5 napos kirándulás Drezdában, Berlinben és a szász Svájcban, buszos utazással, 3*-os szállásokkal, reggelivel, idegenvezetéssel, programokkal

Ajánlat kód: 35464
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

149.900 Ft

Megveszem

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 35464

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Szászország csodáit egy kalandos körutazáson!

Időpont

  • 2024. július 24.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 2 éjszaka Drezda környékén és 2 éjszaka Berlin külvárosában, 3*-os szállodában, 2-3 ágyas saját fürdőszobás szobákban
  • Reggeli
  • Idegenvezetés
  • VOX készülék (városnézéshez)

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás (az út részvételi díjánal 1,8 %-a)
  • Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás 700 Ft/fő/nap
  • Programok költségei
    • Potsdam, kastélylátogatás: 20 Euro/fő + belépőjegy kb. 25 Euro/fő
    • Pillnitz-Königstein kirándulás: 20 Euro/fő + belépőjegy kb. 20 Euro/fő
    • Drezda, Zwinger: kb. 25 Euro/fő
    • Drezda, Kincstár: kb. 25 Euro/fő
    • Meissen, porcelánmanufaktúra: kb. 17 Euro/fő
    • Hajókázás a Spree folyón: kb. 20 Euro/fő

Felár

  • Fakultatív vacsora kb. 22-25 Euro/fő/alkalom
  • Egyágyas felár (foglaláskor fizetendő): 40.000 Ft/fő
  • Egyágyas felár társítással (foglaláskor fizetendő): 20.000 Ft/fő

Program

1. nap:
Indulás 06.00 órakor Budapest, Hősök teréről. Kora délután érkezés Drezdába, Szászország fővárosába, mely az európai barokk korszakában élte fénykorát. A II. világháború idején porig rombolt város ma ismét régi fényében tündököl, a történelmi épületeket ismét újjáépítették. Érkezés után rövid sétát teszünk az Óvárosban. A Színháztéren elsétálunk a világhírű Semperopera és Hofkirche épületei mellett a Brühl teraszon át a Miasszonyunk (Frauenkirche) templomig. A II. világháború idején teljesen lerombolt hatalmas templomot néhány éve építették újjá és ma ismét az Elba menti Drezda egyik legfontosabb jelképe. Sétánk során érintjük a szász fejedelmek és királyok egykori kastélyát, a Residenzschloss-t, majd megtekintjük a fejedelmi menetet ábrázoló reliéfet, mely 25 000 db különleges technikával kiégetett meisseni porcelánból készült. Este a szállások elfoglalása Drezda külvárosában, fakultatív vacsora.

2. nap:
Reggeli után folytatjuk programunkat Drezdában. Fakultatív program keretében megtekinthető a világhírű gyűjteményekkel rendelkező Zwinger, a német barokk építészet egyik legjelentősebb alkotása. Megtekintésre ajánljuk a Zwingerben található híres drezdai képtárat és a palotában található Kincstárat.

Kora délután fakultatív kirándulás az Elba mentén Pillnitz kastélyához, mely Erös Ágoston egyik legszebb barokk kastélya. Festői szőlőlejtők között, a szász bor útján, közvetlenül az Elba partján fekszik. Itt rövid séta a csodálatos barokk kastély parkjában, majd továbbutazás a „Szász Svájc" Nemzeti Parkba, ahol az Európában az egyik legnagyobb Königstein erődítményt tekintjük meg. Az erődítményről csodálatos panoráma nyílik az Elba folyó völgyére. Aki nem vesz részt a programon, ez idő alatt szabadprogram áll rendelkezésére Drezda belvárosában. Este visszautazás a szálláshelyre, fakultatív vacsora.

3. nap:
Reggeli után indulás Berlinbe, Németország fővárosába. Érkezés után buszos városnézés Berlinben, mely során kívülről megtekintjük a legfontosabb nevezetességeket: Potsdam tér, Checkpoint Charlie, a híres-hírhedt határátkelő az amerikai zónába, Kurfürstendam utca az Emlékezet templomával és a KaDeWe áruházzal, a szuper modern berlini főpályaudvar épülete, Bundestag és Reichstag épülete, Branderburgi kapu, Unter den Linden sugárút, Alexander tér és Múzeum sziget, TV torony, berlini fal. A városnézés során látni fogjuk a Mária templomot és a berlini Dómot. Az informatív és átfogó városnézés után fakultatív hajókázás a Spree folyón, majd szabadidő. Szabadidőben fakultatív múzeumlátogatási lehetőség a Múzeum Szigeten. (A Pergamon Múzeum jelenleg zárva tart, a Neues Múzeum látogatható). Este a szállás elfoglalása Berlin külvárosában.

4. nap:
Reggeli után fakultatív kirándulás Potsdamba, ahol megtekintjük helyi vezetővel a Sanssouci kastélyt, a porosz Versailles-t, a csodálatos rokokó-ábrándot. A kastély és a park a Világörökség része. Potsdami programunk végén pedig ellátogatunk a Cecilienhof Palotába, ahol a második világháborút politikailag lezáró Potsdami konferencia zajlott 1945 nyarán. A potsdami kirándulás után visszatérés Berlinbe. Este visszautazás a szálláshelyre.

5. nap:
Kora reggel hazaindulás Berlinből, útközben látogatás a meissen-i porcelánmanufaktúrában, mely több mint 300 éve működik. A gyárban megtekinthető a világhírű porcelán elkészítése, elképesztő precizitást, pontosságot láthatunk, és különböző trükköket is, melyekkel még egyedibbé varázsolják a termékeket. Mindezek mellett pedig természetesen a gyár 300 éves története is közszemlére kerül. Innen folyamatos utazással érkezünk Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

5 napos kirándulás Drezdában, Berlinben és a szász Svájcban, buszos utazással, 3*-os szállásokkal, reggelivel, idegenvezetéssel, programokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
20 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére