45.000 Ft helyett 11.990 Ft: Portréfotózás önéletrajzodhoz, weblapodra vagy személyes fotóalbumodba 15 retusált képpel a Createvaphoto-tól

Portréfotózás 15 retusált képpel
Marton Éva fotós
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

11.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
45.000 Ft 73% 33.010 Ft
Marton Éva fotós
1041 Budapest Szigeti József u. 2-4.
www.createvaphoto.hu/

Akció Leírása

Mutasd a legjobb arcodat az önéletrajzodban és készíttess magadról előnyös, sőt, sugárzó portrékat Marton Éva fotóművésszel!

Az ajánlat tartalma

  • Portréfotózás önéletrajzodhoz, weblapodra vagy személyes fotóalbumodba Marton Éva fotóművésztől
  • Fekete-fehér háttér
  • 15 db retusált fotó
  • Sminkes 5.000 Ft felárral

Egy rosszul megválasztott vagy előnytelen portréfotó már az önéletrajz beadásának pillanatában elvághatja esélyeidet az áhított poszt megszerzésére, ezért nem árt, ha van a tarsolyodban és a winchestereden néhány profi portré! Marton Éva fotóművész garantáltan a legjobbat hozza ki belőled a fotózás során, hiszen a rengeteg beállítás mellett két különféle szett ruhában is lencsevégre kap.

Persze, nem csak az önéletrajzodba teheted be az elkészült képeket, bizonyára szüleid, nagyszüleid is örülnek majd, ha kapnak rólad néhány jól sikerült fotót emlékbe, s természetesen a saját fotóalbumodban is jól fognak mutatni, Facebook-profilodról nem is beszélve – irigykedjenek csak az ismerősök!

A fotóművész Marton Éva szavai

„A fotózás számomra nem csak a képek komponálásának művészetét és a kreativitás kibontakozását nyújtja, hanem olyan örömforrás, ami abban teljesedik ki, hogy adhatok másoknak. Olyan embereknek, akiknek nincs önbizalmuk, akik nem mernek idegenek előtt pózolni, akiknek régóta nincs egy jó fotójuk magukról.

Akik megtalálnak engem, nem modellek, nem tökéletesek, nem hírességek, hanem hétköznapi emberek. Izgatottan, feszengve érkeznek, és egy óra múlva jókedvűen, régi ismerősként távoznak. Nem mellesleg jó néhány fotóval együtt, amelyekkel végre elégedettek. Amiken nincs tokájuk, nem nagy az orruk, nincsenek hurkák a hasukon, nincsenek pattanások az arcukon. Mégis ők maguk. Ezeket a képeket az unokáik is látni fogják, és büszkék lesznek a nagymamira, nagypapira.

A fotózás profi műteremben, de mégis bizalmas, nyugodt körülmények között történik. A profi felszerelésről gondoskodom, a képek beállítását előre megbeszéljük, különböző színű hátterek közül választhatsz.

A fotózás során folyamatosan láthatod a képeket, és közben megbeszéljük, melyik beállítás áll Neked a legjobban, hogyan folytassuk a munkát.

A tökéletes összhang eléréséhez kérheted Akkad Tímea sminkmester segítségét, aki akár hétköznapi, alkalmi, vagy művészi fotózáshoz is tökéletes sminket tud számodra készíteni. A sminkelést is előre egyeztetjük.

Az elkészült fotókat dvd-n átadom Neked, illetve megbeszélés után eldöntjük, melyeket retusáljuk.”

Legyen szép napod!

1041 Budapest Szigeti József u. 2-4.

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Portréfotózás önéletrajzodhoz, weblapodra vagy személyes fotóalbumodba Marton Éva fotóművésztől. Fekete-fehér háttér. 15 db retusált fotó. Sminkes 5.000 Ft felárral

Fontos

Beváltható: 2018.01.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06-30-318-98-67 • A kinyomtatott kupont vidd magaddal a helyszínre! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére