40 perces jojobaolajos teljes testmasszázs 20 perces talpmasszázzsal és talpreflexológiával az Angyali Érintés szalonban

Angyali Érintés
4.6 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

4.980 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
10.000 Ft 50% 5.020 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

Több mint 110 Alkupon eladva

Angyali Érintés
1084 Német utca 21.
06 (30) 971-7676

Vélemények

Deák

nincs

gubiczam...

Nagyon kedves volt. A szolgáltatással többet is kaptam mint amire számítottam.

D. Andrea

udvarisa, kedves, maximálisan a vendégnek a kedvében jár

Julianna B.

Nagyon készséges,kedves és közvetlen volt.

R. Tímea

Engem érdekel az ezotéria, voltam numerológián és kártyahúzáson is, igazán értik a dolgukat! SOk mindent megtudtam magamról és az élezemről.

T. Csenge

Ha érdekel az ezotéria, nagyszerű tanfolyamok is vannak! Én a tarot kártyáson voltam, nagyon érdekes, csak ajánlani tudom mindenkinek!

J. Ági

Én ajakdúsításon voltam, meggyőző az eredmény, nem lett nevetségesen vastag, csak pont egy picivel, amennyivel szerettem volna.

Akció Leírása

Bőrápolás jojobaolajjal egy pihentető és frissítő masszázs közben az Angyali Érintés szalon jóvoltából

Az ajánlat tartalma

  • 40 perces jojobaolajos teljes testmasszázs az Angyali Érintés szalonban
  • 20 perces talpmasszázs és talpreflexológia
  • Aura- és csakratisztítás

A jojobaolajnak számtalan jótékony hatása van, amelyeket most Te is megtapasztalhatsz az Angyali Érintés szalonjában. A jojobaolaj hasonló az emberi bőr által termelt természetes olajokhoz, mint például a faggyú. Ezért különösen kedvező a bőrnek, hisz segítsével visszaállítható a szervezet megfelelő faggyútermelése. A jojobaolaj ugyanakkor rendkívül sokoldalú, ha bőr- vagy hajápolásról van szó, ezért a különféle kozmetikumok kedvelt összetevője.

Az Angyali Érintés szalonban most ebből a nagyszerű hatóanyagból készült olajjal masszírozzák át minden porcikádat, feltöltve bőrödet különféle tápanyagokkal és ellazítva fáradt izmaidat. Az ajánlat része emellett 20 perc talpmasszázs és telpreflexológiai kezelés, amelynek során a talpadon található reflexpontok stimulálásával szabdítanak meg a stressztől, pörgetik fel szerveted anyagcseréjét és erősítik immunrendszeredet egy ősi tudomány alapján.

Nevezz be Te is erre a szuper ajánlatra és élvezd a jojobaolaj, valamint a tapasztalt masszőrök áldásos hatását!

Angyali Érintés

Az Angyali Érintés szalon a VIII. kerületben, a Rákóczi tér közelében vár Téged is, ha szépülni és karcsúsodni szeretnél! Alakformáló kezelések széles skáláját találod a szalonban a zsírfagyasztástól kezdve egészen az Ultratone kezelésekig, de szőrtelenítés, ajakdúsítás, s a klasszikus arckezelések, a mezoterápia és a mikrodermabrázió sem hiányozhat az étlapról.

Legyen szép napod!

Angyali Érintés bemutatkozó

Azért vagyok, hogy lássak - és azért, hogy lássanak.
Azért vagyok, hogy érinthessek - és azért, hogy érinthesselek.
Azért vagyunk, hogy találkozhassunk MI emberek..."

Ébredj fel a forrás ősi misztériumában! Lágy zene, hangulatos, megnyugtató környezet, álarcok nélkül, a szív középpontjában! Újjászületve, felfrissülve az érintés művészetéből, a Föld különleges gyógyereje által, a szellem örök tudásának jelenlétéből. Eszköz leszek a számodra, s csatorna, hogy az együtt töltött idő után fénytől izzó lámpásként távozhass, egészként megtisztulva.

Honlapom alapján egy kis ízelítőt kaphatsz a hivatásomhoz való hozzáállásomról, amely egyben az életfilozófiám is. Az igazi, ha meg is tapasztalod, amit itt olvashatsz!

Úgy gondolom, hogy holisztikus - test-lélek-szellem - életszemlélet nélkül nem érdemes egyetlen hivatást sem elvégezni. Én nem azért dolgozom, hogy élhessek, hanem azért élek MOST, hogy "dolgozhassak" - de hidd el nekem, mennyei dolog átadni azt az ismeretanyagot, amivel mindannyian többek lehetünk. Hiszek abban, hogy ha megismerjük, megszeretjük magunkat, és ezt a csodálatos állapotot tükrözve - rezegtetve - az Univerzumba, jobbá tehetjük a világot! Fontos az emberek felé áramoltatni a testi-lelki segítséget, megadni nekik azt, amit kérnek, hiszen így erősebbekké, befogadóbbá válunk! Ezen elvek szerint igyekszem élni, mert a munka így vált számomra örömünneppé. Igenis az élet egy habos torta! Kínálom is embertársaimat egy-egy finom falattal. El sem tudom képzelni ma már, hogy remegve várjam a hétvégét, és reszkessek a hétfő miatt, mert munkába kell állnom. Ellenkezőleg! Remek dolog azzal foglalkozni, amit szeretek, és ezt a csodálatos érzést kívánom átadni vendégeimnek, tanítványaimnak. Folyamatosan képzem magam, hogy mindezt magas színvonalon tehessem, jómagam, vendégeim és tanítványaim fejlődése érdekében.

ANGYALI ÉRINTÉS: a test, a lélek és a szellem megújulásáért!

Szeretettel ölel minden szép érintésre vágyódót:
Bozóki Brigitta
1084 Német utca 21.
06 (30) 971-7676
csak telefonos bejelentkezést tudok elfogadni e-mailekre nem áll módomban válaszolni!

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

40 perces jojobaolajos teljes testmasszázs az Angyali Érintés szalonban. 20 perces talpmasszázs és talpreflexológia

Fontos

Beváltható: 2020.02.28.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 971 7676 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:30
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, 2 em.
(ÉTK Irodaház, 24-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 09:00-17:30
24 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére