5 napos ízelítő Provence világából, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, egy vacsorával, borkóstolókkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 39408
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

556.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 39408

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Látogass el Franciaország egyik legszebb vidékére, Provence-be és kóstold meg a táj világhírű borait!

Időpontok

  • 2024.04.15 - 2024.04.19.: , 556.000 Ft
  • 2024.09.30 - 2024.10.04.: , 573.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • a Ryanair repülőjegyet illetékkel, fix ülőhellyel, elsőbbségi beszállással,  2 db fedélzetre felvihető poggyásszal: 1 db 40x20x25 cm és 1 db 10 kg-os 55x40x20 cm  (melynek értéke: kb. 75 000-100 000 Ft - változhat)
  • a szállást 3*-os szállodában
  • reggelis ellátást
  • 1 alkalommal vacsorát
  • 1 alkalommal ebédet
  • 1 alkalommal borkóstolót könnyű ebéddel
  • a helyszíni közlekedést 
  • a belépőjegyeket
  • a magyar nyelvű idegenvezetést 

Az ár nem tartalmazza

  • Az útlemondási biztosítást (Covid fedezettel): 2,5%
  • Idegenforgalmi adó (helyszínen fizetendő): 10 Eur/fő
  • A borravalót (helyszínen fizetendő) kb. 10 EUR / fő
  • BBP biztosítás
    • Nívó: 640 Ft/fő/nap
    • Top: 860 Ft/fő/nap
    • Top Extra: 1.320 Ft/fő/nap

Felár

  • Feladható poggyász (max. 20 kg) 25 000 Ft/db (változthat)
  • Egyágyas felár 90 000 Ft

Program

1. nap: Budapest – Marseille – Arles 
Elutazás Budapestről a Ryanair közvetlen menetrend szerinti járatával. Érkezés Marseille-be. Délelőtt a város látnivalóival ismerkedünk: megtekintjük a város fölé magasodó Notre Dame de la Garde székesegyházat, ahonnan csodálatos panoráma tárul elénk, majd séta a régi kikötőben. A Musée de la Savonnerie-ben, ahol a világhírű szappankészítés történetét ismerhetjük meg, elkészítjük a saját szappanunkat is. Délután a Camargue régión át Arles-ba utazunk, mely Franciaország „legrómaibb” városa, hiszen számtalan római kori emlék repít minket vissza a múltba. A szállás elfoglalása, üdvözlő vacsora egy helyi étteremben. Szállás Arles-ban (4 éj)

Szállás: Hotel Ibis Styles Palais Congrés Arles 3* (áprilisban), Hotel Arles Plaza 4* (szeptemberben)

2. nap: Arles - Pont du Gard - borkóstoló
Arles már a római korban is virágzó város volt, az ebből a korból származó emlékei olyan jó állapotban maradtak fenn, hogy az UNESCO világörökségi listáján is szerepelnek. Reggeli után megtekintjük a 2000 éves arénát, amely régen politikai célokat szolgált, és amely a város közepére épült. Tavasztól őszig a koncertek mellett "camargue stílusú" bikaviadalok helyszíne, melynek során a bika szarvára pénzjutalmat kijelölő szalagokat kötnek fel, ezt kell megszerezniük a bátraknak. A bikáknak pedig semmi bántódásuk nem esik.

Ezután a közeli, 49 méter magas, 2000 éves római kori völgyhídhoz, a Pont du Gard-hoz látogatunk, mely a legmagasabb római kori emlék a világon. A völgyhídnak szentelt interaktív múzeumban rácsodálkozhatunk arra, hogyan tudták mindenféle kötőanyag nélkül megépíteni ezt a mérnöki csodát. A Pont du Gard feltehetően Kr. e. 20 körül épült Augustus vejének kezdeményezésére, egy 50 km-es vízvezeték részeként.

A napot egy kellemes, 4 soros borkóstolóval zárjuk a Mas de Rey pincészetben, ahol a szőlő mellett olíva ültetvények is vannak. A borokat olíva tapenád (olívabogyó-pástétom) és paté (pástétom) kíséri. 

Este visszatérés a szállásra, vacsora egyénileg. 

3. nap: Avignon - L’Abbay de Sénanque - Gordes
Első megállónk Avignon, ahol megtekintjük a Pápai palotát és felsétálunk a csonka hídra, mely egyike Franciaország leghíresebb hídjának (Pont Saint Bénezet). A hangulatos óvárosban minden kis utcácska még a régi mesterségek nevét viseli, de nagyon látványosak az óváros 18. századi épületeinek homlokzatai is. Rövid szabadidő, ebédelési lehetőség egyénileg. 

Délután Sénanque-ba utazunk, ahol levendulamezők ölelik körül az 1178-ban alapított ciszterszita apátságot. Magány, csend, fény és derű csodálatos harmóniája érződik a román kori kolostorban, Vasarely és Chagall kedvenc helyén.

Következő állomásunk a kivételes fekvésű Gordes, ahol a házak a sziklás hegyoldal lejtőjén kapaszkodnak. Fényképszünet, rövid szabadidővel. Visszatérés a szállásra, vacsora egyénileg.

4. nap: Aix-en-Provence - Cassis - marseilles-i Calanques
Aix-en-Provence, vagy ahogy mindenki becézi errefelé, Aix, a művészek, diákok és szökőkutak városa. Számos festő alkotott a környéken, közülük a legnevesebb Cézanne, aki egyenesen odáig volt ezért a városért. Ő fogalmazta meg, amit sok mai lakó is érez: “Ha itt születtél, reménytelen a helyzet, mert máshol soha nem lesz jó”. Városnézésésünk során az árnyas Cours Mirabeau sétányon a Mousse szökőkutat is útba ejtjük, melyet 34 fokos termál víz táplál, majd ellátogatunk a színes és ízes termékekkel teli helyi piacra. Egy igazi francia vendéglőben megebédelünk, majd busszal a tengerpartra indulunk.

Cassis, a kis halászfalu, egy 400 méter magas, szürke "sziklafüggöny" és a szemkápráztatóan tiszta, kék tenger ölelésében fekszik. Hajóra szállunk, hogy a vízről csodáljuk meg a Calanques Nemzeti Parkot. Calanque egy egyedülálló mészkő geológiai képződmény: sziklás öblök, amelyek meredek és keskeny völgyet alkotnak a szárazföld belsejében, és többnyire a Földközi-tenger környékén találhatók. Marseilles környékén 26 calanque található, amiből mi hármat is meglátogatunk. 

Este visszatérés a szállásra, vacsora egyénileg. 

5. nap: Marseille - Budapest
Korai reggeli után transzfer a repülőtérre. Hazautazás a Ryaniar közvetlen menetrend szerinti járatával. Érkezés Budapestre. 

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

5 napos ízelítő Provence világából, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, egy vacsorával, borkóstolókkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
50 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére