5 napos csillagtúra Baszkföldön, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 4*-os szállással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 42935
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

509.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 42935

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Baszkföldi látványosságok borkóstolóval és a világ egyik legszebb tengerpartjával!

Opciók

  • Október 20 - 24.: , 509.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A leírt alapprogramot
  • Szállást 4 csillagos szállodákban
  • Reggelis ellátást
  • Magyar nyelvű idegenvezetést Budapesttől Budapestig
  • Repülőjegyet (illetékkel és csomagdíjjal)
  • Egy max. 20 kg-os feladható poggyászt
  • Egy kézipoggyászt
  • Ferihegy-közeli parkolást az út teljes időtartamára
  • Fix, foglaláskor választható ülőhelyet a kinti autóbuszon
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Utasbiztosítás
  • Belépők ára: kb.: 48 € + 80 € fakultatív kirándulás

Felár

  • Egyágyas szoba felára 122.000 Ft

Program

1. NAP: BUDAPEST – BILBAO – GAZTELUGATXE – BILBAO

Kora reggel találkozó Budapesten és elutazás átszállással Bilbaóba. Érkezést követően autóbuszunkkal elutazunk egy csodás kilátóhelyhez, Gaztelugatxe-ba. A kis szigetet egy kétlyukú híd köti össze a szárazfölddel, csúcsán egy X. századi remetelakkal, mely nevét Keresztelő Szent Jánosról kapta. A szigetre való séta kb. 1,5 órát vesz igénybe, de kényelmes tempóban, mindenki számára teljesíthető, aki pedig inkább messzebbről csodálná a szigetet, az megteheti a pihenőhelyről. Innen megyünk bilbaoi szállásunkra, ahol elfoglaljuk szobáinkat. Rövid pihenő után, akinek van kedve, este még idegenvezetőnkkel felmehet a hotelünk közelében induló fogaskerekűvel a város fölé és megtekintheti Bilbao esti fényeit. Szállás Bilbaoban (4 éj).

2. NAP: BILBAO – GUGGENHEIM

A mai nap Bilbaoról szól. Baszkföld legnagyobb városának főbb látnivalói: a Szent Nikolas templom, a San Anton híd, a neobarokk színház épülete, a Begona Bazilika, a Guggenheim Múzeum mind-mind csábító az idelátogatók számára. Tömegközlekedéssel elmegyünk a város külső kikötőjében található UNESCO világörökséghez, a Vizcaya-hídhoz. Átsétálunk a hídon, majd a Guggenheim Múzeumhoz megyünk, ahol egyórás, vezetett látogatást teszünk. Lesz szabadprogram is a városban. Akinek kedve van, azokkal késő délután a Ria-folyón teszünk 1 órás hajókirándulást (jelentkezés, fizetés a helyszínen). Szállás.

3. NAP: BILBAO – LOGRONO – PAMPLONA

A mai napon, aki szeretne, maradhat a városban, vagy fakultatív kirándulásunkat választva, a leghíresebb spanyol borvidékre, a Rioja vidékére utazhat. Látogatást teszünk egy pincészetbe, ahol 3 féle bort kóstolunk, némi harapnivaló kíséretében. Ezután Logrono városába érkezünk. Sétát teszünk a város főbb látnivalói között, majd tovább utazunk Pamplonába, mely elsősorban a híres-hírhedt bikafuttatásáról nevezetes. Városnézésünk után este érkezünk vissza szállásunkra. A fakultatív kirándulás ára: 80 € borkóstolóval.

4. NAP: BILBAO – GERNIKA – SAN SEBASTIAN – LOYOLA

Gernikába utazunk. A település híressé vált az 1937-es spanyol polgárháborús légitámadásról. Ez ihlette meg Picassot is, aki Guernica néven festette meg a támadás borzalmait. A települést elhagyva San Sebastianba visz buszunk. Elsőként a Monte Igueldonál állunk meg. Csodás kilátás nyílik a városra. Innen fentről látszik a Szél Fésűje acél 3 részes szoboregyüttes is. Leérve a városba, sétálunk a macskaköves Óvárosban, melyet egy tűzvész nagyrészt elpusztított, de eredeti formájában felújították utcáit, tereit és épületeit. Délután visszaindulunk Bilbaoba. Útközben megállunk Loyolaban, Loyolai Szent Ignác szülővárosában, ahol megnézzük a szülőházat. Bilbaoba este érkezünk.

5. NAP: CASTRO – SANTANDER – BUDAPEST

Reggel kicsekkolunk, majd Castroba utazunk. Santa Anna kastélya a tenger felé emelkedő sziklás környezetben található. Ez az egyik legjobb állapotban megmaradt kastély Spanyolországban. A Santa María de la Asunción temploma a vár mellett található. Castro után Santanderbe megyünk, melynek látnivalói; a katedrális, a kikötő, a kaszinó, a trópusi hangulatot idéző pálmafás tengerpart. A reptéri transzfer indulásáig szabadprogram a tengeri kikötővárosban. Ezután transzfer és átszállással hazautazás Budapestre. Érkezés a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

5 napos csillagtúra Baszkföldön, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 4*-os szállással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
43 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére