475.000 Ft helyett 379.900 Ft: 1 éjszaka Miamiban reggelivel és 9 éjszaka az Explorer of the Seas hajón teljes ellátással 1 személyre, repülőjeggyel, fakultatív kirándulásokkal

Ajánlat kód: 32971
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

379.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 32971

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Hajózz a Karib-tengeren a Holland Antillák körül, fedezd fel a paradicsomi szigetek egzotikus világát egy felejthetetlen hajókiránduláson, az Explorer of the Seas fedélzetén!

Időpont

  • 2019. november 28. - december 9.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazás: Budapest - Miami - Budapest útvonalon európai átszállással, menetrend szerinti repülőjárattal. A transzferek, kirándulások alkalmával, helyi autóbuszokkal és hajóval.
  • Elhelyezés: 1 éjszaka középkategóriás szálloda 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban, valamint 9 éjszaka az Explorer of the Seas hajón
  • Ellátás: Miamiban 1 reggeli, és a hajón teljes ellátás meghatározott alkoholmentes italokkal.
  • BBP biztosítás

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőtéri illeték: kb.158.000 Ft (Az indulásig változhat!)
  • Kikötői illeték: 29.800 Ft
  • Fakultatív kirándulások
  • Szervizdíj / borravaló a helyi buszvezető, idegenvezető részére: 15 USD (A körutazás napjaira vonatkozik!)
  • Kötelező szervizdíj / borravaló a hajó személyzete számára: 37.000 Ft (A részvételi díjjal együtt itthon fizetendő!)
  • USA: az új bordó útlevéllel rendelkező magyar állampolgároknak vízum nem, de un. ESTA engedély szükséges. ESTA beutazási engedély és ügyintézési díja: 7.300 Ft (Amennyiben nem rendelkezik érvényes amerikai vízummal!)
  • Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás: 1,5 %

Fakultatív kirándulások

  • Haiti partmenti felfedezése: kb. 17.000 Ft
  • Bonaire fénypontjai: kb. 18.700 Ft
  • Aruba legjava: kb. 15.500 Ft
  • Curaçao felfedezése: kb. 17.000 Ft

Felárak

  • Ablakos kabin felár: 58.500 Ft
  • Tengerre néző tágas balkonos kabin felár: 154.300 Ft / fő
  • Egyágyas felár (1 éjszaka szállodában + 9 éjszaka a hajón): 229.600 Ft (belső kabinban)

Fontos

  • A szervizdíj / borravaló az idegenforgalomban bevett szokás, ajánlott, egyes országokban pedig kötelező (pl. gépkocsivezető, idegenvezető, szállodák, éttermek stb.). A helyiek az ajánlott borravalót elvárják, kötelezőnek tekintik!
  • Az utazásra az általánostól eltérő, speciális Utazási Szerződés érvényes!

Program

1. nap: Budapest – Miami

Reggel repülés Budapestről európai átszállással Miamiba. Érkezés után transzfer a szállodába. Szállás Miami külvárosában.

2. nap: Miami – Behajózás

Délelőtt panorámás autóbuszos városnézés Florida legnagyobb városában: Art Deco negyed, Little Havanna, Coral Gables negyed stb. Délután behajózás, és irány a Karib-térség! Szállás a hajón.

3. nap: Egész napos hajózás a Karib-tengeren

Pihenés, vagy a fedélzeti szórakoztató- és sportlétesítmények igénybe vétele (többségük ingyenesen áll a vendégek rendelkezésére, kivétel néhány térítés ellenében igénybe vehető wellness program: pl. masszázs.).

4. nap: Haiti / Labadee

Reggel kikötés Haitin. A Hispaniola-szigeten két ország, a Dominikai Köztársaság és Haiti osztozik, utóbbi a kisebb, nyugati oldalon fekszik. Az indián eredetű elnevezés jelentése: „hegyekkel borított föld”, de az útleírások „a mágia földjeként” is említik. Egyénileg fedezhetjük fel a várost, vagy különböző fakultatív kirándulásokon vehetünk részt (pl. katamarános strandolási lehetőség; vitorlázás; kajakozás; drótkötélpályán történő „repülés” a fák és a tenger felett; sznorkelezés stb.).

Haiti part menti felfedezése: katamaránról fedezzük fel a partvidéket, a falvakat, az ősi arawak indiánok hagyatékait, az erődöt stb. A kb. 2 órás program után szabadidő. Vásárlási lehetőség a kikötői bazárban. Délután tovább hajózás, szállás a hajón.

5. nap: Egész napos hajózás a Karib-tengeren

Hajózás a tengeren.

6. nap: Bonaire / Kralendijk

Reggel kikötés a szintén Holland Antillákhoz tartozó Bonairén. A Karib-térség egyik leglátványosabb és legváltozatosabb víz alatti világa, több mint 80 merülési hellyel valódi búvárparadicsom! Kranlendijk a sziget fővárosa, sárga és aranyszínű koloniális épületekkel. Egyénileg fedezhetjük fel a várost, vagy különböző fakultatív kirándulásokon vehetünk részt (sznorkelezés, csónakkirándulás a csatornákon, búvárkodás, kirándulás üvegfenekű hajón, vitorlázás stb.).

Bonaire fénypontjai: a program során érintjük a sziget legrégebbi települését, láthatunk a lagúnában flamingókat, illetve kaktuszlikőrt is kóstolhatunk. Rövid pihenő Rincon egykori arawak indián faluban. A jellegzetes, kúp alakú sóhegyek és egyedi formájú házak kapcsán megtudjuk, hogy egykor milyen módszerrel bányászták a rabszolgák a sót. Késő délután továbbhajózás, szállás a hajón.

7. nap: Aruba / Oranjestad

Reggel kikötés Aruba parányi szigetén, melynek legfontosabb gazdasági ágazata a turizmus, az éjjel-nappal működő kaszinók és a vámmentes kereskedelem. Egyénileg fedezhetjük fel a várost, vagy különböző fakultatív kirándulásokon vehetünk részt (sznorkelezés; vitorlázás; kirándulás üvegpadlós hajón; tengeralattjáróval merülés kb. 40 m mélységbe roncsokhoz stb.).

Aruba legjava: a kirándulás során megismerjük a főváros holland koloniális építészetét, a Casibari sziklaformátumait, a csipkés partvidéket, Aruba természeti alkotásait. Pihenő egy aloe üzemnél, valamint a California világítótoronynál, ahonnan páratlan panoráma tárul elénk. Kora este tovább hajózás, szállás a hajón.

8. nap: Curacao / Willemstad

Reggel kikötés Curacaón, amely a Szélcsendes-szigetek legnagyobb tagja, mely az 1600-as évektől Hollandia egyik legfontosabb külbirtoka a Karib-térségben. Curacaót kikötője tette gazdaggá. Willemstad az örök „Amszterdam”, amelynek színpompás épületei kiváló fotótémát nyújtanak. Egyénileg fedezhetjük fel a várost, vagy különböző fakultatív kirándulásokon vehetünk részt (pl. a korallvilág felfedezése; Dzsip Szafari; hajókirándulás strandolással; sznorkelezés stb.).

Curaçao felfedezése: a félnapos kirándulás során megismerhetjük a XIX. századi élet hagyatékait. A Curaçao Múzeum nemcsak a koloniál bútorgyűjteményt, de a Kolumbusz előtti ereklyéket és helyi művészek munkáit is bemutatja. A Hato-barlangban a cseppkőképződményekben gyönyörködhetünk. A koktélok világa elválaszthatatlan a sziget nevétől, ezért természetesen betérünk a Blue Curaçao likőrüzembe is! A kirándulás után szabadidő, vásárlási lehetőség. Este tovább hajózás, szállás a hajón.

9 – 10. nap: Egész napos hajózás a Karib-tengeren

Hajózás a tengeren.

11. nap: Miami - Hazautazás

Kikötés után rövid szabadidő, utolsó vásárlási lehetőség Miamiban. Délután transzfer a repülőtérre. Utazás európai átszállással, éjszaka a repülőn.

12. nap: Budapest

Érkezés Budapestre a menetrend függvényében.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

1 éjszaka Miamiban reggelivel és 9 éjszaka az Explorer of the Seas hajón teljes ellátással 1 személyre, repülőjeggyel, fakultatív kirándulásokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére