4 napos városnézés Firenzében, buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállással, kirándulással Toszkánában, Húsvétkor és október 23-án is

Ajánlat kód: 34539
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

74.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34539

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel a reneszánsz bölcsőjét, Firenzét és kalandozz a varázslatos Toszkánában!

Időpontok

  • 2021-10-23: , 74.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 3 éjszaka szállás 3*-os hotelben, kétágyas szobában
  • Reggeli
  • Autóbuszos utazás

Az ár nem tartalmazza

  • Biztosítás: 2.280 Ft/fő
  • Sztornó biztosítás: 1.5%
  • Kötelezően fizetendő Audio-guide: 1.200 Ft
  • Firenze 10+10 EUR (kötelezően fizetendő regisztrációs adó és helyi idegenvezető költsége)
  • Montecatini Termében az idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő: 1-1,40 EUR/fő/éj

Felár

  • Félpanzió: 12.000 Ft/fő
  • Egyágyas felár: 15.000 Ft/fő

Belépők

  • Santa Croce templom 8 EUR
  • San Lorenzo templom 6,50 EUR
  • Dóm ingyenes
  • Palazzo Vecchio 10 EUR
  • Medici Kápolna 10 EUR
  • Santa Maria Novella templom 7,50 EUR
  • Vinci múzeum 7 EUR
  • Uffizi Képtár 11.900 Ft/fő - jelentkezéskor fizetendő!
  • 18 év alatt 5.000 Ft/fő, 18-25 év között: 8.000 Ft/fő
  • Akadémia és városnézés helyi idegenvezetővel 9.900 Ft/fő - jelentkezéskor fizetendő

Felszállási lehetőségek

  • Budapest-Déli pu. Koronaőr köz 05:30
  • Székesfehérvár-Shell kút-M7 59 km 06:15
  • Siófok-Szekszárdi lehajtó, pálya melletti TESCO 07:00
  • Balatonlelle-Marche 07:35
  • Nagykanizsa-TESCO parkoló 08:00

Program

1. nap: Budapest-Pistoia-Montecatini Terme

Elutazás a kora reggeli órákban Toszkánába. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Szlovénián keresztül Itália egyik legszebb tartományába. A kora délutáni órákban rövid látogatás Pistoia falakkal körülölelt, középkori hangulatú belvárosában. A pistoiai Dóm teret nem véletlenül, az ország egyik legszebb terének tartják számon, hiszen itt találhatóak a város legfontosabb épületei, a Katedrális, a Harangtorony, a Keresztelő kápolna, a Városháza és a Palazzo Pretorio. A Dóm teret övező kis utcácskák és terek alkotják, ennek a kincsekkel teli városnak a központját, ahol szép számmal találunk kézműves műhelyeket is. Esti érkezés a Montecatini Terme városában található szálláshelyre. A gyógyvízéről híres városban este még sétálhatunk majd a város főutcáján, ahol üzletek, bárok várják a látogatókat. A város pálmafákkal, szökőkúttal ékeskedő hangulatos főtere, a Piazza del Popolo mindenképpen megér egy rövid sétát.

2. nap: Firenze

Utazás Toszkána tartomány fővárosába, az Arno folyó partján fekvő festői Firenzébe. A városról talán először a festői toszkán táj, a híres Ponte Vecchio, a Medici család vagy egyszerűen a reneszánsz jut eszünkbe.Az Itáliai-félsziget csaknem közepén elhelyezkedő Firenze, közel 383 ezer lakosával, Olaszország legszebb nagyvárosai közé tartozik. Firenze tekintélyes múltra tekint vissza, hiszen évszázadokon át a Medici-család uralta, 1865-70 között az Olasz Királyság fővárosaként működött. A város látnivalói között számtalan művészeti és történelmi emlék található, a város központját 1982-ben az UNESCO a Világörökség részévé nyilvánította. Gyalogos városnézés a történelmi városközpontban, ahol programunkat a Szent Kereszt templom megtekintésével kezdjük. A város pantheonjának is nevezett gótikus ’Santa Croce’ templomban a legjelentősebb sírok között találjuk Michelangelo sírját is. Sétánk során érintjük a híres Uffizi képtár épületét, majd a város politikai központja a 'Piazza Signoria' következik. A délutáni órákban az Uffizi Képtár remekműveit csodálhatjuk meg részletes magyar tárlatvezetéssel (Ár: 11.900 Ft/fő, jelentkezéskor fizetendő!). Visszautazás a szálláshelyre az esti órákban.

3. nap: Firenze

Reggeli után elutazás Firenzébe. A város nevének eredetével kapcsolatban számos legenda ismert, a mai napon mi is megismerkedünk ezekkel a történetekkel. Délelőtt szabadidő a belvárosban, vásárlási lehetőség illetve a városnézés folytatása egyénileg vagy fakultatív városnézés helyi idegenvezetővel. Először az Akadémia épületét keressük fel, ahol megcsodálhatjuk a híres Dávid szobrot is részletes magyar nyelvű tárlatvezetéssel. Ezt követően megtekintjük a Medici Palotát kívülről, a ’San Lorenzo’ templomot (Michelangelo tervezte pompás lépcsősorral), majd a Medici kápolna következik, ahol Michelangelo leghíresebb művei közül a Medici sírokat díszítő szimbolikus szobrok fogadnak. Városnézésünket a ’Santa Maria Novella’ Bazilikánál fejezzük be. (A program ára: 9.900 Ft/fő, jelentkezéskor fizetendő!). A várostól a 'Piazzale Michelangelo' teréről nyíló fantasztikus panorámával búcsúzunk, majd visszautazás Montecatini Terme városába.

4. nap: Vinci-Budapest

Reggeli után elutazás a reneszánsz polihisztorának, Leonardo da Vincinek a szülővárosába. Látogatás a toszkán dombvidék által védett, olíva ligetekkel körülölelt Vinci festői kisvárosában. A várban található múzeum gyűjteménye egyedülálló betekintést nyújt egy lángoló elme fantasztikus, korát megelőző találmányainak makettjeibe. A múzeum és a lakóház megtekintése után hazautazás. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos városnézés 1 személyre Firenzében, buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállással, kirándulással Toszkánában

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére