5 napos kirándulás 1 személyre Erdélyben buszos utazással, félpanzióval, szállás 3-4*-os szállodákban – vár Arad, a Gyilkos-tó, Szováta, Kolozsvár, augusztus 20-án vagy október 23-án

Netida Travel Utazasi Iroda
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

99.900 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
119.880 Ft 17% 19.980 Ft
Netida Travel Utazasi Iroda
Románia, Erdély
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0214
netida.hu/
Akció kód: 34342

Vélemények

R. Henrik

Mi rajtuk keresztül voltunk Toszkánában, tündéri volt, máris indulnék vissza!

G. Brigitta

Rengeteg célország van a kínálatban, mi is olaszban voltunk, tökéletesen meg voltunk elégedve a szállással.

V. Balázs

Ha Te magad szervezed a külföldi utadat, és nem csomagot veszel, akkor mindenképp nézd meg a kínálatukat szállásfoglalás előtt, mert tényleg sokat lehet vele spórolni!

Akció Leírása

Kalandozz Erdélyben az augusztus 20-i vagy az október 23-i ünnepi hétvégén!

Indulási időpontok

  • 2019.08.19.   
  • 2019.10.21.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 4 éjszaka szállás nagyon jó 3-4*-os szállodákban, fürdő/WC-s szobákban
  • Félpanzió (büféreggeli és háromfogásos vacsora)
  • Autóbuszos utazás

Felár

  • Egyágyas felár: 27.900 Ft

Program

1. nap: Arad-Vajdahunyad

Utunk első állomásaként Aradon megtekintjük az aradi vértanuk emlékművét, valamint a Monarchia dicső fénykorában épült városmagot. (Városháza, Csanádi Palota stb.) Vajdahunyad a történelmi Magyarország legimpozánsabb gótikus várkastélyára lehet büszke. Bejárjuk termeit, tornyait. Szállás Déván.

2. nap: Nagyszeben-Feketehalom-Törcsvár

Nagyszebenben városnézés az erdélyi Szászföld történelmi fővárosában, amelyet nemrég Európa kulturális fővárosának választottak: hangulatos óvárosi terek és lépcsők, evangélikus püspöki székesegyház, Brukenthal – Palota. Utazás Az Olt völgyében a Fogarasi havasok mentén Feketehalomba. Majd Törcsvár következik, a Kárpátok erdőségében emelkedő romantikus várkastély, amely a Drakula-legendáról vált Európa-szerte ismerté, pedig később a román királyi család nyaralóhelyévé vált (régi bútorok, díszudvar); megtekintjük a vár alatt található skanzent. Szállás: Brassopojánán.

3. nap: Brassó-Gyilkos-tó-Békás-szoros

Séta a történelmi hangulatú város központjában majd utunk a Gyilkos-tóhoz vezet, amely sok száz vízből kiálló, konzerválódott fatörzséről nevezetes; séta a tóparton. Majd a Békás-szoros lélegzetelállító sziklavilágában gyönyörködhetünk, fotószünetek és rövid séta a kanyon sziklafalai között. Esti séta Gyergyószentmiklós hangulatos központjában.

4. nap: Szováta-Parajd-Marosvásárhely

Szép hegyi úton vezet utunk, majd a Bucsin tetőn pihenünk meg. Szovátán fürdési lehetőség a sósvizű, erdőkkel övezett Medve-tóban, séta a klimatikus üdülővárosban. Parajdon látogatás a híres sóbányában. Marosvásárhelyen séta a történelmi belvárosban: Rózsák tere, Kultúrpalota, Bolyai Gimnázium. Szállás Kolozsváron.

5. nap: Kolozsvár-Körösfő-Bánfihunyad

Erdély szellemi és kulturális központjában megtekintjük a gótikus Szt. Mihály székesegyházat, Mátyás király híres szobrát és szülőházát, a Farkas utcai református templomot, a Házsongrádi temetőt. Körösfőn megállunk a népi hímzések vásáránál. Bánfihunyadon megtekintjük a fatornyú református erődtemplomot. Hazautazás a Berettyóújfalu – Szolnok útvonalon.

Jó utat kívánunk!

FIGYELEM! A kedvezmény eltérő lehet, pontos árat a végleges kalkuláció tartalmaz forintban! Árképzési tájékoztató.

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1074 Budapest Harsfa utca 21
Netida Travel Utazasi Iroda
1074 Budapest, Hársfa utca 21.
Románia, Erdély
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0214

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 napos kirándulás 1 személyre Erdélyben buszos utazással, félpanzióval, szállás 3-4*-os szállodákban – vár Arad, a Gyilkos-tó, Szováta, Kolozsvár, és további legendás helyszínek

Fontos

Az akcióról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát az akció leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 3 munkanapon belül érvényesítsd az Alkuponod a http://netida.hu/kupon-bevaltas/ oldalon vagy emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:30
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, 2 em.
(ÉTK Irodaház, 24-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 09:00-17:30
Oldal tetejére