4 vagy 5 napos wellness 2 főre Egerben, a Szépasszonyvölgyben, a Ködmön**** Hotelben, félpanzióval - extra hosszú felhasználhatósággal

Ajánlat kód: 39806
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

73.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 39806

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Töltsetek el akár 5 varázslatos napot a borok és termálfürdők városában, Egerben!

Felhasználható

  • 2021. október 1-től 2022. június 30-ig, kivéve kiemelt időszakok

Opciók

  • Vasárnap és csütörtök között (bővebben)
    • elfogyott 4 nap 2 személyre: 73.500 Ft
    • elfogyott 5 nap 2 személyre: 93.500 Ft
  • Csütörtök és vasárnap között (bővebben)
    • elfogyott 4 nap 2 személyre: 83.500 Ft
    • elfogyott 5 nap 2 személyre: 103.500 Ft
  • Az ár tartalmazza 2 személyre

    • Szállást 2 fő részére erkélyes, superior szobában, amelyek egy része az évszázados, hangulatos borospincékre néz, más részük a szálloda kertjére.
    • Bőséges svédasztalos reggeliket hideg és meleg ételekkel, gyümölccsel
    • Háromfogásos vacsorákat a Ködmön Csárda Borétteremben,
    • Wellness használatot (pezsgőfürdő élményelemekkel, aroma terápiás gőzkabin, finnszauna)
    • Az ebédek alkalmával 20%-os kedvezményt az ételfogyasztás árából az étterem étlapjáról (a’la carte étlapról),
    • Hölgyeknek „szépasszonyok álma” szőlőmag olajos arc- és dekoltázs masszázst, amely az arcot látványosan fiatalabbá varázsolja. Ráadásul a hölgyeknek további, akár 50%-os kedvezményt biztosítanak egyes testkezelések árából.
    • Fügemézes gőzrituálés a csodás, bársonyos bőrért 3.000,- Ft/fő helyett 1.000,- Ft/fő
    • Welcome drink érkezéskor: egy pohár kiváló egri csillag fehér bor
    • Kedvezményes áron vásárolható belépők a világhírű egri termálfürdőbe és /vagy az Egri Törökfürdőbe
    • Ingyenes internethasználatot, wi-fi minden szobában és emeleten.
    • Ingyenes parkolást a szálloda körüli közterületen (szálloda udvarán 1.500,- Ft/éj, szálloda előtti parkolóban 900,- Ft/éj.)

    Az ár nem tartalmazza

    • Idegenfogalmi adó (500 Ft/fő/éj)
    • Parkolás a szálloda udvarán 1.500 Ft/éj, a szálloda előtti parkolóban 900 Ft/éj
    • Fürdőköntös bérleti díj: 900 Ft/db

    Eger hazánk talán legizgalmasabb városa, ahol mindenki megtalálhatja a számára ideális programokat és szórakozást. Kezdjük mindjárt a Szépasszonyvölggyel, ahol a Ködmön**** Hotel is található. A Szépasszonyvölgy messze földön híres a borospincékről, ahol a térség legkiválóbb borait kóstolhatjuk meg, de kirándulási helyszínnek sem utolsó.

    Egerben a termálfürdők szerelmesei sem fognak unatkozni, a városban és környékén több, különböző fürdő várja a vendégeket, a Török Fürdőtől a demjéni Barlangfürdőig.

    Eger minden utcája maga a velünk élő történelem, amelynek központi helyszíne természetesen a vár, de a katakombák is felejthetetlen élménnyel kecsegtetnek.

    Töltsetek el néhány kellemes napot négycsillagos környezetben, a Szépasszonyvölgyben lévő Hotel Ködmönben, s fedezzétek fel Eger történelmét, borait, gasztronómiai különlegességeit és fürdőit!

    Hotel Ködmön**** Eger-Szépasszonyvölgy

    Néhány nap a Hotel Ködmönben****, azaz a mosoly szállodájában igazi kikapcsolódás. A szépasszonyvölgyi vidám és tüzes borok, a finom ételek, a szálloda luxus masszázskezelései, személyre szabott árai mind-mind azt a célt szolgálják, hogy a kedves vendégek elégedettek legyenek. A hotel wellness részlegében finn szauna, gőzfürdő és pezsgőmedence gondoskodik a feltöltődésről! Egerben szinte egyedülállóan a masszázsmedencét UV-lámpás fertőtlenítő berendezéssel, valamint zöldüveg szűrőközeggel látták el. Mindkettő az állandóan tiszta, átlátszó, kiváló vízminőségről gondoskodik.

    A szálloda superior, superior lux szobákkal, valamint lakosztályokkal rendelkezik. A szobák hő- és hangszigeteltek, mindegyikhez erkély tartozik. A szobák nem dohányzóak.  LCD tv-vel, minibárral és szobaszéffel vannak ellátva. Ingyenes internetelérés (wi-fi) valamint légkondicionálás biztosított. A superior szobák egy része franciaággyá alakítható dupla ággyal rendelkezik. Más részük egymás mellett lévő, széthúzható két külön ággyal rendelkezik, így alkalmas egy személy elhelyezésére, illetve például céges tréningek vendégeinek elhelyezésére is.

    A superior szobák mindegyike egy 3 év alatti gyermek elhelyezésére alkalmas. Mobil babaágy ágyneművel igényelhető, mely ingyenes. Igény esetén baba fürdőkádat is biztosítanak. A reggelinél gyermek etetőszék rendelkezésre áll.

    Jó utazást kívánunk!

    Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

    A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
    találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 vagy 5 napos wellness 2 főre Egerben, a Szépasszonyvölgyben, a Ködmön**** Hotelben, félpanzióval - extra hosszú felhasználhatósággal

Fontos

Az utalvány megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után érvényesítsd az utalványod emailben, az utazas@netida.hu címen.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére