5 alkalmas csoportos edzés a CrossFit Trafóban, a funkcionális szekcióban vagy TRX-en, egy ingyenes állapotfelméréssel

CrossFit Trafo
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

5.000 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
15.000 Ft 67% 10.000 Ft
CrossFit Trafo
1097 Budapest, Gyáli u. 18.
www.crossfittrafo.com

Akció Leírása

Eddz a lehető legnagyobb hatékonysággal a CrossFit Trafó csoportos óráin!

Az ár tartalmazza

  • 5 alkalmas csoportos edzés a CrossFit Trafóban (a funkcionális szekcióban vagy TRX-en)
  • Egy ingyenes állapotfelmérés

Ha kiváló, tapasztalt edzőket, pörgős, intenzív csoportos órákat és inspiráló közeget keresel, akkor próbáld ki a CrossFit Trafót a Népliget szomszédságában! Nem számít, milyen edzettségi állapotban vagy jelenleg, a lényeg az, hogy önmagadhoz képest fejlődj, erre a CrossFit Trafóban különösen nagy figyelmet fordítanak. Így, ha keményen edzel, a sikerélmény garantált, ami pedig további erőbedobásra sarkall!

CrossFit Trafo

A CrossFit Trafo Budapest egyik legszínvonalasabb hivatalos CrossFit terme, a IX. kerületben, a Népliget szomszédságában. Közel 500 m2-en, minőségi eszközökkel felszerelve biztosít mindent a hatékony és élvezetes, kompromisszummentes CrossFit és funkcionális edzésekhez. Edzésprogramjuk segítségével széleskörűen használható és kézzel fogható fittségre tehetsz szert!

A CrossFitben bárki megtalálhatja a számítását, mivel az edzések intenzívek, sokszínűek és magadon is rövid időn belül észreveszed a változást, mind erőnlétben, mind a külsődet illetően.

Edzéseik a minőségi mozgásra épülnek, a mozgás tanítása és a korrekció az elsődleges szempont. Itt olyan képességekkel és erővel vértezed fel magad, amely hasznodra válik a mindennapokban vagy akár rendkívüli helyzetekben is kortól, nemtől, edzettségi szinttől függetlenül. A csoportos edzések nyújtotta plusz motiváció átlendít a holtpontokon, a közösen átélt és leküzdött kihívások összekovácsolnak és még jobb teljesítményre sarkallnak.

Legyen szép napod!

1097 Budapest, Gyáli u. 18.

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 alkalmas csoportos edzés a CrossFit Trafóban, a funkcionális szekcióban vagy TRX-en, egy ingyenes állapotfelméréssel

Fontos

Beváltható: 2020.05.03.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon 06 (70) 702 3644 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére