden évben egyszer megrendezik a Gyertyák éjszakáját. Ennek alkalmából több mint százezer gyertya világítja meg a történelmi központ középkori falait és tornyait, festői sikátorait és az eldugott árkádokat. Az ódon utcák, régi kőházikók és bájos terek tündérmesébe illő tájjá változnak, a gyertyafényen kívül élő zeneszó tölti be a falucskát. Lehetőség lesz egyénileg a helyi termékek bőséges választékából vacsorára falatozni. Kihagyhatatlan, romantikus élmény ez az este mindenkinek. Visszatérés a szálláshelyünkre az éjszakai órákban.

4. nap: Orvieto- Siena- Montecatini Terme

Magunk mögött hagyjuk Rómát és környékét, hogy a mai tartalmas utunk alatt Umbria és Toszkána tájain is tegyünk egy-egy látogatást. Elsőként Umbria egyik legfestőibb óvárosában, Orvieto-ban megnézzük Olaszország csodájának nevezett Dómot. A hatalmas tufa sziklájára épült településén barangolunk a középkori kis utcácskákon, megkóstoljuk a híres orvietói borokat, és természetesen, ha valamelyik elnyerte a tetszésüket, akkor lehetőségük lesz vásárolni is a kitűnő italokból. Utunkat folytatva a következő megállónk Toszkána gótikus gyöngyszeme, Siena lesz. Megnézzük a híres kagyló alakú főteret, a tér meghatározó tornyait és a világhírű városházát is. Szabadidő után búcsút veszünk a várostól, majd az esti órákban megérkezünk a Montecatini Termében található szálláshelyünkre.

5. nap: Hazautazás

Reggeli után hazaindulás, érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 napos körutazás 1 főre Olaszországban, Rómában és Toszkánában, buszos utazással, 3 reggelivel, idegenvezetéssel, programokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére