4.000 Ft helyett 1.990 Ft: Dr. Kelen Reforma alakformáló krémek 150 ml-es kiszerelésben, dekoltázsfeszesítő, narancsbőr vagy stria elleni változatban, tartósítószer, színezőanyag nélkül

Alkupon Termék
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

1.990 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
4.000 Ft 50% 2.010 Ft

Akció Leírása

Természetes alakformálás és kényeztetés a bőrnek Dr. Kelen Reforma krémekkel!

Ha szeretnél csupa természetes összetevőkből készült krémeket használni narancsbőr vagy stria ellen, esetleg dekoltázsod feszesebbé tételére, válaszd az ajánlatban szereplő Dr. Kelen Reforma krémeket, amelyek tartósítószer és színezőanyagok nélkül készültek, hogy egészségesen táplálják és feszesítsék bőrödet. Lássuk, a 3 választható krém milyen jótékony hatással rendelkezik!

A dekoltázskrém serkenti a kollagén- és elasztinrostok képződését, ezáltal fiatalossá, simává varázsolja a nyak és dekoltázs környékét. Hidratáló, revitalizáló összetevői növelik a bőr feszességét, rugalmasságát. Feltétlen javasolt megelőző jelleggel használni, de a már megereszkedett bőr is újra fiatalossá varázsolható segítségével. Hypoallergén, tartósítószert és színezőanyagot nem tartalmaz. Terhesség és szoptatás alatt is használható. Gyorsan beszívódik, nem hagy foltot a ruhán.

Aktív anyagai: bio rozmaring-kivonat, centella, koffein, niacinamid, panthenol.

A narancsbőr elleni krém az esztétikailag zavaró cellullit elleni harc hatékony fegyvere. Naponta történő rendszeres használata javasolt a narancsbőr megelőzésére, illetve a meglévő gödröcskék csökkentésére. Az organikus gazdaságból származó bio rozmaring-, eszcin, koffein, karnitin, és szőlőmag-kivonat serkenti a mikrokeringést, gyorsítja a salakanyagok bőrből való távozását. A lágy krém eközben hidratálja a bőrt. Hypoallergén, tartósítószert és színezőanyagot nem tartalmaz. Terhesség és szoptatás alatt is használható. Gyógyszerészek által fejlesztett. Gyorsan beszívódik, nem hagy foltot a ruhán.

Aktív anyagai: bio rozmaring-kivonat, eszcin, koffein, karnitin, szőlőmag-kivonat.

A striák gyors hízás vagy fogyás, de akár testépítés miatt is kialakulhatnak, ám legfőképpen a várandósság alatt szaporodnak meg, amikor a bőrnek hirtelen kell tágulnia. Ezek a bosszantó kis hegek, amelyek a bőr alatti kötőszövet elszakadásának következményei, általában a hason, mellen, comb- és csípőtájékon jelennek meg. Mivel szinte lehetetlen megszabadulni tőlük, jobb a megelőzésre fektetni a hangsúlyt.

A Dr. kelen stria elleni krémje segít megelőzni a stria kialakulását, ugyanakkor javítja a meglévő csíkok állapotát. Az organikus gazdaságból származó bio rozmaring, borostyán-, centella-kivonat, L-arginin hatóanyagok kombinációjának köszönhetően bőröd kollagén- és rugalmas rostjainak károsodását késlelteti, akadályozza. Hidratálja és rugalmassá teszi bőröd.

Opciók

  • Dr. Kelen Reforma dekoltázsfeszesítő krém 4.000 Ft helyett 1.990 Ft-ért
  • Dr. Kelen Reforma cellulit elleni krém 4.300 Ft helyett 2.090 Ft-ért
  • Dr. Kelen Reforma stria elleni krém 4.500 Ft helyett 2.190 Ft-ért

Dr. Kelen Reforma alakformáló krémek természetes összetevőkből

  • Kiszerelés: 150 ml
  • Választható krémek: dekoltázsfeszesítő, cellulit elleni, stria elleni
  • Hypoallergén, tartósítószert és színezőanyagot nem tartalmaz
AlkuPont - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Alkupon Termék
1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
none
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Dr. Kelen Reforma alakformáló krémek természetes összetevőkből. Kiszerelés: 150 ml. Választható krémek: dekoltázsfeszesítő, cellulit elleni, stria elleni. Hypoallergén, tartósítószert és színezőanyagot nem tartalmaz

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal keresztül 2-8 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

14 napos elállás indoklás nélkül. Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, utánvét, banki átutalás, készpénz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére