43.000 Ft helyett 25.790 Ft: Találd meg önmagadat és erősítsd önbizalmad a 2 napos Tekintély Tanfolyamon a Szitakötő Központ szervezésében

Szitakötő Központ és Közösségi Ház
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

25.790 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
43.000 Ft 40% 17.210 Ft
Szitakötő Központ és Közösségi Ház
1068 Budapest, Szófia u.
tanfolyamok.szitakoto@gmail.com
+36-70-947-6242
www.szitakotokozpont.hu

Akció Leírása

Hogyan szabaduljunk meg szokásainktól, viselkedési formáinktól, ha azok fogságban tartanak? Hogyan lehet tekintélyem? 

Minden ember az élete során úgy viselkedik, mint a hagyma. Nő, növekszik és a növekedése által rétegeket rakosgat magára. Ki vékonyabbat, ki vastagabbat ki többet ki kevesebbet. Annak megfelelően, hogy ki hogyan éli meg a fájdalmait, ki milyen személyiség és ki mennyit bír el. 

A rétegek felhalmozódásának oka sokféle lehet. A legtöbbet a családunk, környezetünk elvárásainak való megfelelés okozza. A rengeteg megfelelési inger, ami minket ér, azt eredményezi, hogy vagy nem merjük vagy nem is akarjuk már megismerni önmagunkat. Elveszítjük útközben tekintélyünket, nem néz fel ránk az, akitől biztatást várnánk és nem az áll mellénk, akire számítottunk. Csodálkozunk ezen? A rengeteg réteg alatt nem is látszik, hogy kik is vagyunk valójában. 

A tréning alatt felismered, hogy melyek azok a tulajdonságaid, amiket azért vettél fel, hogy elfogadjanak. A tanfolyam résztvevői a tanfolyam alatt jegyzeteket kapnak, amit otthon is felhasználhatnak. Továbbá ajándékba kapnak egy önismereti társasjátékot, hogy otthon is jelen maradjon a harmónia és a szeretet, valamint egy oklevelet a tanfolyam elvégzéséről.

A tanfolyam felépítése: 

  • 1. nap délelőtt: útmutatók és technikák arra, hogy felismeréseid beindulhassanak.
  • 1. nap délután: Face to face. Te és az Önbizalom szemtől szemben. Feltárjuk megszületett felismeréseidet a Hellinger módszerek alkalmazásával.
  • 2. nap délelőtt: csoportmunka játékos foglalkozás keretében
  • 2. nap délután: Facet to face. Itt már Te és a Tekintély álltok szemtől szemben. Dinamikus megoldások Hellingeri módszerek alkalmazásával.

Az ajánlat tartalma:

  • 2 napos Tekintély Tanfolyam a Szitakötő Központ szervezésében

Legyen szép napod!

1068 Budapest, Szófia u.
tanfolyamok.szitakoto@gmail.com
+36-70-947-6242

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

2 napos Tekintély Tanfolyam a Szitakötő Központ szervezésében

Fontos

Beváltható: 2016.07.28.-ig
Beváltható: 2016. július 28 • A tanfolyam helyszínei: Budapest VI. kerület Szófia utca, Gödöllő Művészetek Háza, Hatvan Szitakötő központ • Az időpontok, a helyszínek egyeztetése és minden további teendő miatt e-mailben jelentkezz: tanfolyamok.szitakoto@gmail.com • A kinyomtatott kuponodat vidd magaddal a helyszínre! Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére