44.900 Ft helyett 14.890 Ft: MaxiSlim 3 alkalmas zsírgyilkos kezeléscsomag alkalmanként 7 kezeléssel, nyirokmasszázzsal, kavitációval vagy rádiófrekvenciával és más hatékony gépekkel

Orea Alakformáló Stúdió
1 5
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

14.890 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
44.900 Ft 67% 30.010 Ft
Orea Alakformáló Stúdió
1131 Budapest, Reitter Ferenc u. 154
06-20-368-0770
oreastudio.hu/

Akció Leírása

Álomkülső 3 hét alatt! Tökéletes testformálás, csak nőknek!

Az oly régóta vágyott külső most karnyújtásnyira van. Mindössze 100 perc, 3 hét, és álmaid valóra válnak! Álmaid külseje a tiéd lehet, ezzel a hihetetlenül intenzív, ugyanakkor szervezeted számára kíméletes eljárással. Hozd bombaformába magadat a bikini szezonra, legyél őrülten szexi és ellenállhatatlan.

Presszoterápiás kezelés

A hullámmasszázsgép ultrahanghullámos vibrációval, infravörös hőkezeléssel, levegőkompressziós nyomásterápiával szétbontja és feloldja a zsírréteget és eltávolítja azt a testből. Alkalmazható a has, csípő, lábak és karok karcsúsítására, alakformálásra, masszázsra és a nyirokkeringés serkentésére. A hullámmasszázsgép hatását tovább fokozandó hatóanyagos testtekercselést is alkalmaznak. A kezelés során anyagcsere-fokozó és zsírégető, illetve cellulit elleni krémmel bekenve lefóliázva pihensz a presszoterápiás gépben. A kezelés fájdalommentes, pihentető és simább, feszesebb bőrt eredményez.

Kavitációs zsírbontás

A kavitációs zsírbontás a szervezet zsírlebontó képességét fokozza a leginkább problémás helyeken. A nyirokkeringést serkentő technikák segítik elvezetni a zsírsejt szétbomlása után keletkezett anyagokat. A kavitációs zsírbontás olyan intenzíven avatkozik be a test problémás területein (amelyek nem reagálnak a diétára vagy a testmozgásra), ami korábban a hagyományos kezelésekkel elképzelhetetlen volt.

Vákuummasszázs

Korántsem fájdalommentes, de hatásos módszer a vákuum. A zsírsejtekben a vákuum hatására feszültség keletkezik, a sejtek burka szétpattan, a zsír szétfolyik, s a nyirokkeringéssel távozik. Egy kezelés alkalmával vagy a has-csípő, vagy a fenék-comb terület kerül terítékre.

Rádiófrekvenciás kezelés

A rádiófrekvencia hatása kettős, mert a hőhatás révén zsírmobilizálás, a kollagén és elasztikus rostok fokozott termelődése révén pedig bőrfeszesítés érhető el egyszerre. Így nem csak a zsírpárnák tűnnek el, de a kezelt felület feszes is lesz. A kezelés kellemes meleg masszázshoz hasonló, fájdalommentes.

Az ajánlat tartalma:

  • kézi- és gépi nyirokmasszázs
  • kavitációs- vagy rádiófrekvenciás zsírbontás
  • vákuumkezelés
  • kézi cellulitmasszázs
  • hatóanyagos krémmel történő testtekercselés

Legyen szép napod!

1131 Budapest, Reitter Ferenc u. 154
06-20-368-0770
Nyitva tartás: Hétfő, Szerda, Péntek: 8-16h Kedd, Csütörtök: 8-20h Szombaton: megbeszélés szerint

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

MaxiSlim 3 alkalmas zsírgyilkos kezeléscsomag az Orea Alakformáló Stúdióban. Alkalmanként: kézi- és gépi nyirokmasszázs, kavitációs- vagy rádiófrekvenciás zsírbontás, vákuumkezelés, kézi cellulitmasszázs és hatóanyagos krémmel történő testtekercselés. Csak hölgyek részére!

Fontos

Beváltható: 2016.07.01.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 20 368 0770. A kinyomtatott kuponodat vidd magaddal a helyszínre! Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére