5 napos kaland Dalmáciában, buszos utazással, reggelivel, programokkal, idegenvezetéssel – vár a Krka Nemzeti Park, az Adriai-tenger, Zadar, Trogir és a Kornati-szigetek

Ajánlat kód: 36434
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

64.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 36434

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezzétek fel Horvátország egyik legszebb részét, Dalmáciát, a lenyűgöző Krka Nemzeti Parkot és a kristálytiszta Adriai-tengert!

Időpont

  • 2020. szeptember 20-24.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • 4 éjszaka szállást - H. ALBA*** Sv Filip Jakov- Biograd mellett (2-3 ágyas szoba, fürdőszoba, TV, ingyenes WiFi, erkély)
  • Reggelit
  • Programokat
  • Magyar idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját (EUB Nívó: 2.250 Ft/fő)
  • Útlemondási díjat (1,3%)
  • Foglalási díjat (1.500 Ft/fő)
  • Üdülőhelyi díjat 2.400 Ft/fő/4éj
  • Fakultatív programokat és a belépőket, valamint a felárakat

Felárak

  • 4 vacsora (svédasztalos): 9.000 Ft/fő
  • Egyágyas felár: 17.900 Ft/fő/4 éj

Fakultatív programok és belépők

  • Split, Trogir, könnyű ebéddel: 35 EUR/fő
  • Kornati szigetek hajókirándulás: 35 EUR/fő
  • Krka Nemzeti Park: májusban 75 HRK, szeptemberben 150 HRK
  • Egyéb: kb. 100-150 HRK, nem kötelező (különböző múzeumok, katedrálisok, igény szerint, a szabad időben látogathatóak)
  • Krka Nemzeti park belépőjegyárakból 7-18 év között 50% kedvezmény van

Program

1. nap: Zágráb 

Indulás reggel 6.00 órakor Budapestről. Félúton kitérőt teszünk a horvát fővárosba, Zágráb-ba. Rövid buszos városnézés után sétálunk a főtéren, a felsővárosban megismerkedünk a neogótikus stílusú Szt. Marko templommal és térrel. Séta után továbbutazunk a tengerpart irányába. Szállás és vacsora Zadar környékén, a tengerparton.

2. nap: Biograd, Zadar, strandolás

Délelőtt a szomszédos, királyi városba, Biogradba utazunk, ahol egykor Kálmán király is uralkodott. A várossal való ismerkedés után Zadar óvárosába vezet utunk. A történelmi belváros számos magyar vonatkozású emléket rejt. Felkeressük a nevezetességeket (Nagy Arzenál, Szt. Donát templom, Szt. Anasztázia székesegyház, római fórum), meghallgatjuk a tengeri orgonát, megcsodáljuk a „nap üdvözletét” - séta a természetes fényt kibocsátó univerzumban. Délután szabad program, strandolás a szállás aprókavicsos strandjain.

3. nap: Pihenés vagy fakultatív kirándulás - Split és Trogir, könnyű ebéddel

Ezen a napon választhat programot: pihen a tengerparton, vagy részt vesz az igazi csemegének számító, Split és Trogir városát bebarangoló, kulturális, egész napos fakultatív programon, helyi idegenvezetővel. Észak-Dalmácia fővárosában, Split-ben teljes szépségében láthatjuk Diocletianus, római császár gigantikus palotáját is, melynek eredeti falai az óvárost ölelik át. A közös városnézés után mindenki kedvére átkutathatja a várpince rendszert,  a város tágas tereit és szűk utcáit. Trogir és Split között felfrissülünk egy könnyű ebéd mellett, majd továbbutazunk Trogir-ba, ahol egyedülálló élményben lesz részünk e világörökség részeként számon tartott, kis szigetre épült, festői, olaszos hangulatú város látogatása során. Trogir, a vidék ékszerdoboza, rejti Dalmácia egyik legjelentősebb egyházi épületét is, a Szt. Lőrinc katedrálist. Élményekkel telve indulunk vissza a szálláshelyre. Részvételi díj: 35 EUR/fő.

4. nap: Pihenés vagy hajókirándulás a Kornati szigetekre

Mivel töltsük a mai napot? Strandolhatunk a tengerparton, vagy részt vehetünk egy egész napos fakultatív hajókiránduláson, mely elvisz minket a Kornati szigetekhez és a Telascica Nemzeti parkba. Mint szikla óriások, úgy bújnak ki a lakatlan szigetek a kék Adriából. Mellettük elhajózva gyönyörködhetünk ennek az egyedülálló tájnak a bájában. Délben megállunk a Telascica öbölben, amíg a legénység az ebédet készíti, felsétálunk a sziklákra, melyek 200 méterre a tengerszint felett magasodnak. Lesétálunk a Sós-tóhoz, ahol ki-ki kedve szerint fürödhet a tóban vagy a tengerben. Az ebédhez ital is tartozik (bor, víz, üdítő), illetve a kirándulás alatt az üdítők és a víz fogyasztása is.  Részvételi díj: 35 EUR/fő, nemzeti park belépővel.

5. nap Krka Nemzeti park

Reggeli után megismerkedünk a gyönyörűséges Krka Nemzeti Parkkal, mely a Plitvicei-tavak mellett, a leglátogatottabb horvát nemzeti park (belépős). Megcsodáljuk a zuhatagrendszert, a vízeséseket, ahol 100 méter széles víztömeg, 5 teraszról, 17 lépcsőn keresztül zuhan alá. A Krka folyó zubogásán felül élvezhetjük a környező ösvényeken megtett sétákat is. Ezek az ösvények főként az ősi idők útjainak vonalát követik, amiről számos kőhidacska is tanúskodik. Buszra szállunk és irány haza. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 napos kaland Dalmáciában, buszos utazással, reggelivel, programokkal, idegenvezetéssel – vár a Krka Nemzeti Park, az Adriai-tenger, Zadar, Trogir és a Kornati-szigetek

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére