46.990 Ft helyett 38.990 Ft: Sörgyárak és kastélyok Csehországban egy kora őszi kiránduláson, 3 nap/2 éjszaka 1 személyre reggelivel és autóbuszos utazással

Budavár Tours Utazási Iroda
1 5
4.3 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

38.990 Ft

Ajánlatkérés
Budavár Tours Utazási Iroda
1011 Budapest, Batthyány tér 5-6.
ertekesites@budavartours.hu
06 (1) 356 5656
www.budavartours.hu/

Az ajánlat leírása

Sörtúra Csehországban és séta Prágában, az ezer torony városában egy napfényes szeptemberi hétvégén

Az ár tartalmazza

Az utazást busszal, szállást 3*-os hotelben kétágyas elhelyezéssel, büféreggelit, a szervezést és a magyar nyelvű idegenvezetést.

Az ár nem tartalmazza

A belépők árát, az étkezést (vacsora kérhető 7.800 Ft/fő / 2 éj áron), a biztosítást és a regisztrációs díjat 1.500 Ft/fő. Egyágyas felár: 15 200 Ft /fő /2 éj

Fontos információk

Dátummódosítás díja a foglalást követően: 2.500 Ft/fő (+ a különbözet, ha van, a két utazás között), maximum utazás előtt 30 nappal lehetséges. Névmódosítás díja, illetve felszállás helyének módosítása a foglalást követően: 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 3 nappal lehetséges. Fix ülőhely a buszon 1.000 Ft/fő.

Pénzügy

2 sörgyár belépő: 360 CZK, Trebon kastély és Hluboká kastély: 360 CZK/fő, gyerek 6-12 éves korig 250 CZK. Fakultatív ebéd az U Fleku sörözőben: a menü ára: 460 CZK.

Felszállási lehetőség

Budapest, Népliget, Hell Miksa sétány, Planetárium tábla, M7/M1-es autópálya, Budaörsi Pihenőhely, Agip benzinkút, 10-es km kő, M1-es autópálya, Óbarok Pihenőhely, OMV benzinkút, 43-as km kő, M1-es autópálya, (Tatabánya) MC Donald’s parkoló (Vértesszőlős), 61-es km kő, M1-es autópálya, (Bábolna) Concó Pihenőhely, OMV benzinkút, 94-es km kő, M1-es autópálya, (Győr) Arrabona Pihenőhely, Agip benzinkút, 119-es km kő, M1-es autópálya, (Mosonmagyaróvár) Mosoni Pihenőhely, MOL benzinkút, 162-es km kő

Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választod, jelezd megrendeléskor (a csatlakozás időpontját indulás előtt 3-4 nappal adják meg). A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!

1. nap: Budapest – Prága

Indulás kora reggel (5:00) a Népliget, Hell Miksa sétányról, majd elindulunk Csehország felé. Útközben 3-4 óránként tartunk pihenőt, általában benzinkutaknál állunk meg. A déli órákban (12 óra körül) érkezés Velké Popovice-be. Látogatás a Kozel sörgyárban. Itt bepillantást nyerünk a sörfőzés mesterségébe, megismerhetjük a több ezer éves praktikákat, megtudhatjuk, miért is világhírű az utánozhatatlan Cseh Kozel sör. A túra hossza 90 perc, mely idő alatt a 18 év felettieknek lehetőségük van sörkóstolóra is. (A túra ára: 170 CZK)

Amennyiben szeretnének részt venni a sörgyárlátogatáson, úgy legyenek kedvesek a részvételi szándékot jelezni irodánk felé jelentkezéskor. A sörgyár látogatása után elfoglaljuk a szállást, majd városnézésen vehetünk részt Prágában, amely során megismerhetjük a város nevezetességeit (a városnézés a belépőket nem tartalmazza!) – a Prágai Várat a Hradzsint, a Szent Vitus székegyházzal és a Károly hidat. További gyalogos városnézés keretében felkeressük az Óváros főbb nevezetességeit, a régi városházát és a hozzákapcsolódó teret is, amely a prágaiak egyik népszerű találkozó helye. A városháza tornyán látható az Orloj vagy csillagászati óra is, amely 10-22 óra között, az apostolok felvonulásával jelzi az órákat, valamint a Nap, és a Hold pozíciója is követhető.

Este lehetőség van egy hagyományos cseh vacsora elfogyasztására (a menü ára 480 CZK/fő) A részvételi díjat az utaskísérő szedi össze a buszon, és intézi a létszámnak megfelelő asztalfoglalást. Estére marad a mai kulturális és üzlet központjának számító, állandóan pezsgő Vencel tér, amely korábban több jelentős történelmi esemény színtere volt.

2. nap: Trebon - Telc - Ceské Budĕjovice

Prágából egy rövid szabadidő után a délelőtti órákban indulunk útnak, melynek első állomása a tavak rózsájának is nevezett Trebo, ahol a várkastélyt és a hozzá tartozó parkot tekintjük meg kívülről. A fürdő, a reneszánsz kastély, a szomszédos parkok és a &Svet& (Világ) tó egyedi egységet alkotnak. Trebon főként halászatáról és ízletes Regent söréről ismert. A éttermek a helyi pontyból készített halkülönlegességeket kínálnak.

Következő állomásunk Telc. A világörökség részét képező kisvárosban gyönyörködhetünk a színes lábasházakban, várkastélyban és templomokban. A városka főterén található házak homlokzata különleges. Úgy lettek kialakítva, hogy a homlokzat azt sejteti, mintha egy több emeletes ház lenne a háta mögött, azonban ez csak a látszat. Továbbutazás, majd a kora esti órákban megérkezünk Ceské Budĕjovicébe, ahol elfoglaljuk a szállásunkat.

3. nap: Ceské Budĕjovice sörgyár, Hluboká vára

Reggeli után rövid városnézésre indulunk. A város legfontosabb látványosságait tekintjük meg: Sámson kút, Fekete torony, Szent Miklós templom, Szűz Mária templom, Vas szűz torony stb. Városnézés után ellátogatunk a város sörgyárába, ahol a sörgyártás folyamatával ismerkedünk meg, valamint sörkóstolóban is részünk lesz. Délben irány Hluboká várkastélya. A várkastélyról tudni kell, hogy II. Ottokár építtette a 13. században, majd 1840-ben a Schwarzenbergerek építtettek belőle a windsori kastély mintájára Tudor-stílusú, neogótikus épületet. Ezen dinasztia által összegyűjtött bútorok, festmények porcelánok stb. láthatóak a pompás kastélyban. A kastélylátogatás után továbbutazunk Cesky Krumlovba. Ebédelési lehetőség egy autentikus étteremben. (a menü ára 380 CZK/fő). Ebéd után séta a városban idegenvezetőnkkel, majd rövid szabadprogram. Hazaindulás délután 5 órakor.

Budavár Tours

A Budavár Tours tapasztalt szereplő az utazásszervezők piacán, irodájukban, illetve weboldalukon rengeteg úti cél közül választhatunk. Több éves tapasztalattal rendelkező, megbízható csapat vár Téged is, hogy elrepíthessen álmaid nyaralására vagy kirándulására. Egynapos buszos utazásaikkal izgalmas helyekre juthatsz el, s kedvező áron barangolhatod be szinte egész Európát!

Jó utat kívánunk!

1011 Budapest, Batthyány tér 5-6.
ertekesites@budavartours.hu
06 (1) 356 5656

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Sörgyárak és kastélyok Csehországban, 3 nap/2 éjszaka 1 személyre reggelivel és autóbuszos utazással

Fontos

2018.04.27.-2018.09.28 • Időpont: 2018.09.28-30 • Az Alkupon megvásárlását követően 3 napon belül előzetes foglalás szükséges a következő adatok elküldésével az ertekesites@budavartours.hu címen: kuponkód, program neve és dátuma, név, pontos születési dátum (év/hónap/nap), e-mail cím, telefonszám, lakcím, a kívánt felszállási hely (utólagos módosításra nincs lehetőség), fix ülőhely igénye (igen/nem) • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére