4.000 Ft helyett 2.490 Ft: Hatékony megoldás a rovarok ellen - 2 db ultrahangos rovarirtó- és rágcsálóriasztó készülék

Alkupon Termék
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

2.490 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
4.000 Ft 38% 1.510 Ft

Akció Leírása

Szeretnéd, ha nem kellene többet bosszankodnod a különféle rovarok és rágcsálók miatt lakásodban?

Az ultrahangos rovarirtó és rágcsálóriasztóval könnyedén kiűzheted lakásodból a patkányokat, egereket, csótányokat, pókokat, bogarakat, legyeket, szúnyogokat és egyéb rovarokat. Ehhez ugyanis nem kell mást tenned, mint bedugnod a Pest Rejectet egy konnektorba, amely így azonnal működésbe lép!

A készülék által kibocsátott ultrahang-hullámok kellemetlen érzést keltenek a csótányokban, pókokban, hangyákban és a rágcsálókban. A készülék ugyanis megváltoztatja a környezet normál elektromágneses mezőjét, így ezen állatok számára kellemetlen teret hoz létre. Ez a rendszer a csótányoknál, pókoknál, rovaroknál, hangyáknál és rágcsálóknál rosszullétet vált ki, így azok elhagyják fészküket anélkül, hogy elpusztulnának.

Biztonságos és hatásos!

A kezdeti időben teljesen megszokott, ha a rovarok viselkedésében erős aktivitás észlelhető, búvóhelyükről előjönnek, menekülnek. Csótányoknál, pókoknál, hangyáknál és rágcsálóknál 1-3 hét közötti időintervallumban lehet a legjobb eredményt elérni, hiszen bár az állatok már az első pillanattól fogva kábultak, mégis ellenállnak.

A készülék biztonságosan használható gyermekek, kutyák és macskák közelében, sőt éjszakai jelzőfénnyel is el van látva. Ártalmatlan az emberekre és a háziállatokra, kivételt képeznek az olyan rágcsálófélék, mint például a hörcsög és a nyúl. Nem szennyezi a környezetet, mivel sem toxikus, vegyi anyagokat, sem mérget nem tartalmaz.

A rajta lévő piros fény addig világít, amíg a készülék üzemben van. A sárga fény az elektromágnesesség, a zöld fény az ultrahang üzemelését jelzi. Ha a sárga és zöld fények villognak, a készülék helyesen működik. Használata mellett ne használjunk más vegyszereket vagy méreganyagokat, hiszen azok normál esetben vonzzák a rovarokat, a Pest Reject ellenben elűzi azokat.

Fontos tudnivalók, jellemzők:

  • A Pest Reject hatótávolsága kb. 230 m2
  • Hangtalan, egyszerűen használható
  • Hálózatról működtethető
  • Toxikus, vegyi anyagokat nem tartalmaz
  • Állapotjelző és éjjeli fénnyel van felszerelve
  • Digitális elektromágneses impulzust ad le a falba
  • Biztonságosan használható gyermekek, háziállatok közelében
  • Nem zavarja a környezetében üzemelő többi elektromos berendezést

Technikai adatok:

  • Frekvencia: 50/60 Hz
  • Teljesítmény: 18 W
  • AC: 230 V

Legyen szép napod!

AlkuPont - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Alkupon Termék
1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
none
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

2 db hatékony, ultrahangos rovarirtó- és rágcsálóriasztó készülék állapotjelző és éjjeli fénnyel. A Pest Reject hatótávolsága kb. 230 m2. A készülék digitális elektromágneses impulzust ad le a falba. Biztonságosan használható gyermekek és háziállatok közelében is

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal keresztül 2-8 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

14 napos elállás indoklás nélkül. Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, utánvét, banki átutalás, készpénz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére