5 napos kirándulás Izraelben Bauhaus emlékek nyomában, félpanzióval, idegenvezetéssel, helyi buszos utazással, programokkal, belépőkkel

Ajánlat kód: 35037
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

274.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35037

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Izrael Bauhaus kincseit Tel-Avivban és Betlehemben!

Időpont

  • 2019. december 12-16.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 2-2 éjszaka szállást Tel-Avivban és Betlehemben 3*-os szállodákban
  • Félpanziós ellátást
  • Magyar nyelvű csoportkísérőt
  • Helyi idegenvezetést
  • Az autóbuszos utazást Izraelben
  • A szervezést
  • A programban megnevezett látnivalók belépőit
  • 1 üveg fél literes ásványvizet naponta

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőjegy illetékkel: kb. 110.000 Ft/fő, amely tartalmaz 2 db kézipoggyászt (3 és 8 kg), valamint 1 db feladott poggyászt (23 kg). A repülőjegy a minimális létszám (15 fő) elérése után kerül lefoglalásra, ezért ára változhat!
  • Sztornó biztosítás: 1,8 %
  • Kötelező borravaló a helyi idegenvezetőnek és a sofőrnek: kb. 50 USD/fő (helyszínen fizetendő)
  • Utasbiztosítás: 3.175 Ft/fő (70 éves kor felett pótdíj fizetendő)

Felár

  • Egyágyas felár: 82.000 Ft/fő

Ismertető

Kevés stílusirányzat van a világon, amelynek pontosan meg lehetne határozni a születési, keletkezési évét, de a Bauhaus ilyen. Most egy különleges helyszínre invitálunk Izraelbe, ünnepeljük együtt ennek a stílusnak a 100. születésnapját, az egyik legkülönlegesebb helyszínen a „fehér városban” Tel Aviv-ban! Tel Avivról kevesen gondolnák, hogy milyen gazdag Bauhaus emlékekben, pedig egy kivételes hely, ahol számtalan épület őrzi ezt a stílust, amelyek az UNESCO Világörökségi listán is szerepelnek.

Program

1. nap: Budapest -Tel Aviv

Indulás 10:45-kor Budapestről az El Al Légitársaság menetrend szerinti járatával Izraelbe. Az érkezés és a beléptetési formaságok után, rövid városnéző sétát teszünk Jaffában, majd elfoglaljuk szálláshelyünket Tel Avivban. Vacsora a szállodában.

2. nap: Tel Aviv

Ma az egész napunkat Tel Avivban, a "Fehér városban" töltjük. Elsőként felkeressük a Bauhaus Központot, ahol megismerkedünk a város történelmével, a Bauhaus megjelenésével a városban, előfordulási formáival, helyi érdekességeivel, majd pedig gyalogos sétára indulunk az UNESCO Világörökségi listán szereplő városközpontban. Felkeressük az érdekesebb épületeket, köztük szállodákat, lakóházakat. Végigsétálunk a Rotschild sugárúton, élvezzük a város különleges világát, atmoszféráját, "Európát a Közel-Keleten". Vacsora a szállodában.

3. nap: Jeruzsálem - Betlehem

Reggel folytatjuk tovább utunkat, első megállónk az ország fővárosában, a három világvallás szent helyeit magába foglaló Jeruzsálemben lesz. Az Olajfák hegyén kezdjük a napunkat, ahonnan páratlan panorámában lehet részünk, előttünk terül el Jeruzsálem a maga több ezer éves történelmével, a régi idők helyszíneivel, épületeivel, melyek páratlan események tanúi voltak. Leereszkedünk, megállunk a Gecsemáné-kertben, elmerengünk a páratlan hangulatú Agónia templomában (Népek Temploma), majd Mária sírjánál. Folytatjuk a városnézésünket -már a falakon belül -a Siratófalnál, végighaladunk a Via Dolorosán, megállunk az egyes stációknál, végül a Szent Sír templomban zárjuk a programunk ezen részét. Innen olyan különleges helyeket keresünk fel, mint az Etióp keresztények kolostora a Szent sír templom tetején, vagy a Cardo, a római időkből származó főutca maradványai. Utazunk tovább Betlehembe. Az idő függvényében felkeressük a Születés templomát. Vacsora és szállás Betlehemben.​

4. nap: Betlehem - Holt -tenger

Reggel indulunk a Holt-tengerhez. Útközben megállunk a Qumrán alatt, felidézzük a tekercsek megtalálásának történet, majd haladunk Masadahoz, Herodes palotájának romjaihoz. A 400 méter magas sziklacsúcson álló erőd és palota maradványai, az ostromhoz felépített római táborok, a múzeum kiállítása, a védők páratlan hősiességének története által felidéződik bennünk és kézzel foghatóvá válik egy különleges kor, heroikussága, hősiességének máig ható időtlensége. Leereszkedve felkeressük a Holt-tenger egyik kedvelt fürdőhelyét, és megmártózunk a különleges vízben. A nap végeztével visszatérünk a szálláshelyünkre Betlehembe. Vacsora a szállodában.

5. nap: Betlehem - Jeruzsálem - Tel Aviv- Budapest

Reggel elhagyjuk a szálláshelyünket és Jeruzsálembe utazunk. A Sion kapunál kiszállva megnézzük Dávid király feltételezett sírját, az Utolsó vacsora termét, és az Elszenderülés Bazilikát. Ezt követően megállunk egy ajándékvásárlásnyi időre a Mahane Jehuda piacon, Jeruzsálem legjobb piacán, majd transzfer a repülőtérre, és utazás az El Al menetrend szerinti járatával Budapestre, érkezés 19:40-kor.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 napos kirándulás Izraelben Bauhaus emlékek nyomában, félpanzióval, idegenvezetéssel, helyi buszos utazással, programokkal, belépőkkel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére