5 napos kirándulás Olaszországban, Rómában, velencei és firenzei kiruccanással, 3*-os szállásokkal, reggelivel és buszos utazással

Ajánlat kód: 35130
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

174.900 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 35130

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Rómát, az örök várost, sétálj a reneszánsz Firenzében és a lagúnák városában, Velencében4

Időpontok

  • 2024-05-16: , 184.900 Ft
  • 2024-09-25: , 184.900 Ft
  • 2024-10-30: , 174.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 4 éjszaka szállás 3*-os szállodákban
  • Reggeli
  • Autóbuszos utazás

Az ár nem tartalmazza

  • Biztosítás: 3.500 Ft/fő
  • Sztornó biztosítás: 2,8%
  • Kötelezően fizetendő audio-guide: 2.750 Ft/fő
  • Idegenforgalmi adó:1 - 2 EUR/fő/éj

Felár

  • Félpanziós felár: 28.000 Ft/fő
  • Egyágyas felár: 34.000 Ft/fő

Belépő (változhat)

  • Velence fakultatív kirándulás 35 EUR
  • Velence / gondolázás kb. 20-25 EUR
  • Róma / helyi idegenvezető+regisztrációs adó 10 EUR (kötelező)
  • Róma / közlekedés 7 EUR/nap
  • Róma / Pantheon 5 EUR
  • Orvieto / közlekedés 3 EUR
  • Orvieto / Dóm  5 EUR
  • Firenze / helyi idegenvezető +regisztrációs adó 10 EUR (kötelező)

Felszállási lehetőségek

  • Budapest-Déli pu. Koronaőr köz Találkozó 05.00 Indulás 05:30
  • Székesfehérvár-Shell kút-M7 59 km 06:10
  • Siófok – Kiliti TABOL benzinkút (Vak Bottyán u. 34.)  06:40
  • Balatonlelle-Marche 07:00
  • Nagykanizsa-TESCO parkoló 08:00

Program

1. nap: Budapest-Velence
Kora reggeli indulás Budapestről. Folyamatos utazás a Székesfehérvár-Nagykanizsa útvonalon, Szlovénián keresztül Olaszországba. Velence közeli szálláshelyünkre a délutáni órákban érkezünk. Szabadprogram vagy kirándulási lehetőség bérelt hajóval Velencébe. Városnézésünk során megtekintjük a Sóhajok hídját, a velencei gótika remekművét a Dózse Palota épületét, majd a híres Szent Márk teret, mely Napóleon szerint Európa legszebb szalonja. A Bazilika, a reneszánsz stílusban épült Óratorony, a Campanile megtekintése után elsétálunk a Rialtóhoz, majd rövid szabadidő. Félpanzió esetén vacsora egy hangulatos vendéglőben. Visszautazás a szálláshelyre az esti órákban. (Ár: 35 EUR/fő)
 
2. nap: Róma
Reggeli a szállodában, majd elutazás Róma irányába. Érkezés Lazio tartomány fővárosába, az „Örök városba” a délutáni órákban. Látogatás a Világörökséghez tartozó történelmi városközpontban. Nem maradhat ki programunkból a Piazza Venezia, az ókori Róma impozáns hagyatéka a Forum Romanum, mely a város egyik földrajzi központja és Róma jelképe, a Colosseum sem. (Forum Romanum+Colosseum magyar nyelvű vezetéssel 19.900,-Ft/fő - Jelentkezéskor fizetendő!) Szálláshely elfoglalása Róma közelében az esti órákban.
 
3. nap: Vatikán-Róma

Ma a világ legkisebb szuverén államának, a kereszténység központjának a felkeresésére indulunk. A Tevere jobb partján fekvő Vatikánváros központja természetesen a Szent Péter sírjára épült bazilika. Látogatás a Vatikánban, ahol számos világhírű remekművet tekinhetünk meg, kezdve a Raffaello termekkel, a Sixtus-kápolnával és Michelangelo leghíresebb, és az egyetlen, általa szignált alkotását, a Pietá szobrát is látni fogjuk. A Vatikáni Múzeum művészeti kincseinek és a monumentális Szent Péter Bazilikának a megtekintése, részletes tárlatvezetéssel. (Vatikán magyar nyelvű tárlatvezetéssel 19.900,-Ft/fő-Jelentkezéskor fizetendő!) Délután számos látnivaló vár még ránk: a Piazza Spagna-n elterülő Spanyol lépcső a hajót formázó Fontana di Barcacciaval, Róma leghíresebb szökőkútja, a Trevi kút, a Navona tér, ahol három gyönyörű szökőkút található, a Pantheon (Raffaello sírjával) és az Angyalvár, mely Mihály arkangyalról kapta a nevét. Szálláshelyünkre az esti órákban érkezünk vissza.
 
4. nap: Róma-Orvieto-Montecatini Terme
Folytatjuk római barangolásunkat. Látogatást teszünk a Szt. Pál Bazilikában, majd rövid szabadidő. A déli órákban búcsú Rómától és megkezdjük utazásunkat észak felé. Úti célunk Umbria tartomány festői városa, a tufasziklára épült Orvieto. Séta a varázslatos középkori óvárosban, a hangulatos kis utcákon. Megtekintjük az Itália csodájának nevezett csodás Dómot. Szabadidőben megkóstolhatjuk a híres orvietói borokat, valamint vásárolhatunk is a hangulatos középkori utcákon haladva. Továbbutazás a Firenze környéki szálláshelyre. Érkezés Montecatini Terme városába az esti órákban.
 
5. nap: Firenze-Budapest
Korai reggeli a szállodában, majd utazás Toszkána tartomány fővárosába, Firenzébe. Rövid gyalogos városnézés az Arno-parti Firenzében: Dóm tér ,Piazza Signoria, Palazzo Vecchio, Loggia dei Lanzi, Ponte Vecchio. Hazautazás rövid pihenőkkel. Érkezés Magyarországra a késő éjszakai órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

5 napos kirándulás Olaszországban, Rómában, velencei és firenzei kiruccanással, 3*-os szállásokkal, reggelivel és buszos utazással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
41 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére