Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

45.900 Ft helyett 14.990 Ft: Nyirokmasszázs tanfolyam vállalkozói igazolványhoz szükséges tanúsítvánnyal, jegyzetekkel, elméleti és gyakorlati oktatással a Buddha Stúdió jóvoltából

Buddha Studio
4.7 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

14.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
45.900 Ft 67% 30.910 Ft
Buddha Studio
06/20-367-5055
www.buddhastudio.hu

Akció Leírása

Sajátítsd el a nyirokmasszázs fogásait és javítsd leendő pácienseid általános egészségi állapotát!

Egészségi állapotunk egyik fontos alappillére, hogy milyen állapotban van az immunrendszerünk és megfelelő-e szervezetünk nyirokkeringése. Ma a táplálkozással bevitt méreganyagok, vegyszerek, tartósítószerek 15-20-szor jobban leterhelik az immunrendszert, mint 50 évvel ezelőtt!

A nyirokmasszázs a leglágyabb és leghatékonyabb masszázs, gyökerei felfedezhetők az ősi tradicionális thai-, polinéz- és sámánmasszázsokban. Jellemző rá, hogy a nyirokkeringés irányában történik a masszázs és a hagyományos gyógymasszázs tiltásával ellentétben a nyirokcsomókon dolgozik, lágyan masszírozza és vibrációval aktiválja azokat.

A nyirokrendszeren keresztül a szövet közötti folyadék elvezetésének fokozásával javítja az izmok, ízületek, belső szervek vérellátását, méregtelenítését, megszünteti a szöveteken a fehérjepangást, a mobilizálható ödémákat és csökkenti a fibrózis kialakulását. Korunk népbetegségének, a narancsbőrnek is az egyik leghatékonyabb gyógymódja.

A nyirokmasszázs célja

A nyirokkeringés fokozása javítja az izmok, ízületek, a belső szervek vérellátását, méregtelenítését, megszünteti a szövetekben a mobilizálható ödémákat, látványosan csökkenti a narancsbőr tüneteit. A nyirokmasszázs aktiválja az immunrendszert és az anyagcsere-folyamatokat, kiüríti a szöveti ödémákat. Segít a fertőzések, gyulladások leküzdésében.

A képzés célja

Olyan szakemberek képzése, akik az elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátításával képesek lesznek nyirokmasszázs-szolgáltatást nyújtani, amely segítségével a masszőr egy 60 perces komplett masszázst tud végezni.

Kinek ajánljuk a tanfolyamot?

Leendő masszőröknek, akik szépségszalonban, hotelben, wellnessközpontban, egészségközpontban kívánnak elhelyezkedni vagy egyéni vállalkozást akarnak működtetni, bővíteni, de annak is, aki csak otthon, családja, barátai körben szeretne nyirokmasszázst alkalmazni.

A tanfolyam tematikája

  • Nyirokmasszázs célja, hatásai, javallatai, ellenjavallatai
  • Az emberi test: a nyirokrendszer felépítése, működése
  • Nyirokdrenázs fogásai, típusai, céljai
  • Az emberi test kezelése (fej, nyak, arc, felső végtag kezelése, hát, has, mellkas, alsó végtag kezelése)

Legyen szép napod!

Buddha Studio
06/20-367-5055

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Nyirokmasszázs tanfolyam a Buddha Stúdiótól. Vállalkozói igazolványhoz szükséges tanúsítvánnyal. Jegyzetekkel, elméleti és gyakorlati oktatással. A tanfolyam minden előképzettség nélkül, bárki által elvégezhető 18 éves kor felett!

Fontos

Beváltható: 2016.11.11. - 2016.12.05.
Az Alkupon megvásárlását követően a tanfolyamra regisztrálni szükséges a jelentkezési lap kitöltésével: http://www.buddhastudio.hu/jelentkezesi-lap. Vizsgadíj: 3.000 Ft, a kupon beváltását követően előreutalással kell rendezni a Stúdió által küldött számlaszámra • A legördülő menüben kell kiválasztani dátum szerint a tanfolyamot és a megjegyzés rovatba beleírni az alkupon két kódját, a titkos kódot is • A kupont a megadott dátumra lehet igénybe venni • A gyakorlat időpontja: 2016. december 06-07. (kedd- szerda) 14.00-20.00 • Az oktatás helyszíne: Budapesten lesz, a pontos helyszín a tanfolyami tájékoztatóban lesz kiküldve • Elmélet elsajátítása távoktatásban • Tevékenységi kör Teáor-száma: 960401, 960404 • Német vagy angol nyelvű tanúsítvány 2.500 Ft • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére