Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

45.900 Ft helyett 14.990 Ft: Kétnapos Lomi Lomi Nui Hawaii masszázstanfolyam tanúsítvánnyal, elmélet távoktatásban, 2x6 óra gyakorlat a helyszínen a Buddha Stúdióban Nem hosszabbithato

Buddha Studio
4.7 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

14.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
45.900 Ft 67% 30.910 Ft
Buddha Studio
06/20-367-5055
www.buddhastudio.hu

Akció Leírása

Lomi Lomi Nui Hawaii masszázs, a masszázsok királynője, tanuld meg Te is a fogásokat és segíts velük ismerőseiden, barátaidon!

Az ajánlat tartalma

  • Kétnapos Lomi Lomi Nui Hawaii masszázstanfolyam a Buddha Stúdióban
  • Elmélet távoktatásban
  • 2x6 óra gyakorlat a helyszínen
  • Tanfolyami kellékek (tanfolyami jegyzet, stb.)
  • Vizsgadíj
  • Magyar nyelvű tanúsítvány kiállítása

Az akciós ár nem tartalmazza a vizsgadíjat, mely kötelezően fizetendő a tanfolyam előtt a Stúdió által megadott számlaszámra, összege: 3000Ft. 

A masszázsok királynője, a gyógyító érintés. A mozgásban és az érintésben való jelenlét és a szeretet kifejezésének művészete. Szent gyógyító rituálé. Az érintés, masszázs és bodywork egyik legcsodálatosabb formája. Utazás, lebegés, repülés a testnek és léleknek egyaránt, miközben segít elengedni a mindennapos feszültségeket, oldja a gátlásokat, segít az önmegismerésben, az öngyógyulásban. Ősi, szent Hawaii gyógyító masszázs.

A Lomi Lomi Nui masszázs más néven "puha bársony mancsok, elégedett macska” működése a hawaii filozófián, vagyis a Huna-n alapszik, amelynek alapelve, hogy minden és mindenki harmóniára törekszik. Az ősi gyógyító mesterek imával együtt használták és úgy tartották, a kezeiken keresztül áramlik az isteni áldás. A masszázs során olyan energiák szabadulnak fel, amelyek lehetővé teszik, hogy összekapcsolódjunk a bennünk lévő isteni elemmel és a berögzült sémákat magunk mögött hagyva képesek legyünk nyitni az új felé.

A kezelés másik különleges jellegzetessége, hogy a masszőr főleg alkarral dolgozik, de tenyerét, könyökét, csuklóját, ujjait is egyaránt használhatja.

E masszázs segítségével nemcsak a feszült izmok és ízületek oldódnak, hanem a belső blokkok is, így a lélekre is gyógyítóan hat. Nagy testfelületet átfogó, folyamatos, néha hintázó, „táncoló” mozdulatokkal dolgozik a masszőr, mialatt speciális tánclépéseket használ. A kezelés nyugtató hatása lazítja az izmokat, ízületeket, valamint segít a pszichés problémák leküzdésében. Gyakori kezelés által csökkenthető a fájdalomérzet és a depresszió!

A tanfolyam tematikája

  • A lomi lomi masszázs története
  • Hula tánc alaplépései
  • Lomi lomi elemek
  • Lomi lomi testmasszázs fogások

A tanfolyam célja

Olyan szakemberek képzése, akik az elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátításával képesek lesznek Lomi Lomi Nui Hawaii masszázsszolgáltatást nyújtani, s egy komplett 60 perces masszázst tudnak végezni.

A Buddha Stúdió

A stúdió fő tevékenységként oktatással segíti jelentkezőit. A célja, hogy olyan valódi, azonnal használható, gyakorlatalapú és nem könyvszagú tudást nyújtson tanulóinak, amellyel lehetőségük nyílik egy új, akár sorsfordító életúton való elindulásra. A stúdió munkatársai folyamatosan képzik magukat is, hogy tágítsák saját látókörüket, és hogy mindig napra készek legyenek, hiszen hitvallásuk szerint a tanulásnak csak kezdete van, de vége nincsen.

Legyen szép napod!

Buddha Studio
06/20-367-5055

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Kétnapos Lomi Lomi Nui Hawaii masszázstanfolyam a Buddha Stúdióban. Elmélet távoktatásban. 2x6 óra gyakorlat a helyszínen. Tanfolyami kellékek (tanfolyami jegyzet, stb.). Vizsgadíj. Magyar nyelvű tanúsítvány kiállítása

Fontos

Beváltható: 2016.09.27. - 2016.11.13.
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges a jelentkezési lap kitöltésével, amelynek megjegyzés rovatába kérjük beleírni az Alkupon kódjait és a titkos kódot is • http://www.buddhastudio.hu/jelentkezesi-lap • Érdeklődni lehet: telefonon vagy emailben: 06 (20) 367 5055, buddhastudio.hu@gmail.com • A tanfolyam időpontja: 2016. november 12-13, (szombat- vasárnap), 14.00-20.00 • Az oktatás helyszíne: Budapesten, a pontos helyszín a tanfolyami tájékoztatóban lesz kiküldve • Csak 18 év felettieknek • A tanfolyam előképzettség nélkül elvégezhető • Szükség esetén angol vagy német nyelvű tanúsítványt is kiállítanak: 2.500 Ft/nyelv • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 13:00-17:00
Augusztus 21-25. - Műszaki okok miatt zárva
Oldal tetejére