45.000 Ft helyett 15.990 Ft: Nyirokmasszázs tanfolyam a Bessimeon Központban 16 x 45 perc gyakorlattal, nyújts családodnak, barátaidnak jótékony hatású, méregtelenítő masszázst

Bessimeon Központ_OLD
1 5
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

15.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
45.000 Ft 64% 29.010 Ft
Bessimeon Központ_OLD
1052 Budapest, Deák Ferenc utca 17. II. em./1. (18-as kapucsengő)
www.bessimeon.hu

Akció Leírása

Méregtelenítsd ismerőseidet szakszerű nyirokmasszázzsal, tanuld meg az alapvető fogásokat a Bessimeon Központban!

Az ár tartalmazza

  • Nyirokmasszázs tanfolyam a Bessimeon Központban
  • Elmélet távoktatás keretén belül, önálló felkészüléssel: az elméleti anyag elsajátításához javasolt idő: 20 tanóra,
  • Gyakorlati képzés csoportos foglalkozás keretén belül: 16 tanóra gyakorlat hétvégenként (2 x 8 tanórás bontásban). Egy tanóra 45 perces.

Fontos információk

A tanfolyam végeztével iskolánk a Nemzeti Munkaügyi Hivatal által elfogadott tanúsítványt állít ki, mellyel a hallgató alkalmassá válik akár alkalmazottként, akár egyéni vállalkozóként egészséges emberek számára nyirokmasszázs szolgáltatást nyújtani (betegellátásban történő alkalmazásra - megfelelő szintű egészségügyi végzettség hiányában - önmagában ez a tanfolyami végzettség nem elegendő).

A nyirokmasszázs olyan fizioterápiás eljárás, ahol a kötőszövetre gyakorolt nagyon lágy fogástechnikával fokozzák a nyirok folyadék visszaáramlását. A manuális nyirokmasszázst Dr Emil Vodder orvos fejlesztette ki az 1930-as években. Az eljárás lényege a pangó nyirokfolyadék elvezetése a kötőszövetből.

A nyirokmasszázs javítja a nyirokrendszer ellenálló képességét, megszünteti az anyagcserezavarokat, kiüríti a szöveti ödémákat – csökkentve ezáltal az érintett szervek fájdalmát -, valamint indirekt módon javítja a vérkeringést, sőt, a sejtek táplálék- és oxigénellátását is.

A nyirokmasszázs hatásai

  • A nyirokmasszázs hat az idegrendszerre, a vegetatív idegrendszerben aktivizálja a paraszimpatikus részt, a vendég nyugodt lesz, ellazult, mely elősegíti a pihentető alvást, javítja a közérzetet.
  • A nyirokmasszázs nagyszerű kiegészítője a fogyókúráknak, illetve léböjt-kúrák előtt és után is alkalmazható.
  • Hat a fájdalomérző reflex pályákra ezáltal csökken a fájdalom érzet.
  • A nyirokkeringés aktiválásával beindul a szervezet öntisztító, méregtelenítő folyamata (a méreganyagok kiürülnek a vesén, emésztőrendszeren keresztül).
  • A méregtelenítés hatásra erősödik az immunrendszer, mely beindítja az öngyógyító folyamatokat.

Bessimeon Központ

A Bessimeon Központban 2012. óta foglalkoznak masszázs- és spirituális oktatásokkal, továbbképzésekkel. 2013. óta a Nemzeti Munkaügyi Hivatal által regisztrált felnőttképzési intézményként működik. z intézményben végzett hallgatók magyar és nemzetközi munkavállalásra alkalmas tanúsítványt kapnak, amelyek Magyarországon egyéni vállalkozás indítására is jogosítanak.

Legyen szép napod!

1052 Budapest, Deák Ferenc utca 17. II. em./1. (18-as kapucsengő)
Nyitva tartás: Tanfolyamok alkalmával. Telefonos ügyintézés hétköznap 12:00-15:00.

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Nyirokmasszázs tanfolyam a Bessimeon Központban

Fontos

Beváltható: 2019.02.01.-ig
Időpont: 2019. február 2-3. szombat, vasárnap 8:00-14:00 • Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 225 1745 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére