4 napos városnézés Londonban, repülőjeggyel, illetékkel, 3*-os szállással, reggelivel

Ajánlat kód: 39412
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

169.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 39412

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Sétálj a Towerben, látogass el a Buckingham Palotához, hajókázz a Temzén!

Opciók

  • 2021.08.19. - 2021.08.22.: , 169.900 Ft
  • 2021.09.23. - 2021.09.26.: , 169.900 Ft
  • 2021.10.21. - 2021.10.24.: , 169.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegyet illetékkel (változhat)
  • Személyenként 1 db max. 10 kg max. 40 x 30 x 20 cm kézipoggyásszal
  • A szállást kétágyas szobában 3*-os szállodában
  • A svédasztalos reggelit

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítást
  • A gyalogos városnézésekhez a közlekedési jegy a helyszínen fizetendő
  • Fakultatív programok
  • BBP utasbiztosítás (Aegon)
    • Basic: 590 Ft/fő/nap
    • Extra: 790 Ft/fő/nap
    • Exclusive: 1.090 Ft/fő/nap
  • Feladható bőrönd

Program

1. nap: Budapest - London

Elutazás Londonba a reggeli órákban. Megérkezés után kb. kétórás orientációs városnézés autóbusszal. Elhelyezkedés a szálláshelyen, majd gyalogos városnézés a belvárosban. A séta részét képezi a Parlament, a Westminster Apátság, a Downing Street, a Lovasgárdisták Laktanyája, a Trafalgar tér, a St. James’s Park, a Buckingham palota megtekintése. A Westminster Apátságot a helyszinen váltott belépővel belülről is megtekinthetik. Az Apátság bejáratánál van az Ismeretlen katona síremléke, páratlanul szép, legyezőgótikával díszített kápolnájában nyugszik nagyon sok angol uralkodó, így többek között VII. Henrik és  I. Erzsébet is. Emellett híres angol tudósok, költők és írók (pl. Chaucer, Darwin, Purcell) temetkezési helyéül is szolgált évszázadokon keresztül.

2. nap: London

Fedezze fel idegenvezetőnkkel a Temze déli partját, amelynek látnivalói közül nem egy újdonságnak számít. A séta a London Bridge-nél kezdődik és érinti az alábbi látnivalókat: Southwark Katedrális, Sir Francis Drake hajója (a Golden Hinde), a George fogadó és az Anchor Inn, Shakespeare Globe színháza. A túra a Modern Tate Múzeumnál fejeződik be, amit a modern művészetek kedvelőinek ajánlunk. Az újonnan épült Millenium gyaloghídon keresztül pedig a Szt. Pál katedrálishoz és a híres londoni Citybe juthatnak el, de érdemes felhajózni a Temzén a Tower zord épületéhez is. Délután szabad program során felkereshetik az angol főváros híres múzeumainak egyikét, a Nemzeti Galériát vagy a British Múzeumot, amelyekbe a belépés díjtalan. Este fakultatív publátogatás vacsorával.  (11.000 Ft/fő)

3. nap: London

Szabad program vagy fakultatív kirándulás vonattal Windsorba (18.900 Ft/fő belépővel), amely egyre inkább II. Erzsébet első számú rezidenciájának szerepét tölti be. Végigjárják a megtekinthető királyi apartmanokat (köztük a fogadások szinhelyéül szolgáló hosszú és impozáns dísztermet), betérnek a Szent György kápolnába, számtalan királyi esküvő színhelyére és pillantást vethetnek a szépen gondozott parkra is. A kastélylátogatás után átsétálnak a Temze felett Eton-be, amelynek híres magániskolájában tanult többek között Vilmos herceg a jövendő trónörökös is.

4. nap: London - Budapest

Szabad program, melynek során ki-ki kedve szerint válogathat a kimaradt látnivalókból.

Aki csak egyszerűen bolyongani szeretne a városban, az keresse fel a Covent Garden környékét, a híres Carnaby utcát vagy a kis csatornákkal teli Camden városrészt. Transzfer a repülőtérre a délutáni órákban, hazautazás a menetrend függvényében.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos városnézés Londonban, repülőjeggyel, illetékkel, 3*-os szállással, reggelivel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére