4.100 Ft helyett 1.650 Ft-ért BIO 3 az 1-ben arctisztító tej zöld teával és mirtusszal (125ml). Nem mindegy mivel ápolod az arcbőröd! Légy igényes a kozmetikumokkal kapcsolatban!

BIO 3 in 1 arctisztító tej zöld teával és mirtusszal
EcoBioBolt.hu
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

1.650 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
4.100 Ft 60% 2.450 Ft
EcoBioBolt.hu
ugyfelszolgalat@ecobiobolt.hu
06 (70) 617 81 20
www.ecobiobolt.hu

Akció Leírása

A hármas hatású - tisztítás, bőrápolás és hidratálás – arctisztító tej zöld tea és szőlőlevél kivonattal tökéletesen tisztítja a bőrt, hatékonyan távolítja el a vízálló sminket is, valamint hidratáló hatásának köszönhetően felfrissíti a bőrt.

Összetevők:

  • Zöld tea és szőlőlevél kivonat - javítja a sejtek anyagcseréjét, és
  • normalizálják a bőr színét és lipid egyensúlyát.
  • Olívaolaj – védi a bőrt, illetve a bőr működésének visszaállítását
  • segíti elő
  • Szőlőmag olaj – bőrregeneráló hatású.

Alkalmazása roppant egyszerű és hatékony is egyben! Körkörös mozdulatokkal vidd fel a teljes arcra, majd hideg vízzel öblítsd le. Használd reggel és este is. Alkalmazása után érdemes frissítő arc tonikot használni, mely minden bőrtípusra ajánlott.

Ismerd meg az új, Eco Cosmetics által kidolgozott, EcoCert Greenlife által ellenőrzött biokozmetikumok világát!

Mentes minden szintetikus illatanyagtól, színezéktől vagy tartósítószertől. Nem tartalmaz parabént, PEG-et, SLS-t, állatokon nem tesztelt.  Az összetevők között nincs kőolajszármazék, paraffin és szilikon származék GMO nélkül.

1. kímélő tisztítás + 2. smink eltávolítás + 3. gondozás 100%-ban természetes eredetű összetevők!

Ökológiai gazdálkodásból származó alkotóelemek! Az Eco-Cosmetics termékcsalád 100%-ban természetes eredetű összetevőkből áll, „ECOCERT GREENLIFE” által hitelesített bio kozmetikumok Németországból. Az Eco-Cosmetics bio kozmetikumok mentesek minden szintetikus illatanyagtól, mesterséges színezéktől illetve tartósítószertől. Továbbá, azok Eco- cosmetics bio hajápolási és arcápolási kozmetikumokban nincs parabént, PEG-et, SLS-t, állatokon nem tesztelték őket. Ami nagyon fontos, az összetevők között nincs

paraffin, szilikon- illetve kőolajszármazék és GMO-mentesek.

A 3 fő ellenörző szabvány is hitelesíti a kozmetikumok tisztaságát és természetes összetevőit!

ECOCERT független ellenőrző szervezet, amely európai natúrkozmetikumokat minősít. Az Ecocert jelre az ökológiai natúrkozmetikum érvényes: az összetevők 95 százaléka, -beleértve a vizet- természetes eredetűek kell, hogy legyenek, és a növényi nyersanyagok 95%-ának bio-nak kell lennie. Az Ecocert- minősítéssel ellátott termékek esetén valódi natúrkozmetikumokról van szó. A Demeter standard- nél azok az összetevők, amelyek géntechnikával kerülnek előállításra, nem elfogadhatóak, csak néhány természetes kimeneti anyagból nyert adalékanyag, mint például az emulgeáló anyagok használhatóak. Végül pedig a VEGAN-jelzés garantálja, hogy kizárólag növényi nyersanyagok vannak a kozmetikumban, hogy sem méhviasz, propolisz, vagy gyapjúból származó lanolin nem jöhet szóba. A Vegan jel egy nagyon fontos jel mindenki számára, aki értékeli az állati összetevőktől mentes kozmetikumokat.

Válaszd a legjobb minőséget! Válaszd az eco-cosmetics biokozmetikumokat! Most 60% kedvezménnyel!

EcoBioBolt.hu bemutatkozó

Bio termékek,bio kozmetikumok,fogyasztó termékek webáruháza
EcoBioBolt.hu - Ha Önnek fontos az egészsége...
Legyen szó akár bio élelmiszerről, reform élelmiszerről, bio kozmetikumról, fogyasztó termékekről, vagy egyéb bio termékről, az EcoBioBolt.hu bio webáruházban mindent megtalál!

Társaságunk a német biokozmetikumokat gyártó Eco Cosmetics GmbH & Co. KG exkluzív képviselője és kizárólagos magyarországi forgalmazója. A németországi ECO COSMETICS biokozmetikumok értékesítése nagykereskedők, viszonteladók és végfelhasználók részére történik.

Vásároljon 10.000 Forint értékben és Ingyenesen kiszállítjuk a megrendelt termékeket az egész ország területén. Amennyiben Ön Budapest 16. kerületben, illetve Kistarcsán, Nagytarcsán, Kerepesen, Szilasligeten, Csömörön vagy Vácon lakik és legalább 5000 Forint értékben vásárol, INGYENESEN házhoz szállítjuk a vásárolt termékeket.
ugyfelszolgalat@ecobiobolt.hu
06 (70) 617 81 20

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Eco-Cosmetics bio kozmetikum az ecobiobolt.hu jóvoltából. 3 az 1-ben arctisztító tej zöld teával és mirtusszal (125ml). A készítmények összetevői: Víz, Lauryl glükozid, glicin Soja olaj, Caprylic / Capric Triglicerid, zöld tea kivonat, Simmondsia chinensis olaj, gliceril-citrát-sztearát, glicerin, Olea Europaea olaj, szorbitán-sztearát, szacharóz laurát, alkohol, Vitis Vinifera levél kivonat, Myrtus Communis, Vitis Vinifera mag olaj, Sodium Hyaluronate, xantán, Parfüm, nátrium-citrát citromsav, tokoferol, Limonene

Fontos

A kupon beváltható: 2012.12.20 - 2012.12.31 • Egy fő maximum 3 kupont vásárolhat • Szállítási feltételek: személyes átvételi pont Budapest belvárosában 380 FT díj ellenében! • Pick Pack pont: előre fizetés esetén: 770 Ft, vagy Pick Pack pont, • készpénzes fizetés esetén: 890 Ft • Futárszolgálattal: előrefizetés esetén: 1.000 Ft, vagy Futárszolgálattal, utánvétel: 1.340 Ft

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére