49.980 Ft helyett 24.990 Ft: 30 órás Do- In gyakorlatvezetői tanfolyam a Buddha Stúdióban, elméleti és gyakorlati oktatással, tanfolyami kellékekkel, 4 szerda délutánon

Buddha Studio
1 5
4.6 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

24.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
49.980 Ft 50% 24.990 Ft
Buddha Studio
06/20-367-5055
www.buddhastudio.hu

Akció Leírása

Gyógyítsd önmagad és add át a tudást másoknak is, ismerkedj meg a Do-in japán öngyógyító mozgásrendszerrel a Buddha Stúdióban!

Az ár tartalmazza

  • 30 órás Do- In gyakorlatvezetői tanfolyam
  • 4 alkalom, alkalmanként 4,5 óra
  • Elméleti és gyakorlati oktatás díja
  • Tanfolyami kellékek (tanfolyami jegyzet, stb.) díja

Az ár nem tartalmazza

  • A vizsgadíjat, amely 5.000Ft, s a Stúdió által küldött számlaszámra kell befizetni a tanfolyam előtti héten. A vizsga minden résztvevő számára kötelező.

Fontos

  • Tevékenységi kör Teáor-száma: 960401, 960404
  • Szükség esetén angol-német, egyéb nyelvű Tanúsítványt is kiállítanak (2.500 Ft/nyelv)

A Do-in Japánban kifejlesztett öngyógyító mozgásrendszer, amely önmasszázsból, lazító-nyújtó mozdulatokból, és légzőgyakorlatokból áll. Ezek a gyakorlatok szabályozzák az életenergia áramlását a gyakorlatot végző személy testében és tudatában. A Do-In kiegyenlíti és helyreállítja a testünkben keringő energiát és, ha szükséges, többlet kozmikus energiához juttatja szervezetünket.

Gyakorlásához nincs szükség előképzettségre, bármely életkorban elkezdhető, és nem igényel túlzott erőfeszítést. Mindenki a saját képességei, és határai szerint végezheti a gyakorlatokat bármiféle segédeszköz nélkül. Mozdulatai egyszerűek, könnyen elsajátítható, ellenjavallat nélküli technika.

A gyakorlatok különösen alkalmasak stresszoldásra, reggeli felfrissülésre, az ízületek reggeli bejáratására, mozgásszervi fájdalmak csökkentésére. Mindeközben tudatunk megnyugszik, testünk ellazul és felfrissül. A Do-in egyben aktív meditáció, amelyben megismerjük, harmonizáljuk, és felszabadítjuk a testünkben áramló életenergiát. A mozdulatok végzése által lehetőséget adunk testünknek, lelkünknek, mindennapjainknak a változásra, megújulásra.

A Do-in a kínai gyógyászatból ered, célja az energia áramlásának a testben történő harmonizálása, testi-lelki regenerálódás, a szellemi fejlődés támogatása. Emellett elősegíti a test egészségének megőrzését, betegségek megelőzését, fizikai gyengeség leküzdését, jó közérzet kialakítását. Beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait, segít megszabadulni a méreganyagoktól.

Gyógyító hatása már a legelső gyakorlatsorozatok elvégzése után megmutatkozik.

Naponta reggel és/vagy este javasolt végrehajtani, de abban az esetben, ha csak egyszer csináljuk a gyakorlatsort, 10-20 perc alatt az is hozzájárul az egészségünk szinten tartásához.

Tematika

A résztvevők a Do-in gyakorlatok széles repertoárjával ismerkednek meg, amit otthon is tudnak gyakorolni. Emellett a kínai öt elem elméletét is hallhatják, hogy annak ismeretében még tudatosabban végezhessék a mozgásokat, légzéseket. A gyakorlatok otthon is elvégezhetők és hatékony, gyors módszert jelentenek az energiarendszer napi aktiválására, testünk-lelkünk könnyedebbé válására.

A Buddha Stúdió

A stúdió fő tevékenységként oktatással segíti jelentkezőit. A célja, hogy olyan valódi, azonnal használható, gyakorlatalapú és nem könyvszagú tudást nyújtson tanulóinak, amellyel lehetőségük nyílik egy új, akár sorsfordító életúton való elindulásra. A stúdió munkatársai folyamatosan képzik magukat is, hogy tágítsák saját látókörüket, és hogy mindig napra készek legyenek, hiszen hitvallásuk szerint a tanulásnak csak kezdete van, de vége nincsen.

Legyen szép napod!

06/20-367-5055

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

30 órás Do- In gyakorlatvezetői tanfolyam a Buddha Stúdióban, elméleti és gyakorlati oktatással, tanfolyami kellékekkel, 4 szerda délutánon

Fontos

Beváltható: 2019.02.01.-ig
Időpont: 2018. november 21, 28. december 5, 12. (4 alkalom szerda, 16.00-20.30) • Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges a jelentkezési lap kitöltésével, amelynek megjegyzés rovatába kérjük beleírni az Alkupon kódjait, a titkos kódot is: http://www.buddhastudio.hu/jelentkezesi-lap • Érdeklődni lehet: telefonon vagy emailben: 06 (20) 367 5055, buddhastudio.hu@gmail.com • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére