478.000 Ft helyett 373.000 Ft: Látogatás az arab világ fellegvárába, Dubaiba, 7 nap/6 éjszaka 1 személy részére reggelivel, az Aloft Palm Jumeirah**** hotelben

Ajánlat kód: 31789
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

373.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 31789

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezzétek fel Dubai különleges, csillogó világát, a sivatagot, a tengert és a tematikus parkokat!

Időpontok

  • 2019.02.25. - 2019.03.03. és 2019.03.11. - 2019.03.17. 478.000 Ft helyett 373.000 Ft
  • 2019.04.16. - 2019.04.22. 615.000 Ft helyett 480.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 6 éjszaka szállás az Aloft Palm Jumeirah**** hotelben, standard kétágyas szobában
  • Reggelis ellátás
  • Helyi magyar nyelvű asszisztencia
  • Transzfer

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőjegyeket kb.135.000 Ft
  • Útlemondási biztosítást 1,5 %
  • Borravalót: kb. 5 USD/fő/nap
  • Helyszínen fizetendő idegenforgalmi adót kb. AED 15-20/szoba/éj

Egyéb költségek

  • Fakultatív programok
  • BBP biztosítás

Fakultatív programok

  • Sea Wings - hidroplán városnézés 25 perc, min. 3 fő esetén: 150.000 Ft/fő (transzferrel együtt)
  • Helikopteres városnézés 17 perc, min. 3 fő esetén: 100.000 Ft/fő (transzferrel együtt)
  • Wild Wadi vízipark belépő: 81 USD/fő
  • Aquaventure vízipark (Atlantis) belépő: 75 USD/fő
  • Dubai Parks 1 napos 2 parkra szóló belépő: 105 USD/fő
  • „Dhow” hajókirándulás vacsorával: 20.000 Ft
  • Dzsip szafari BBQ vacsorával: 18.000 Ft
  • Ferrari World (bronz belépő): 26.000 Ft

Dubai mára megkerülhetetlen, és kihagyhatatlan. Nem is szabad sem megkerülni, sem kihagyni. Elsősorban Dubai, de az Emirátusok más állama is elegendő látnivalót kínál minden korosztály számára, akkor is, ha csak egy rövid városnézésre, utazunk, akkor is, ha hosszabb időt szeretnénk ott tölteni. Ráadásul a látnivalók, az érdekességek folyamatosan szaporodnak, bővülnek, változnak.

Elsősorban Dubai látványa fogja meg a látogatókat, de ez nem minden, hiszen Dubaiban megvan még a régmúlt öröksége is, a souk, a bazár világa, az abrák, a régi komphajók a Creek-en vagy a teveversenyek hangulata. Persze a felhőkarcolók, a Burj Khalifa, a Burj el Arab, a Mohammed Zayed Mecset, az érdekesnél érdekesebb témaparkok és persze a tengerpart, a hatalmas bevásárló központok a Mall-ok mind újabb és újabb programot megnézendőt kínálnak.

Ha mindez nem lenne elég, a világ helybe jön a Global Village-ben, ahol a világ minden részéről találhatóak árusok, produkciók, érdekességek.

Az Emirátus minden korosztálynak ajánlható, hiszen nem csak a felnőttek, hanem a gyermekek is választhatnak a különlegesebbnél különlegesebb témaparkok választékából. Elég csak a Ferrari Worldre a Legolandra, vagy a vízi parkokra gondolni, garantált családi élmények várják a kisgyermekes vagy épp nagyobb gyermekekkel érkező családokat.

Persze, ha Emirátus, akkor joggal felmerülhet egy sivatagi program lehetősége. Igen, akár felnőtteknek, akár gyermekeknek a sivatagi szafari jó program lehet, de ki lehet próbálni a homok boardozást vagy tevegelést.

Ma már a kultúráról sem kell lemondani, színvonalas előadások koncertek, világhírű előadók lépnek fel, és aki igazán különlegességre vágyik, nemrég nyílt meg a Louvre Abu Dhabi, ahol páratlan építészeti megoldások kapcsolódnak különleges kiállítási anyaggal és fantasztikus „Louvre élményt” kínálnak az Arab-öböl partján.

Aloft Palm Jumeirah****

A Dubaj ikonikus látnivalójának számító Eastern crescent városrészben található Aloft Palm Jumeirah szálláshelye különleges élményt nyújt a régió látogatóinak.

A "mindig ébren" globális utazók számára tervezett Palm Jumeirah a városi strandokon töltött vakációk színtere.

Páratlan kilátást nyújtó 206 tetőtéri szobával, valamint 7 éttermének és bárjának köszönhetően élénk társasági élettel várja a kikapcsolódni vágyó vendégeket.

Kapcsolódj ki a W XYZ® bárban, vagy napozzon a szabadtéri csobbanómedencénél.

Élvezd a nyüzsgést a tengerparti bárban, vagy fejezze be az éjszakát stílusosan a szálloda Luchador elnevezésű, autentikus mexikói kantinjában és tetőtéri bárjában, ahonnan az ikonikus Burj Al Arab szállodára, a fenséges Jumeirah-palotákra és az Arab-tengerre nyílik kilátás.

Töltődj fel energiával a nap 24 órájában, a 7 minden napján nyitva tartó recepcióval rendelkező re: charge edzőteremben, valamint a könnyű úti harapnivalókat kínáló re: fuel by Aloft étkezőben.

A City Walk Mall bevásárlóközpont 14 km-re fekszik az Aloft Palm Jumeirah épületétől. Dubaj nemzetközi repülőtere 25 km-re van.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

478.000 Ft helyett 373.000 Ft: Látogatás az arab világ fellegvárába, Dubaiba, 7 nap/6 éjszaka 1 személy részére reggelivel, az Aloft Palm Jumeirah**** hotelben, 3 választható időpontban

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére