401.590 Ft helyett 317.200 Ft: Nyaralás a varázslatos attikai riviérán, Görögországban, Athén közelében, 8 nap/7 éjszaka 2 főre reggelivel, repülőjeggyel, illetékkel

Ajánlat kód: 29721
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

317.200 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.( (NINCS SZEMÉLYES ÜGYFÉLFOGADÁS)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 29721

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Strandoljatok az Égei-tenger partján, a különleges hangulatú attikai riviérán!

Indulás

  • 2018. augusztus 6.

Az ár tartalmazza 2 személyre

  • 7 éjszaka szállás
  • Reggeli
  • Repülőjegy
  • Illeték
  • Kerozinfelár
  • Transzfer

Az ár nem tartalmazza

  • BBP
  • Sztornó biztosítás

Attika az Égei-tengerbe nyúló csodálatos félsziget Görögországban, ide invitálunk egy felejthetetlen nyaralásra. Az attikai riviéra tökéletes választás, ha strandolni szeretnétek, de különösen ajánljuk, ha emellett szeretnétek felfedezni az ókori európai kultúra egyik bölcsőjét, Athén városát, hiszen a görög főváros könnyen és gyorsan elérhető. Hódítsátok meg az Akropoliszt is keressétek fel a híres történelmi nevezetességeket két strandolás között!

Hotel London***

Fekvés: Athén déli partján, Glifáda homokos strandjától csupán 100 méterre, a villamosmegállótól pedig mindössze egy rövid sétára helyezkedik el.

Strand: a szállás 2 perces sétára van a vízparttól

Elhelyezés: A tágas, világos, hangszigetelt szobákban parkettás padló, tengerre nyíló, részleges vagy teljes kilátást kínáló, privát erkély, valamint síkképernyős TV áll rendelkezésre.

Ellátás: Büfé reggeli. A szálloda közvetlen közelében számos, egész nap nyitva tartó étterem és bár is működik.

Egyéb: A közeli villamosmegállóból a vendégek könnyedén eljuthatnak Athén városközpontjába és a strandokra. A napi 24 órában közlekedő reptéri busz megállója mindössze 50 méterre, a legközelebbi metróállomás pedig 2 km-re található. A divatos Glifáda negyedben számos designer üzlet és klub várja a vendégeket.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.( (NINCS SZEMÉLYES ÜGYFÉLFOGADÁS)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Nyaralás a varázslatos attikai riviérán, Görögországban, Athén közelében, 8 nap/7 éjszaka 2 főre reggelivel, repülőjeggyel, illetékkel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére