Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

40.000 Ft helyett 3.890 Ft: Oxigénes ránctalanító és szarkaláb-megszüntető arckezelés 60 percben a garantált fiatalságért az Angyali Érintés szalonban

Angyali Érintés
4.6 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

3.890 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
40.000 Ft 90% 36.110 Ft
Angyali Érintés
1084 Német utca 21.
06 (30) 971-7676
angyalierintes.hu

Akció Leírása

  1. Fiatalodj éveket az oxigén lenyűgöző erejével!

Az ajánlat tartalma

  • Oxigénes ránctalanító és szarkaláb-megszüntető arckezelés az Angyali Érintés szalonban
  • Időtartam: 60 perc

Egy igazán látványos eredménnyel kecsegtető arckezelést kínálunk Nektek fantasztikus kedvezménnyel! Az Angyali Érintés szalonban most egy 60 perces oxigénes ránctalanító és szarkaláb-megszüntető arckezelésen vehetsz részt, amely során arcbőröd valóággal újjászületik!

A kezelés során oxigéngenerátor segítségével 2,5 bar nyomással a bőrtípusnak megfelelő szérumokat és vitaminokat juttatnak a bőröd mélyebb rétegeibe. Az oxigéngenerátor 99%-os tiszta oxigént termel, amelynek önmagában is sejtmegújító, frissítő hatása van. Megköti a szabad gyököket, fertőtleníti a gyulladt bőrt, halványítja a bőrhibákat, frissít, fiatalít.

A bőr visszanyeri eredeti hamvasságát, üde, élettel teli és pirospozsgás lesz. A bőrkép jelentősen javul, feltöltődnek a ráncok, halványodnak a pigmentfoltok, a bőr szinte éveket fiatalodik. A bejuttatott vitaminok és szérumok a magas nyomásnak köszönhetően bejutnak a bőr mélyebb rétegeibe, így igazán intenzív és látványos hatás érhető el!

Angyali Érintés

Az Angyali Érintés szalon a VIII. kerületben, a Rákóczi tér közelében vár Téged is, ha szépülni és karcsúsodni szeretnél! Alakformáló kezelések széles skáláját találod a szalonban a zsírfagyasztástól kezdve egészen az Ultratone kezelésekig, de szőrtelenítés, ajakdúsítás, s a klasszikus arckezelések, a mezoterápia és a mikrodermabrázió sem hiányozhat az étlapról.

Legyen szép napod!

Angyali Érintés bemutatkozó

Azért vagyok, hogy lássak - és azért, hogy lássanak.
Azért vagyok, hogy érinthessek - és azért, hogy érinthesselek.
Azért vagyunk, hogy találkozhassunk MI emberek..."

Ébredj fel a forrás ősi misztériumában! Lágy zene, hangulatos, megnyugtató környezet, álarcok nélkül, a szív középpontjában! Újjászületve, felfrissülve az érintés művészetéből, a Föld különleges gyógyereje által, a szellem örök tudásának jelenlétéből. Eszköz leszek a számodra, s csatorna, hogy az együtt töltött idő után fénytől izzó lámpásként távozhass, egészként megtisztulva.

Honlapom alapján egy kis ízelítőt kaphatsz a hivatásomhoz való hozzáállásomról, amely egyben az életfilozófiám is. Az igazi, ha meg is tapasztalod, amit itt olvashatsz!

Úgy gondolom, hogy holisztikus - test-lélek-szellem - életszemlélet nélkül nem érdemes egyetlen hivatást sem elvégezni. Én nem azért dolgozom, hogy élhessek, hanem azért élek MOST, hogy "dolgozhassak" - de hidd el nekem, mennyei dolog átadni azt az ismeretanyagot, amivel mindannyian többek lehetünk. Hiszek abban, hogy ha megismerjük, megszeretjük magunkat, és ezt a csodálatos állapotot tükrözve - rezegtetve - az Univerzumba, jobbá tehetjük a világot! Fontos az emberek felé áramoltatni a testi-lelki segítséget, megadni nekik azt, amit kérnek, hiszen így erősebbekké, befogadóbbá válunk! Ezen elvek szerint igyekszem élni, mert a munka így vált számomra örömünneppé. Igenis az élet egy habos torta! Kínálom is embertársaimat egy-egy finom falattal. El sem tudom képzelni ma már, hogy remegve várjam a hétvégét, és reszkessek a hétfő miatt, mert munkába kell állnom. Ellenkezőleg! Remek dolog azzal foglalkozni, amit szeretek, és ezt a csodálatos érzést kívánom átadni vendégeimnek, tanítványaimnak. Folyamatosan képzem magam, hogy mindezt magas színvonalon tehessem, jómagam, vendégeim és tanítványaim fejlődése érdekében.

ANGYALI ÉRINTÉS: a test, a lélek és a szellem megújulásáért!

Szeretettel ölel minden szép érintésre vágyódót:
Bozóki Brigitta
Angyali Érintés
1084 Német utca 21.
06 (30) 971-7676
csak telefonos bejelentkezést tudok elfogadni e-mailekre nem áll módomban válaszolni!

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Oxigénes ránctalanító és szarkaláb-megszüntető arckezelés az Angyali Érintés szalonban. Időtartam: 60 perc. Látványos eredmény, fiatalos és sima arcbőr

Fontos

Beváltható: 2016.09.19. - 2017.03.31.
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 971 7676 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 13:00-17:00
Augusztus 21-25. - Műszaki okok miatt zárva
Oldal tetejére