4 napos városnézés Párizsban, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3*-os szállással, bor- és sajtkóstolóval, fakultatív programokkal

Ajánlat kód: 38672
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

405.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 38672

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Párizst, a romantika és a fények városát!

Opciók

  • 2024.08.17 - 2024.08.20.: , 405.000 Ft
  • 2024.09.19 - 2024.09.22.: , 405.000 Ft
  • 2024.10.19 - 2024.10.22.: , 408.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A repülőjegyet illetékkel, személyenként 1 kézipoggyásszal és 1 db max. 23 kg feladott poggyásszal (melynek értéke időponttól függően: 95 000 -120 000 Ft)
  • 3 éjszakát Párizsban, 3*-os belváros közeli szállodában
  • Reggelit
  • A bor és sajtkóstolót
  • A reptéri transzfert busszal
  • A korlátlan tömegközlekedési bérletet (1-3. zónára)
  • A magyar idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Az útlemondási biztosítást (Covid fedezettel): 2,8%
  • Az idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő) 6 EUR/fő
  • A belépőket (igény szerint) kb. 40 EUR / fő
  • BBP utasbiztosítás
    • Nívó: 640 Ft/fő/nap
    • Top: 860 Ft/fő/nap
    • Top Extra: 1.320 Ft/fő/nap

Felár

  • Egyágyas felár 108 000 Ft (márciusban), 119 000 Ft (többi időpontban)

Program

1. nap: Budapest - Párizs - Eiffel-torony
Elutazás Budapestről az Air France/KLM járatával. Érkezés után transzfer, a belvárosi szállodához, a csomagok lepakolása, majd megkezdjük az ismerkedést a várossal gyalogosan és tömegközlekedéssel.

Rövid szabadidő, ebédelési lehetőség egyénileg, majd délután érünk a híres Vas Lady-hez. Az Eiffel-torony, Párizs ikonikus szimbóluma, többféle módon is hozzájárul a város jelentőségéhez és nemzetközi hírnevéhez. Nem csoda, hogy számos film (pl.: James Bond) és sorozat (pl.: Emily Párizsban) használta már helyszíneként vagy háttereként. Évente több millió látogatót vonz a városba, akik kíváncsiak a lenyűgöző kilátásra a tetejéről, vagy éppen itt tartják az eljegyzésüket és választják romantikus fotózásuk helyszínéül. Fakultatív programként az Eiffel-toronyról mi is megcsodálhatjuk Párizs panorámáját.

(Figyelem, a liftes jegyeket előre meg kell vennünk, melyek nagyon hamar elfogynak. Kérjük, hogy ezirányú igényüket legalább 2 hónappal indulás előtt adják le. Amennyiben már nem elérhetőek a liftes jegyek, úgy a helyszínen tudnak lépcsős jegyet venni a 2. emeletig.)

Érdemes a látnivalókat a folyóról is felfedezni: fakultatív hajókázást ajánlunk a Szajnán, melynek során ismét megcsodálhatjuk Párizs legszebb látnivalóit.

Tömegközlekedéssel visszatérünk a hotelbe, elfoglaljuk a szobákat. Vacsora egyénileg.

Szállás: Mercure Gare de l'Est Magenta 3* (márciusban), Hotel André Latin 3* (többi időpontban)

2. nap: Párizs
Ha Franciaország, akkor sajt és bor! Becslések szerint Franciaországban körülbelül 1200 sajt- és sajtkülönlegesség létezik. Nem kis feladat felsorolni az összes francia sajtot, mert minden évben új különlegességek jelennek meg. A sajtkészítő által vezetett műhelyben megismerjük a gyártás és érlelés folyamatát, meglátogatjuk a Sajt Múzeumot, ami egyedülálló Párizsban, majd egy hangulatos, boltíves helyiségben 3 féle sajtot és 2 féle bort kóstolunk meg.

Délután a Montmartre negyedet és a Sacré-Cœur Bazilikát látogatjuk meg. A 130 m magas dombon fekvő festői falucskát 1860-ban csatolták Párizshoz. Hangulatos, kanyargó utcákon, lépcsőkön vagy siklóval juthatunk fel a Place de Tertre (Domb) térre, ahol annak idején a világ kulturális élete zajlott. Híres festők, írók, színészek törzshelye volt, így a kezdetektől fogva a kultúra és a művészetek központja lett. Ezt az egyediségét mind a mai napig őrzi. Párizs látképének egyik uralkodó műemléke a Sacré-Cœur Bazilika (Szent Szív Bazilika), mely a Montmartre negyed szívében található. A román-bizánci stílusú bazilika a 19. században épült, tiszta, fehér színe miatt szinte uralja a város legmagasabb pontját.

Este szabadprogram, vacsora egyénileg.

3. nap: Párizs
Reggeli után, az Opera épületét nézzük meg kívülről. Indulás előtt még a híres Fragonard Parfümmúzeumba látogatunk. Vezetett túra keretében felfedezzük a parfümkészítés titkait és rendkívüli történetét az ókortól napjainkig. Megismerhetjük az összes gyártási titkot: alapanyagokat, szedést, desztillációt, palackozást és természetesen az elkészítési folyamatot és az „orrmunkát”. Ezután a múzeum második részében egy kivételes régi palackgyűjtemény mutatja be a parfümök történetét az ókori Egyiptomtól a 20. századig. A program végén kedvezményes áron vásárolhatóak meg az egyedi illatok.

Ezután ellátogatunk Párizs szívébe, kívülről megnézzük a Notre Dame épületét, majd sétálunk a Szajna partján.

Fakultatív fél napos buszos kirándulás Versailles-ba, magyar nyelvű idegenvezetőnkkel. Miután a Louvre már nem felelt meg a francia uralkodók igényeinek, 1682-ben Versailles-be költözött át a király és népes udvartartása, ahol egészen a francia forradalomig, 1789-ig éltek. Az egykori királyi rezidencia, több száz helyiségén keresztül mutatja be az egykori uralkodók életet, valamint a szobroknak és festményeknek otthont adó múzeumot. A kastély a kertekkel együtt közel 8000 hektáron terül el, melynek parkja a kertépítészet gyöngyszeme. Kihagyhatatlan látnivalók: a csillárokkal teli Tükörgaléria, az operaház, a Márványudvar, a kápolna, és a szobrokkal és szökőkutakkal teli csodálatos kert. (vezetés magyar nyelven)

4. nap: Párizs - Budapest
Reggeli után a szállodában hagyjuk a bőröndjeinket, majd átsétálunk a híres Tuileriák kertjén, a Louvre-hoz, ahol fakultatív múzeumlátogatáson vehetünk részt (audioguide-dal, 9 nyelven elérhető: angol, német, francia, spanyol, olasz, portugál, japán, koreai, kínai).

Aki nem szeretne bemenni, ellátogathat az Orsay Múzeumba, vagy felfedezheti a Rue de Rivoli híres üzleteit. Délután a világhírű Champs-Élysées-en sétálunk, ahol a világmárkák üzletei sorakoznak. Az egyik elegáns cukrászdában, a Ladurée-ben megkóstolhatjuk és megvásárolhatjuk a franciák emblematikus süteményét, a színes és finom macarone-t. A sugárút végén pedig elkészíthetjük fotóinkat a Diadalív „lábánál”. Aki azt is szeretné látni, hogyan futnak össze a mérnökien tervezett sugárutak a Diadalív körül, felülről is megnézheti a lenyűgöző látványt.

Délután találkozó a szállodánál, majd transzfer a repülőtérre. Hazautazás az Air France esti járatával.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

4 napos városnézés Párizsban, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3*-os szállással, bor- és sajtkóstolóval, fakultatív programokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
50 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére