4 napos városnézés Velencében, a lagúnák városában, buszos utazással, 3*-os szállással, reggelivel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 35475
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

124.900 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 35475

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel az Adria királynőjét, a varázslatos Velencét!

Időpontok

  • 2024.05.17.: , 124.900 Ft
  • 2024.09.12.: , 124.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 3 éjszaka Velence környékén 3*-os szállodában, 2-3 ágyas, saját fürdőszobás szobákban
  • Reggeli
  • VOX készülék (városnézéshez)
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás (az út részvételi díjának 1,8 %-a)
  • Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás (700 Ft/fő/nap
  • Belépőjegyek, programok költségei (változhat)
    • Aquileia bazilika: kb. 10 Euro/fő
    • Behajózás Velencébe Murano-Burano-Torcello szigetkirándulással egybekötve: kb. 50 Euro/fő
    • Behajózás Velencébe Szent Lázár és Szent György szigetek kirándulással egybekötve: kb. 50 Euro/fő
    • Gondolázás Velence "utcáin": kb. 20-25 Euro/fő
    • Velence városbelépő: kb. 15 Euro/fő

Felár

  • Fakultatív vacsora: kb. 20 Euro/fő/alkalom
  • Egyágyas felár (foglaláskor fizetendő): 30.000 Ft/fő
  • Egyágyas felár társítással (foglaláskor fizetendő): 15.000 Ft/fő

Program

1. nap:
Indulás 06.00 órakor Budapestről, a Hősök teréről. Folyamatos utazás Szlovénián keresztül. Útközben felkeressük Aquileia városát, mely fénykorában a Római Birodalom egyik legnagyobb városa és kikötője volt. Itt az ókeresztény bazilikát tekintjük meg, mely 1998-ban került fel a Világörökségi listára. A bazilika padlóját 760 négyzetméteres IV. századi mozaik fedi, amely nyugati világ legnagyobb keresztény mozaikja. A program után továbbutazás a szálláshelyre, este a szállás elfoglalása.

2. nap:
A mai napon a velencei lagunák gyöngyszemeit és az "Úszó várost" ismerhetik meg. Reggeli után Punta Sabbioniból hajózunk a három legszebb lagúna-szigetre (hajójegy külön fizetendő). Elsőként látogatás Torcello szigetére, Itt megtekintük a velencei-bizánci stílusú Santa Maria Assunta katedrálist, mely a sziget bazilikájaként működött, valamint a XI-XII. századi múltra visszatekintő Santa Fosca templomot, és az Attila trónjaként elhíresült kőszéket is. Burano szigetén ismerkedés a világhírű csipkeművészettel, majd továbbutazás Muranora, ahol rövid bemutatót is láthatnak az egyik üvegkészítő műhelyben. Érkezés Velencébe a délutáni órákban, majd gyalogos városnézés a legfontosabb látnivalókkal: Riva degli Schiavoni, Börtön, Sóhajok hídja, Dózse Palota, Szt. Márk tér és Bazilika. Szabadidő. Este hajózás Punta Sabbioniba, majd autóbusszal visszautazás a szálláshelyre a késő esti órákban.

3. nap:
A mai napon folytatjuk az ismerkedést az Adria királynőjével. Reggeli után ismét Punta Sabbioniból hajózunk Velencébe (hajójegy külön fizetendő). A behajózás során elsőként egy kevéssé ismert szigetre megyünk. A San Lazzaro vagyis Szent Lázár sziget egy kis oázis a velencei lagúnában, amit 1717-ben átengedett a helyi tanács egy örmény nemesi származású szerzetesnek, aki a török támadások után Velencébe menekült. Ez a vallásos ember megalapította a mekhitarista örmény katolikus rendet. A libanoni cédrusból épült, világos kolostoron kívül látogatható a könyvtár is, amelyben az örmény kultúra egyik legnagyobb gyűjteményét őrzik. A látogatás után kikötünk a Szent György szigeten, ahonnan Szent Gellért indult Pannóniába téríteni. Megismerkedünk a csodás templommal és aki szeretne, a Harangtoronyból is megcsodálhatja a lagúnát. Innen egy panoráma kört teszünk a Giudecca csatornán, ahonnan további pompás épületeket is láthatunk. Érkezés Velencébe a kora délutáni órákban, majd a városnéző séta folytatása a Rialto hídig, melynek környéke évszázadok óta a város kereskedelmi központja. Délután szabadprogram, fakultatív gondolázási lehetőség Velence "utcáin". Este hajózás Punta Sabbioniba, majd autóbusszal visszautazás a szálláshelyre a késő esti órákban.

4. nap:
A kora reggeli órákban indulás haza. Útközben ismerkedés Trieszt nevezetességeivel. Elsőként ismerkedés a Piazza Unitá d'Italia térrel, mely Olaszország legnagyobb tengerre nyíló tere, majd séta a városban. Kora délután hazaindulás, érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

4 napos városnézés Velencében, a lagúnák városában, buszos utazással, 3*-os szállással, reggelivel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
40 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére