4 napos városnézés Párizsban, repülőjeggyel, illetékkel, szállással egy szajnai hajón, teljes panzióval

Ajánlat kód: 44604
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

449.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 44604

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Párizst egy szajnai hajóról indulva!

Időpontok

  • 2025. március 1.: , 449.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegy illetékkel és csomagdíjjal
  • 3 éjszaka szállás folyami állóhajó 2 ágyas, zuhanyozós /WC-s kabinjaiban
  • Teljes panzió italok nélkül
  • Utasbiztosítás

Az ár nem tartalmazza

  • Belépőjegyek ára: kb. 100 €
  • Idegenforgalmi adó: kb. 6 €
  • Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás: 3%

Felárak

  • Egyágyas felár: 95.000 Ft
  • Felső kabin felár: 50 000 Ft
  • Garancia felár: 100 € (21-25 fő)

Program                  

1. nap: Budapest – Párizs

Elutazás Budapestről Párizsba a reggeli órákban. Érkezést követően belevetjük magunkat a francia főváros felfedezésébe: A 2019-es tűzvész után helyreállított Notre-Dame megtekintésével kezdjük a programot: a Notre-Dame katedrális a francia gótika leghíresebb alkotása, mely a stílus majd minden jegyét magán viseli. A Szent Kápolna az Ile de la Cité sziget káprázatos nevezetessége, varázslatos színekben fénylő üvegablakai egyedülállóak. Szabadidő és ebédelési lehetőség a Latin-negyedben, mely az irodalmi kávéházak és kiskocsmák negyede, s kulturális eseményektől hangos. Itt található a Panthéon, a legnagyobb franciák temetkezési helye, a Sorbonne Egyetem, a Szent Mihály sugárút és a Luxembourg kert is. Az Invalidusok dómját XIV. Lajos építtette, hatalmas, arannyal gazdagon dekorált kupoláját szenteket ábrázoló szobrok díszítik. A dómban láthatjuk I. Napóleon sírját is. Szállás és vacsora a hajón francia sanzon-esttel.

2. nap: Párizs – La Défense

Délelőtt a Défense-negyed felfedezésére indulunk. Legismertebb látványossága a Grande Arche, az ikonikus diadalív-szerű építmény, mely a Champs-Élysées vonalában található, a modern Párizs jelképe, de láthatjuk Franciaország legmagasabb irodaházát is (Tour First), mely lenyűgöző látványt nyújt a modern építészet kedvelőinek. A negyed parkja híres szabadtéri művészeti gyűjteményéről, ahol több mint 60 műalkotás található, többek között César, Miró és Calder munkái.

Ebédre visszatérünk a hajóra. Délután az Eiffel-torony környékét fedezzük fel. Az Eiffel tornyot az 1889. évi Világkiállításra építették, a legfelső emeletről, de akár a 2. szintről is fantasztikus kilátás nyílik a városra. Innen átsétálunk a Trocadero-ra, ahonnan lenyűgöző kilátás tárul elénk az Eiffel-toronyra. A délután hátralévő részében szabadidő vagy fakultatív programok: 1. felmehetünk a torony 2. emeletéig,

2. az impresszionizmus legkomolyabb gyűjteményét tekintjük meg az Orsay Múzeumban.

Szállás és vacsora a hajón, közben esetleg hajózás (időjárástól és vízállástól függően).

3. nap: Párizs- Montmartre

Délelőtt felfedezzük a Montmartre varázslatos világát a XIX. században épült Sacré-Coeur Bazilikától kiindulva, melynek híres fehér épülete máig Párizs egyik jelképe. Lábánál állva csodálatos kilátás tárul elénk a városra. A Bazilika megtekintése után végigsétálunk a hangulatos utcákon, ahol egykor Picasso, Van Gogh és más híres művészek élték mindennapjaikat. Ebéd a hajón. Délután szabadidő vagy fakultatív program: A Louvre megtekintése, a világ leghíresebb művészeti gyűjteményének otthona, ahol láthatjuk többek közt a Milói Vénuszt és a Mona Lisát is. Szállás és vacsora a hajón.

4. nap: Párizs-Budapest

Délelőtt meglátogatjuk a város egyik legromantikusabb szegletét, a Mocsár negyedet. A Vogézek tere számos becsületbeli párbaj helyszíne volt, de itt lakott Richelieu bíboros és Victor Hugo is. Látni fogjuk Párizs eldugott, legrégebbi városfalait is a XII. századból. Megtekintjük (kívülről) a XX. századi építészet egyik híres-hírhedt alkotását, a Pompidou Központot. Egy kis szabadidő, séta a Champs Elysées-n. Hazarepülés Budapestre az esti órákban a menetrend függvényében.

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

4 napos városnézés Párizsban, repülőjeggyel, illetékkel, szállással egy szajnai hajón, teljes panzióval

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
38 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére