5 napos gyerekbarát kirándulás 1 főre Ausztriába, a Dínóparkba és a Legolandba, buszos utazással, reggelivel, programokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 34035
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

109.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34035

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kerekedj fel gyermekeddel, unokáddal Ausztriába, a Dínóparkba és a Legolandba!

Időpontok

  • 2019. július 9-13., augusztus 8-12.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A leírt alapprogramot
  • Szállást 3 és 4 csillagos szállodákban
  • Reggelis ellátást
  • Klímás, turistautakra tervezett autóbusszal utazást
  • Fix ülőhelyet az autóbuszon, ami foglaláskor kiválasztható
  • Fel- és leszállási lehetőséget 12 magyar nagyvárosban
  • Magyar nyelvű idegenvezetést
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Belépők

  • Hellbrunn kastély 12 €
  • Gmunden - felvonó felnőtt 12 €
  • Gmunden - felvonó gyerek 8 €
  • Allgau Skyline park csoportos 20 €
  • Grünzburg - Legoland felnőtt 28 €
  • Grünzburg - Legoland gyermek 3-16 éves korig 19 €
  • Triassic Park felnőtt 18 €
  • Tirassic Park gyermek 10 €
  • Wolfgangsee-hajózás 7 €

Program

1. NAP: SZEGED (DEBRECEN, PÉCS) – BUDAPEST – ST. GILGEN – SANKT WOLFGANG HAJÓZÁS

Reggeli indulás után, Hegyeshalomnál lépjük át a határt Ausztria felé és a Salzkammergut vidékére buszozunk. St. Gilgenben séta a tóparton, majd hajóra szállunk és elhajózunk Sankt Wolfgangba. Kicsit sétálunk még a hangulatos városban, majd elhelyezkedünk autóbuszunkban és az osztrák-német határ közelében lévő szállásunkra megyünk.

2. NAP: DINOPARK

Reggeli után a szállás közelében lévő Steinplattéra felvonózunk. A hegyen található a Triassic Park. A többszintes park­ban életnagyságú dinoszauruszokat állítottak ki és több helyen tájékoztatókat és leírásokat olvashatunk az őslényekről. Az elmúlt időszak kiválóan sikerült útjainak tapasztalatait felhasználva idén, ezen a napon, több időt töltünk a Dinóparkban, mert a gyerekek nagyon élvezték az ottani játékokat, látnivalókat (kilátóterasz, mászófal, csúszdák, pancsolók, mini tutaj – jó idő esetén – váltó és/vagy -fürdőruha is javasolt). Mindemellett a hegyről körbetekintve gyönyörködünk a látványban, aki akar, kirándulhat, túrázhat is egy kicsit. Programunk után szállásunkra utazunk (2 éj).

3. NAP: ALLGÄU SKYLINE PARK

Reggeli után a bajorországi Rammingen-Allgäu családi élményparkba buszozunk. A város melletti szabadidőparkban minden korosztály megtalálja szórakozási lehetőségét. A parkban több mint 60 különböző játékra lehet felülni, vagy használni. Egész nap szabad szórakozás. A helyszínen lesz étkezési lehetőség is. A koraesti órákban megyünk vissza szállásunkra, ekkor is van fakultatív vacsora.

4. NAP: LEGOLAND

Reggeli után Günzburgba buszozunk. Itt található Németország legnagyobb legoparkja. A Legolandben töltjük a napunkat. Itt szinte minden legoból készült. Különleges látványosságok mellett több fajta játékot lehet kipróbálni. Késő délután utazunk szállásunkra.

5. NAP: HELLBRUNN – BUDAPEST

Reggeli indulás után utazás a Salzburg melletti Hellbrunn vízi kastélyához. A kastély parkjában lévő játékos szökőkutak olyan szempontból is érdekesek, hogy teljesen váratlan helyről érkeznek a vízsugarak a látogatókra. A kastélypark megtekintése után elhelyezkedünk a buszban és hazaindulunk. Budapestre várható érkezés az esti órákban. Ezt követően mindenkit a felszállási helyére szállítunk.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 napos gyerekbarát kirándulás 1 főre Ausztriába, a Dínóparkba és a Legolandba, buszos utazással, reggelivel, programokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére