5 napos kaland Görögországban, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 44402
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

299.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 44402

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Csobbanjatok a tengerben és fedezzétek fel Athént!

Időpontok

  • Szeptember 28 - Október 02.: , 299.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A teljes alapprogramot
  • Szállást 3 csillagos szállodában
  • Reggelis ellátást
  • Magyar nyelvű idegenvezetést Budapesttől Budapestig
  • A retúr repülőjegy alapárát
  • Egy max. 10 kg-os feladható poggyászt
  • Egy kézipoggyászt
  • Ferihegy-közeli parkolást az út teljes időtartamára (ha igényét foglaláskor jelzi, szabad kapacitás függvénye)
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Utasbiztosítás
  • Belépők ára: kb.: 78 € + 225 € fakultatív kirándulások

Felár

  • Egyágyas szoba felára 86 000 Ft

Program                  

1. NAP: BUDAPEST – GLIFADA

Menetrend függvényében, várhatóan a délelőtti órákban köz­vetlen járattal repülés Athénba. Megérkezés után helyi tömeg­közlekedéssel az Athén közeli ***-os hotelhez utazunk (4 éj). Ezt követően közös sétával felfedezhetik a tengerparti település gyönyörű partmenti sétányát vagy csobbanhatnak a tengerben.

2. NAP: ATHÉN

Reggeli után helyi tömegközlekedéssel Athénba utazunk. Gyalogos városnézés keretében megnézzük a város impozáns neoklasszicista épületeit: az Egyetem, a Tudományos Akadémia és a Nemzeti Könyvtár. Ezután tovább ismerkedünk a főváros­sal és megtekintjük az első újkori olimpiai játékok színhelyét, a Panathinaikos Stadiont, a diplomáciai és múzeumi körzetet, valamint a Dionüszosz-színházat, és a Zeusz-templomot. Ezután bebarangoljuk az ikonikus Akropoliszt és környékét is. A név görögül „Felső várost” jelent, ami az épület elhelyezkedésére utal. Ezt követően megtekintjük az Új Akropolisz Múzeumot, mely a világ egyik legkülönlegesebb ókori tárlatával rendel­kezik. Délután második felében szabadprogram az óvárosban, a Plakán, ahol lesz lehetőség a vásárlásra is. Napközben kipró­bálhatják valamely tradicionális görög ételek valamelyikét: gyros, muszaka, souvlaki stb. Este visszatérünk szállásunkra.

3. NAP: PIHENÉS / HAJÓKIRÁNDULÁS HÁROM SZIGETRE

Ma mindenki eldöntheti, hogy önállóan pihen a szállodában és környékén, vagy eljön velünk megtekinteni három gyönyörű szi­getet. A Mediterrán-tenger azúrkék vizei felett hajózunk, és első megállóként Porosz szigete, mely a legkisebb a három sziget közül. Egy keskeny szoros választja el a Peloponnészosztól. A szi­get felfedezése után újra hajóra szállunk és Hydra szigete felé tartva finom ebédet fogyaszthatunk el. Hydra kikötőjébe érkezve lenyűgöző kilátásban lesz részünk. Végezetül Aegina felé vesszük az irányt, amely a túra három szigete közül a legnagyobb. Ebben a színes kisvárosban kávézók, éttermek, hagyományos tavernák, üzletek nagy választékát találja, különösen a nyüzsgő vízpart mentén. Élményekkel feltöltődve érkezünk vissza szálláshe­lyünkre. Fakultatív 3 szigetes hajókirándulás ebéddel, transzferrel 125 € (helyszínen fizetendő).

4. NAP: PIHENÉS / MÜKÉNÉ – EPIDAUROSZ KIRÁNDULÁS

Ma ismét dönthetnek arról, hogy pihennek, vagy eljönnek velünk egy fakultatív kirándulásra. Elsőként a 3.500 éves városba, Mükénébe utazunk és megtekintjük a fellegvárat. Következő meg­állónk az újkori Görögország első fővárosa, Nafplion. Itt egy kelle­mes sétát lehet tenni az óvárosban, ahol sok hangulatos taverna várja a vendégeket, utána érdemes körbejárni a nafplioni kikötőt. A legépebben megmaradt ókori színház, az Epidavrosz felé foly­tatjuk utunkat. A színházban a remek akusztikát is ki lehet pró­bálni. Körutunk végén a Korinthoszi csatornát keressük fel. Ez egy 6.343 méter hosszú, mesterséges vízi út az Égei-tenger és Jón-tenger között, melyet a Korinthoszi-földszoros átvágásával hoz­tak létre. Este érünk vissza szállásunkra. Fakultatív Mükéné – Epidaurosz kirándulás (belépőkkel): 100 € (helyszínen fizetendő). A fakultatív kirándulások min. 20 fő esetén indulnak.

5. NAP: GLIFADA – BUDAPEST

A délelőtt szabadprogram, mely során lesz lehetőség az aján­dék vásárlásra is. Dél körül felvesszük csomagjainkat, majd helyi tömegközlekedési eszközök igénybevételével utazunk a repü­lőtérre. Az autóbusz, a szálloda közeléből indul, és közvetlenül a reptérre viszi utasainkat. Hazarepülés, várható érkezés a dél­utáni órákban Budapestre.

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

5 napos kaland Görögországban, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
45 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére