5 napos kirándulás Normandiában, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3*-os szállással

Ajánlat kód: 43663
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

379.000 Ft

Megveszem

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 43663

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Étretat sziklás partvidéke, Honfleur bájos kikötője, azaz Normandia!

Időpont

  • 2024. szeptember 20.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Oda-vissza repülőjegy a Budapest-Párizs Charles de Gaulle útvonalon, közvetlen repülőjárattal
  • Repülőtéri illeték
  • Személyenként egy db kézipoggyász (max. 55x35x25 cm és max. 10 kg)
  • Személyenként egy db feladható poggyász (max. 23 kg)
  • Különbusz a teljes kinttartózkodás során
  • Szállás Beuzeville-ben egy éjszakára, 3*-os szállodában, kétágyas szobában
  • Szállás Caenban három éjszakára, központi fekvésű, 3*-os szállodában, kétágyas szobában
  • Reggeli
  • Magyar idegenvezető az út teljes időtartama alatt
  • Városnézés Étretat-ben, Honfleurben, Caenban és Rouenban, a szükséges belépőkkel
  • Calvados és Maison de Camembert látogatás

Az árnem tartalmazza

  • Ajánlott szervizdíj (helyben fizetendő): 20 Euró/fő
  • Útlemondási biztosítás: 3%
  • Utasbiztosítás 950 Ft-tól/nap/fő

Felár

  • Egyágyas felár: 110.000 Ft
  • Félpanzió (4 menüvacsora helyi éttermekben) 62 000 Ft /fő

Fakultatív program

  • Fakultatív kirándulás a Normandiai-félszigeten - Bayeux és Arromanches Helyszínen fizetendő 90 EUR /fő
  • Fakultatív kirándulás - Mont Saint Michel apátság Helyszínen fizetendő 90 EUR /fő

Program

szeptember 20. péntek
Elutazás Budapestről közvetlen Air France járattal Párizsba (6:00-8:25). Buszra szállunk, majd megkezdjük utunkat nyugat felé, útközben megállunk Rouenban. A Szajna-parti városban börtönözték be Szent Johannát, azaz Jeanne d'Arc-ot a XV. században. A Régi Piactér (Place du Vieux Marché) kövezetén még azt a helyet is megjelölték, ahol őt máglyára vetették. Az ódon házak között elsétálunk a Notre Dame székesegyházhoz és az arany számlapos Nagy Órához (Gros Horloge). Délután kitérünk Normandia jellegzetes, vad tengerpartja felé, ahol Étretat-ban lenyűgöző sziklaképződményekben gyönyörködhetünk, a középkori városközpontban pedig többszáz éves épületekre is bukkanhatunk. Szállás Honfleur közelében, külvárosi szállodában: The Originals Boutique Hotel and Spa Beuzeville***.

szeptember 21. szombat
Reggeli után kijelentkezés a szállodából, majd megállunk Honfleurben, a partvidék gyöngyszemeként ismert hangulatos kisvárosban, ahol érdemes felkeresni a helyi specialitásokat áruló kis boltokat, kávézókat és galériákat, illetve sétát tenni a vitorlásokkal tarkított régi kikötőben. Következő megállónk során megismerkedünk a normandiai alma ciderrel, a Calvadossal. A Calvados Experience egy minden érzéket megmozgató, interaktív, egyedülálló kiállítás, ahol élmények sorával és kóstolóval várják a látogatókat. Délután Caen-ba érkezünk, ahol elsétálunk a Hódító Vilmos által alapított férfi apátsághoz (Abbaye des Hommes) és a várhoz.
Szállás Caenban: Ibis Styles Caen Centre Gare***.

szeptember 22. vasárnap
Reggeli, majd szabadidő Caenban, lehetőség a város további felfedezésére egyénileg.

Bayeux és Arromanches - fakultatív kirándulás a Normandiai-félszigeten: 90 Euró/fő, helyben fizetendő.
Reggeli után Bayeux-be indulunk, ahol felkeressük a normandiai gótika kiemelkedő példájaként szolgáló Notre Dame katedrálist, majd a Bayeux-i faliszőnyeget vesszük szemügyre: az első fennmaradt "képregényt", mint felbecsülhetetlen értékű remekművet és értékes történelmi forrást tartják számon, amely hihetetlen részletességgel meséli el Hódító Vilmos angliai hadjáratait. Délután a II. világháborús partraszállás egyik helyszínéhez, Arromanches-ba és környékére látogatunk. Ezen a partszakaszon értek partot 1944. június 6-án az első szövetséges csapatok. A díjnyeretes múzeumokban kiállított vagy a parton található számos maradvány állít méltó emléket a háború kulcsfontosságú hadműveletének.

szeptember 23. hétfő
Reggeli, majd szabadidő Caenban, lehetőség a város további felfedezésére egyénileg.

Mont-Saint-Michel apátság - fakultatív kirándulás: 90 Euró/fő, helyben fizetendő.
Reggeli után indulás Mont-Saint-Michelbe. A La Manche árapálysíkságából kiemelkedő gránitszikla alkotta sziget pontosan 1 km-re fekszik a normandiai partoktól. A sziget és a rajta található bencés apátság 1979-ben az elsők között került fel az UNESCO világörökségi listájára. Az első templomot a VIII. század elején szentelték fel, két évszázaddal később már az új hódítók, a normannok stílusában folytatódott az építkezés. A francia forradalom alatt börtönként működött, majd a XIX. század második felében nyilvánították hivatalosan is műemlékké.

szeptember 24. kedd
Reggelit követően visszaindulunk Párizs felé. Pihenőt tartunk a camembert sajt hazájába, és a Maison de Camembert-nél megismerkedünk a leghíresebb normandiai sajt készítésével. Délután megállunk Giverny-ben, ahol az impresszionizmus kiváló képviselőjének, Monet-nak a házát és több festményéről visszaköszönő kertjét fedezzük fel. Transzfer a repülőtérre, hazautazás az Air France közvetlen járatával (21:35-23:45).

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

5 napos kirándulás Normandiában, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3*-os szállással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
35 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére