4 napos városnézés Rómában, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 4*-os szállással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 43832
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

340.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 43832

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Róma látnivalóit!

Időpontok

  • 2024.09.18 - 2024.09.21.: , 340.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A repülőjegyet illetékkel, fix ülőhellyel, elsőbbségi beszállással, 2 db fedélzetre felvihető poggyásszal: 1 db 40x20x25 cm és 1 db 10 kg-os 55x40x20 cm (melynek értéke: kb. 120.000 Ft - változhat)
  • A szállást  minőségi, 4*-os  belvárosi szállodákban
  • A reggelis ellátást
  • Az autóbuszos városnézést
  • A szükséges transzfereket
  • A magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Az útlemondási biztosítást (Covid fedezettel): 2,5%
  • Az idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő) 7,5 Euro / fő / éj
  • BBP utasbiztosítás (EUB Biztosító)
    • Nívó: 640 Ft/fő/nap
    • Top: 860 Ft/fő/nap
    • Top Extra: 1.320 Ft/fő/nap

Felár

  • Egyágyas felár 70 000 Ft

Fakultatív programok

  • Ókori és Barokk Róma: 25.000 Ft Az ár tartalmazza: a magyar nyelvű idegenvezetést, valamint a közlekedési eszközök használatához szükséges jegyeket 
  • Vatikán a Sixtus-kápolnával: 40.000 Ft Az ár tartalmazza: Vatikán és Sixtus-káplna belépőjegyet és a magyar nyelvű idegenvezetést, valamint a közlekedési eszközök használatához szükséges jegyeket 
  • Angyalvár és a Nagy Bazilikák: 30.000 Ft Az ár tartalmazza: Angyalvár belépőjegyet és a magyar nyelvű idegenvezetést, valamint a közlekedési eszközök használatához szükséges jegyeket 

Program

1. nap: Budapest - Róma

Indulás Budapestről Róma irányába. Érkezés után közösen buszos városnézésre indulunk, ahol átfogó képet kapunk az „örök város”-ról. Az olasz fővárosról, mely nem csak Olaszország, hanem a földrész szellemi és művészeti központja is egyben.

Panorámás városnézés során láthatjuk Róma hét dombját, a legfontosabb épületeit és tereit. A program végeztével, elfoglaljuk szállásunkat. Éjszaka Rómában (3 éj).

Tervezett szállás: BEST WESTERN PRESIDENT 4* vagy hasonló

2. nap: Ókori és Barokk Róma

A reggelit követően fakultatívan az ókori és barokk Róma felfedezésére indulunk. Ókori Róma: Olyan nevezetességeket láthatunk ez idő alatt (kívülről), mint a Forum Romanum, Palatinus domb vagy a méltán híres Colosseum.

Colosseum megtekintése a húsvéti időszakban kívülről történik a jelentősen megnövekedett forgalom okán. Irodánk elhívatott abban, hogy minden program megvalósításra kerüljön a megfelelő minőségben.

A nap második felében barokk Róma program keretében (kívülről) megismerkedünk a következő helyszínekkel: Spanyol-lépcső, Caffè Greco (Italia első kávéháza), Trevi-kút, Galleria Alberto Sordi (zárt bevásárlóudvar, amelyet 2000-ben nyitottak meg), Colonna tér, Marcus Aurelius diadaloszlopa-, Parlament, Minisztertanács épülete, Hadrianus császár temploma, Pantheon és a Navona-tér.

Ezen a napon útba ejtjük az olasz Lourdest (Madonna megjelenésének helyszíne) és a 150 féle fagyit kínáló cukrászdát is megtekinthetjük, nyitvatartástól függően.

3. nap: Vatikán a Sixtus-kápolnával - Szent Péter Bazilika és tér

Fakultatívan a Vatikánt és a Szent Péter bazilikát tekintjük meg. Azt hiszem, ezeket a helyszíneket nem kell külön bemutatnunk, amikor az ember Rómára gondol. Mégis talán érdemes megjegyezni, hogy a Vatikáni Múzeumok a világ egyik leggazdagabb és legnagyobb műgyűjteményével rendelkeznek. Ez a séta szinte kihagyhatatlan mindazok számára akik eljutnak az Örök Városba. Gyönyörködhetnek a Szt. Péter tér lenyűgöző épületegyüttesében és a Bazilika számtalan emlékében, amelyek közé a közelmúltban bekerült II. János Pál pápa síremléke is. A Vatikáni Múzeumban láthatják a Sixtus-kápolnát Michelangelo freskójával.

A Szent Péter Bazilika ma is működő keresztény templom, ezért a Vatikán fenntartja a jogot, hogy a szentély látogatását korlátozza, ezért a program során előreláthatólag csak kívülről tudjuk megtekinteni!

4. nap: Angyalvár és a Nagy Bazilikák; Róma - Budapest

Reggeli után kijelentkezés a szállodából. Végül és nem utolsó sorban fakultatívan az Angyalvárat és a hozzá tartozó hidat tekintjük meg. Az évszázadokon át formálódó látványosság rengeteg változáson ment keresztül az idők során. Ma múzeumként üzemel, melyet mi is megcsodálhatunk!

Utunkat a nagy bazilikákkal zárjuk. A Santa Maria Maggiore Bazilika és a San Pietro in Vincoli örök emlék lesz mindannyiunk számára. Nap végén elindulunk közösen a repülőtérre, majd hazaindulás Budapestre menetrend szerinti járattal.

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

4 napos városnézés Rómában, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 4*-os szállással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
44 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére