5 napos kirándulás az Alpok virágoskertjében, busszal, reggelivel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 44203
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

279.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 44203

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Gyönyörködj az Alpok virágoskertjében!

Időpontok

  • 2024. Augusztus 23 - 27.: , 279.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A teljes alapprogramot
  • Szállást 3 és 4 csillagos szállodákban
  • Reggelis ellátást + 1 vacsorát
  • Klímás, turistautakra tervezett autóbusszal utazást
  • Fix ülőhelyet az autóbuszon, amely foglalás előtt kiválasztható telefonon, ennek hiányában automatikusan kerül kiosztásra a szabad helyek függvényében
  • Felszállási lehetőséget 15 magyar nagyvárosból
  • Magyar nyelvű idegenvezetést végig a programok során
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Utasbiztosítás: 4.000 Ft
  • Belépők ára: kb.: 98 €

Felár

  • Fakultatív vacsora (3 alkalom) (2 - 4. este) 47 000 Ft
  • Egyágyas szoba felára 62 000 Ft

Program

1. NAP: SZEGED / DEBRECEN / PÉCS – BUDAPEST – PÜRGG – SCHLADMING

Ingyenes kora reggeli transzferek indulnak Szegedről, Debrecenből, és Pécsről Budapestre. Mindhárom útvonalon további fel­szállási lehetőségeket biztosítunk. A főváros után Hegyeshalom, Semmering útvonalon megyünk Közép-Ausztriába. Délután Liezen érintésével érkezünk Pürgg-be. A település egy hegyen található, ezért művészettörténeti értékei mellett a panorá­mája is elbűvölő. Egyik különlegessége a Szent György plébániatemplom, melynek alapjai és díszítései a középkorból valók. Innen rövid sétával érjük el a Szt. János kápolnát, melynek freskói a XII. században készültek. Ezért is érdemes felkeresni Pürggöt. Délután érkezünk Schladming közelébe. Először kb. 50 perces kirándulást teszünk egy mesés környezetben lévő szurdokban. Megnyugtató élmény sétálni a kellemes környezetben, miköz­ben mellettünk robajlik a kristálytiszta hegyi patak. Ezt követően bemegyünk Schladmingba. Séta a híres téli síközpontban. Este elfoglaljuk a közelben lévő szállásunkat, majd vacsora.

2. NAP: DACHSTEIN – LIECHTENSTEINKLAMM – NY-TIROL

Folytatjuk a Schladming közeli programjainkat, először Steiermark legmagasabb csúcsához indulunk, a Dachsteinhez. Az Alpok egyik legkülönlegesebb kilátójára a Hunerkogel felvonóval (fize­tős) jutunk fel, 2.680 m magasra. Ez a terület része az UNESCO Világörökségnek is. A lenyűgöző panoráma mellett varázslatos élményeket is szerezhetünk. Egyrészt megnézhetjük a gleccser­ben kialakított jégpalotát, másrészt átsétálhatunk a két szikla között kiépített függőhídon és letekinthetünk az üvegaljú panorá­materaszról. Folytatjuk utunkat és délután érkezünk meg a csodás Liechtensteinklamm-szurdokhoz. Ezt a látványosságot éveken keresztül zárva tartották. 2020 tavaszán nyitották meg ismét, felújított formában. Ennek során egy különleges csigalépcsőt is kialakítottak a szurdokban. Felejthetetlen élmény a meredek szik­lafalak közt sétálni, miközben alattunk egy patak nagy robajjal hömpölyög. A túraút vége egy szép vízesésnél van. Az esti órák­ban érkezünk meg szálláshelyünkre Tirolba (3 éj).

3. NAP: ISCHGL

Ezt a napot Ischgl-ben töltjük. Ez egy híres kirándulófalu, mely lenyűgöz bennünket csodás épületeivel és felvonórendszeré­vel. Reggeli után indulunk túrázós programunkra. A tiroli fel­vonók használatáért nem kell külön fizetni, mivel Silvretta kártyánk lesz. Ezzel 5 féle felvonót lehet igénybe venni ezen a napon. Nagykabinos felvonóval kezdjük meg emelkedésünket, majd ülőliftekkel folytatjuk hegyi kirándulásunkat. Útközben több helyen láthatunk mormotákat és pazar virágos réteket, hegyoldalakat. Itt van a svájci határ is. Ezt követően a Silvretta hegyvonulat svájci területén felvonózunk, majd kirándulunk. Elképesztő a panoráma. Az utolsó felvonó abban is különleges, hogy ez emeletes és egy nagyon szép völgybe viszi le utasait. Itt vámmentes üzletek találhatóak. Kora délután indulunk le a hegyről, két óriási függőhidat érintünk, amin az átjutás önma­gában is izgalmas élmény. A délután második felében szabadprogram Ischgl-ben. Ha a nap során szélsőséges időjárási körülmények lennének, akkor is a lehető legjobb megoldást keresve túrázunk a környéken.

4. NAP: KAPPL – GALTÜR

Ezen a napon is ki tudjuk használni a Silvretta kártyánkat. Délelőtt Kappl kabinjaival jutunk fel közel 2.000 m-ig, a sípályák magasságáig. Túrázás fent a hegytetőn. Köröttünk színes alpesi virágokat, valamint békésen legelésző teheneket fényképez­hetünk. Lesz lehetőség könnyebb és sportértékű túrázásra is. Délután Galtürbe indulunk buszunkkal. Útközben láthatjuk a lavinák megfékezésére épített védfalakat. A csinos kis telepü­lésről busszal megyünk fel a hegyi tavakhoz. Fent fotózhatunk, mivel lenyűgöző panorámát kapunk Vorarlberg és Tirol hegyei­ről. Aki egy nem túl nehéz kihívásra vágyik, az innen kb. másfél óra alatt legyalogolhat a völgyállomáshoz, de autóbuszunkkal is le lehet jönni a hegyről. Szállás, mint az előző napokon.

5. NAP: MONDSEE – HEGYESHALOM – BUDAPEST

Reggeli után hazaindulás. Útközben megállunk a csodás fek­vésű Mondsee városkában. Égszínkék tó, meredek sziklafalak, virágos alpesi házak. Gyönyörködünk a belvárosban, melynek főterét élénk színű középkori házak díszítenek. A város hangu­lata egy operett díszletéhez hasonlítható. Megnézzük a tele­pülés legnagyobb kincsét, a bazilikát, majd folytatjuk utunkat Magyarország felé. Budapestre érkezés 21 óra ± 30 perc. Ezt követően mindenkit a felszállási helyére szállítunk.

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

5 napos kirándulás az Alpok virágoskertjében, busszal, reggelivel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
48 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére