Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

40.000 Ft helyett 24.990 Ft: 3 napos sámánmasszázs-tanfolyam, az alapok elsajátítása, gyógymódok és eszközök bemutatása egyéni és kiscsoportos oktatásban, 3 téli időpontban

Edina Masszázs Sziget
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

24.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
40.000 Ft 38% 15.010 Ft
Edina Masszázs Sziget
1038 Budapest, Kőbánya u. 35.
06/20-5986470
www.masszazs-sziget.eoldal.hu/

Akció Leírása

Sajátítsd el egy ősi masszázsforma fogásait, ismerd meg a szükséges eszközöket és a lehetséges gyógymódokat háromnapos tanfolyamon!

A sámánmasszázs, ahogyan már nevéből is sejteni lehet, nem egy szokványos masszázsfajta. Ebben a kezelési formában megjelennek a különféle, ősi sámánrítusok, amelyek a test, valamint a lélek öngyógyító folyamatait indítják be és támogatják az önismeret útján való haladást.

A testen érezhető feszülések, blokkok, csomók jelzésértékűek, a fizikálisan megjelenő problémák ugyanis az adott részhez tartozó lelki problémákra utalnak vissza. A sámánmasszőr az érintés által felveszi a kezelt fél rezgéseit és megérzi, hol kell segítenie, így nemcsak a testet, de a lelket is ápolja.

Kezelés közben segítő beszélgetéssel, oldásokkal igyekszik az adott terület energiáit harmonizálni. A kezelés alatt felmerülő kérdések és azokból fakadó válaszok pedig közelebb viszik a kezelt embert önmaga megismeréséhez. Energiái harmonizálódnak a masszázs, valamint a közben kimondott lelki oldások által. A végén egy belső utazásra viszi a vendéget, ahol feltett kérdéseire megerősítések, válaszok, segítő szimbólumok érkezhetnek. Az élmény meghatározó, de utána még néhány napig tisztul, előtárulkozik részleteiben, újabb információkat, megérzéseket, megnyugvást hozva.

Kinek ajánlott?

Olyan emberek részére ajánlott, akik a spirituális fejlődés és az önismeret útján járnak. Szeretik és érdeklődnek az ősi gyógymódok iránt vagy már valamilyen spirituális terápiát tanultak, végeznek. Olyan emberek, akik szeretnék meglévő spirituális tudásukat bővíteni, kiegészíteni vagy ötvözni a saját tudásukkal.

Első nap

Elmélet és beavatás, a sámángyógymódok, szertartások, a sámánmasszázs végzéséhez nélkülözhetetlen ismeretek átadás, átbeszélése. A nap második felében eszközismeret, eszközhasználat.

Második nap

Sámánmasszázs-elmélet és gyakorlat. Sámánutazás megismerése, utaztatás gyakorlása. Sámánmasszázs teljes átélése és gyakorlása, a megszerzett tudás saját képre formálása.

A harmadik nap

Személyes beavatás, a sámánmasszázs egyéni megélése, a személyes erő kialakítása. A harmadik nap személyes időpont-egyeztetést igényel, amelyet az első két napon meg lehet tenni.

Legyen szép napod!

Edina Masszázs Sziget
1038 Budapest, Kőbánya u. 35.
06/20-5986470

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 napos sámánmasszázs-tanfolyam elméleti és gyakorlati ismeretekkel. Alapok elsajátítása, gyógymódok, eszközök, rítusok megismerése

Fontos

Beváltható: 2016.01.20. - 2016.02.18.
Választható időpontok: 2016. január 29-30., február 12-13. és február 19-20 • Egyéni és kiscsoportos oktatás: 1-4 fő • Az Alkupon megvásárlása után előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (20) 598 6470 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére