4.990 Ft helyett 2.490 Ft: Hagyd abba a dohányzást örökre! Quit Smoke dohányzásról való leszokást segítő mágnes

Raktáron
Alkupon Termék
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

2.490 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
4.990 Ft 50% 2.500 Ft

Akció Leírása

Hagyd abba a dohányzást örökre, gyorsan és visszavonhatatlanul! A megfizethető megoldás dohányzás ellen! 

Ezt a módszert Auriculo-terápiának nevezik és az 1950-es években fejlesztették ki. A módszer szabadalmaztatott, tanúsított és jóváhagyott. A hatása azon a tényen alapul, hogy a belső fül neurológiailag kapcsolódik testünk nagy részéhez. Ennek befolyásolásával kezelhető a fájdalom, megnyugtathatóak az idegek és végül, csökkenthető a dohányzás utáni sóvárgás. A kínaiak már évtizedek óta alkalmazzák ezt a módszert, de most már végre mindenki számára elérhető!

Amikor bizonyos testrészekre nyomást alkalmazunk, az agy válaszol, mely olyan kezeléseket segíthet elő, mint a dohányzásról való leszokás vagy fogyókúra. A Quit Smoke Magnet Dohányzásról való leszokást segítő mágnes alkalmazásával nyomás történik a fülcimpára, mely bizonyos neurotranszmittereket aktivál, mely elősegíti a dohányzásról való leszokást. Segít a dohányzásról való leszokásban a biomágnesesség bizonyított energiájának köszönhetően, mely csökkenti a sóvárgást  és a szorongást, valamint enyhíti az elvonási tüneteket. Diszkrét, egész nap hordható. Ez a mágnes folyamatosan, természetesen segít leszokni a dohányzásról.

A Quit Smoke Mágneshez jár használati utasítás, mely ötleteket és javaslatokat tartalmaz a dohányzásról való leszokás megértése és megkönnyítése érdekében. 

Alkupon Termék
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Quit Smoke dohányzásról való leszokást segítő mágnes. Két mágnesből álló készlet, melyeket a fül egy bizonyos pontjára kell helyezni, hogy kontrollálják és megszüntessék a dohányzás iránti vágyat, véget vetve ezzel a nikotinfüggőségnek. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal 3-7 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

A termék csak korlátozott számban áll rendelkezésünkre raktárunkban.

14 napos elállás indoklás nélkül(higiéniás termék esetén, a 14 napos elállás nem lehetséges). Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, PayPal
Visa, MasterCard, PayPal

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére