5 napos körutazás 1 főre az észak-olasz tóvidéken, busszal, reggelivel, idegenvezetéssel, augusztus 20-án – Verona, Garda-tó, Comói-tó

Ajánlat kód: 33829
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

87.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33829

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Töltsd az augusztus 20-i ünnepi hosszú hétvégét az egyik legszebb olasz tájon, az északi tóvidéken!

Időpont

  • 2020.08.19. - 08.23.: , 99.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • 4 éjszaka szállást (2 éjszaka a Garda-tó környékén és 2 éjszaka Milánó környékén 3*-os szállodákban)
  • Reggelit
  • Magyar idegenvezetőt
  • A feltüntetett programokat

Az ár nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját (570 Ft/fő/nap)
  • Útlemondási díjat (1,3%)
  • Foglalási díjat (1.500 Ft/fő 12 éven felül)
  • Az esetleges belépőket a helyszínen
  • A helyszínen fizetendő idegenforgalmi adókat (8 EUR/fő/tartózkodás)
  • Az audio guide költségét 2.500 Ft/fő/tartózkodás

Gyermekkedvezmény

  • 3. ágyon 12 éves korig: -10% az alapárból

Felárak

  • Egyágyas felár (társítás nélkül): 35.900 Ft/fő/turnus
  • Vacsora felár: 19.900 Ft/fő/turnus

Fel- és leszállási lehetőség

  • Ingyenes: Budapest (Blaha Lujza tér és BAH csomópont), Budaörs, Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa

Imertető

Tavak, villák, pálmafák! Aki úgy gondolja, hogy Olaszország másik, páratlan és elragadó oldalával ismerkedne meg a híres városokon és műemlékeken túl, azoknak ajánljuk ezt a programot! Utazz el te is elbűvölő és páratan szépségű helyekre, elegáns kertekbe és fényűző paloták környékére, a titokzatos olasz tóvidék lélegzetelállító településeire. Utazd körbe az alpesi hangulatú Garda-tavat, a Comói-tó villákkal tarkított partvidékét és látogasd meg a Lago Maggiore egyedülálló látnivalóit! 

 

Program

1. nap: Budapest- Verona- Garda-tó

Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban, utazás Szlovénián keresztül rövid pihenőkkel. Megállunk Itália legromantikusabb városában, Veronában és megnézzük az ókori Arénát, Júlia házát, a régi kastélyt, a Castelvecchio-t, a Dómot és sétálunk a város terein és utcácskáin. Érkezés a Garda-tó környékén lévő szálláshelyünkre a késő esti órákban.

2. nap: Garda-tó

Sigurtá Park- Borghetto- Peschiara del Garda: Elkezdjük varázslatos utazásunkat a Garda-tó vidékéhez. A Sigurtá park hatalmas kertje bámulatos virágágyásokkal, lótuszvirágokkal tarkított tavakkal és labirintusokkal tűzdelt. Itt akár felülhetünk a kertben közlekedő kisvasútra, vagy akár egy nyitott kisbuszra is, melyekből megcsodálhatják a pompázatos virágokba öltözött oázist. Majd felkeressük a romantikus Borghettót, mely az ország legszebb falvai közé tartozik. A középkori vár romjain kívül a legérdekesebb a folyó közepén álló, egykori vízimalom köré épült kis lakónegyed. Továbbutazunk a Garda tó partjához, ahol megállunk Peschiera del Garda csatornákkal szabdalt kisvárosában, melyet egy szigeten található 16. századi erődítmény ural. Szállás a Garda-tó környékén.

3. nap: Comói-tó

Comó város- Bellagio (Villa Melzi)- Varenna (Villa Monastero): A Comói-tó mindenkit elbűvölő látnivalóival ismerkedünk a nap folyamán. Sétálunk Comó városában, melynek pálmafás sétányai és a szökőkutjai mellett a Brunate hegyre közlekedő, lélegzetelállító panorámájú felvonója is említésre méltó. A kikötőből elutazunk Bellagióba, ahol az elegáns szállodákon kívül a városka híres lépcsősora és tóparti sétánya, apró boltocskák teszik felejthetetlenné látogatásunkat. Az itt található Villa Melzi belső része ugyan nem látogatható, de ámulatba ejtő kertje és az onnan nyíló kilátás az egyik kötelező látnivaló a városban. Továbbhajózunk Varennába, mely egy apró halászfaluból lett az egyik legismertebb település a környék villáinak és az ott lakó hírességeknek köszönhetően. Elsétálunk a Villa Monastero elragadó épületéhez, majd visszahajókázunk Bellagióba, ahonnan buszunkkal a szálláshelyünkre térünk vissza. Szállás Milánó környékén, ahol két éjszakát töltünk el. (Hajójegyek: 35 EUR/fô)

4. nap: Lago Maggiore

Stresa- Borromei-szigetek (Isola Madre és Isola Bella): Reggeli után egy másik lenyűgöző tóvidékére megyünk. Stresa festői partjához érkezünk, ahol a hóval fedett Alpok mesés hátteret nyújt a városkának. Hajóra szállunk és felfedezzük a Borromei-szigetek legnagyobbikát, az Isola Madrét. Továbbhajózunk Isola Bellára, ahol meglátogatjuk a Borromeo Palotát, Olaszország legszebb barokk épületét. Gyönyörködhetünk az olasz kertművészet világszerte híres példájában: a tíz, egymás feletti teraszból és számos szoborból, szökőkútból álló kertben. (Hajójegyek: 35 EUR/fő)

5. nap. Trieszt- Budapest

Hazautazás rövid megállóval Triesztben, a Miramare-kastélynál, hogy egy utolsó pillantást vessünk Itália legszebb kertjeinek egyikére. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 napos körutazás 1 főre az észak-olasz tóvidéken, busszal, reggelivel, idegenvezetéssel, augusztus 20-án – Verona, Garda-tó, Comói-tó

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére