4.690 Ft helyett 3.890 Ft: Aromax karácsonyi illóolaj csomag - Varázsolj ünnepi illatokat otthonodba

Alkupon Termék
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

3.890 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
4.690 Ft 17% 800 Ft

Akció Leírása

A csomag tartalma: 

  • Erdei fenyő illóolaj 10 ml-es kiszerelésben (Az ünnep nemcsak a karácsonyfa, de annak jellegzetes gyantaillata nélkül is elképzelhetetlen, amelyet a tűlevelek végében lévő fenyőolaj áraszt. E különleges anyagnak légzéskönnyítő hatása van, ezért légúti meghűlések esetén kiválóan alkalmas a légtér fertőtlenítésére.)
  • Fahéj illóolaj 10 ml-es kiszerelésben (Neve és illata egybeolvad a karácsonnyal. Ennek oka, hogy a tipikus ünnepi ételeket, süteményeket nagyrészt ezzel ízesítjük.)
  • Gyömbér illóolaj 5 ml-es kiszerelésben (A gyömbért manapság legtöbben fűszerként ismerik, pedig az illata – és az illóolaja – fájdalomcsillapító és görcsoldó hatású. Szakértők szerint ráadásul melenget is) 

A karácsony varázslatos illatai, amelyek az orrunknál fogva kalauzolnak el a régvolt gyermekkor mesés világába. Felidézik azokat az időket, amikor még igazán vártuk az ünnepet, értettük üzenetét. Megmutatják, milyen volt gyereknek lenni karácsonykor. Elhozzák a feldíszített fát, a fényeket, a mosolyt szüleink arcán, a karácsonyi zenét, a havat, a szánkót és a nagymama süteményeit. Ha szeretnéd, hogy téged, családodat, vendégeidet is igazán magával ragadja az ünnepi hangulat, hívd cinkosul otthonodba a karácsony illatait.

Az Aromax illóolajok értékes növényi olajokat tartalmaznak, melyek segítenek megteremteni a testi-lelki egyensúlyt. Mesterséges adalékanyagoktól mentesek. Megfelelő hígítással alkalmazva hatékony ápolást nyújtanak bőrödnek is. 

AlkuPont - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Alkupon Termék
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. épület
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Aromax karácsonyi illóolaj csomag: erdei fenyő illóolaj 10 ml-es kiszerelésben, fahéj illóolaj 10 ml-es kiszerelésben, gyömbér illóolaj 5 ml-es kiszerelésben. Az Aromax illóolajok értékes növényi olajokat tartalmaznak, melyek segítenek megteremteni a testi-lelki egyensúlyt. Mesterséges adalékanyagoktól mentesek. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal keresztül 2-8 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

14 napos elállás indoklás nélkül. Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, utánvét, banki átutalás, készpénz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére