4 napos Valentin napi kirándulás Szlovéniában, 4-os szállással, reggelivel és 2 vacsorával, buszos utazással, idegenvezetéssel – vár a Bledi-tó, Postojna, Skofja Loka és Ljubljana

Ajánlat kód: 35018
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

92.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35018

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Romantikázzatok Valentin nap alkalmából a varázslatos Bledi-tónál és látogassatok el a lélegzetelállító Postojnai-cseppkőbarlangba!

Időpont

  • 2020. február 14-17.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A teljes alapprogramot
  • Szállást 4 csillagos szállodákban
  • Reggelis ellátást + 2 vacsorát
  • Klímás, turistautakra tervezett autóbusszal utazást
  • Fix ülőhelyet az autóbuszon, ami foglaláskor kiválasztható telefonon
  • Felszállási lehetőséget 12 magyar nagyvárosból
  • Magyar nyelvű idegenvezetést végig a programok során
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Utasbiztosítás - Standard 2.960 Ft / fő
    • Belépők ára: kb.: 62 €
    • Postojna cseppkőbarlang+ Pledjama 42 €
    • Bledi felvonó 15 €
    • Celje vár 5 €

Felár

  • Egyágyas szoba felára 32.000 Ft
  • Valentin napi vacsora 12.000 Ft / fő

Program

1. NAP: BUDAPEST – CELJE – BLED

Reggeli indulás, Tornyiszentmiklósnál határátlépés. Rövidebb megállókkal érkezés Celje városába, ahol meglátogatjuk a méltán híres várat, mely a XVII. században épült, és jó példája a reneszánsz várkastélyoknak, kiválóan szemlélteti a kor jellegzetes oszlopos építészetét. A várkastély belsejében múzeum üzemel, ahol korabeli bútorokat, tárgyakat, fametszeteket láthatunk. Utunkat folytatva a délutáni órákban érkezünk meg a romantikus Bledi-tó partjára. Maga a város egyik híressége a krémes, így szabadidőben ezt érdemes lesz megkóstolni. Szállásfoglalás a Hotel Savicában****. Ezután elsétálunk a közvetlenül a tóparton található étterembe, a 4*-os Panorama Restauranthoz, ahol a híres séf, Bertoncelj készíti el a négyfogásos pezsgős vacsorát. Vacsora után, akinek kedve van, egy szervezett, romantikus fáklyás sétára indulhat a tó környékén.

2. NAP: BLED

Reggeli után buszra szállunk, és elmegyünk a Vogel hegyhez. Felvonóval (helyben fizetendő) felmegyünk a hegyre, ahol megfelelő hóviszonyok esetén, aki akar, síelhet, vagy csak gyönyörködhetünk a hófödte tájban, közben akár a finom forralt bort is megkóstolhatjuk. Sílécet hozni vagy bérelni lehet (ez drágább). Arra is van mód, hogy ha valakit nem vonz a hó, akkor a szállodában maradhat és a wellness részlegen relaxálhat vagy tehet egy sétát Bled méltán híres várához. Amennyiben tiszta időnk lesz, csodás kilátás nyílik a várból a tóra és a hegyekre. Este vacsora.

3. NAP: BLED – POSTOJNA – BLED

Reggelit követően a Postojnai-barlangrendszerhez utazunk. Ez nemcsak Szlovénia több mint 7.000 barlangjának része, hanem Európa egyik leglátogatottabb barlangja is. A földalatti „csoda” egymáshoz kapcsolódó termekkel, cseppkövekkel kápráztat el bennünket. A fantasztikus túra időtartama kb. 1,5 óra. (Meleg öltözet szükséges.) Programunk után elmegyünk egy hangulatos vár megtekintésére. A Predjama vár egy sziklába ágyazott monumentális épület. A várban középkori berendezési tárgyak és egy múzeum található. Visszafelé utunk során megállunk Szlovénia fővárosában, Ljubljanában ahol teszünk egy sétát a hangulatos központban. Az utóbbi két évtizedben rengeteget fejlődött a főváros. Felújították a régi palotákat és új épületeket emeltek. A belvárosban a hármas híd és környéke mindig turistazsivajtól hangos. Szállás, vacsora, mint előző nap.

4. NAP: SKOFJA LOKA – MARIBOR

Reggeli után Szlovénia legrégebbi városát, Skofja Lokát keressük fel, amely már a XIII. században városi rangot kapott. Gyalogos sétánk során láthatjuk a XVI. századi magtár épületét, majd a főteret, amelyet csupa műemlékház szegélyez. Az ódon hangulatú épületek sora a gótikus Szent Jakab-templommal zárul. Ezután érjük el a több évszázada épült kőhidat, a Kapucinus-hidat. Szabadprogram után folytatjuk utunkat Mariborba. Városnézés a második legnagyobb szlovén városban. Megtekintjük a Dráva partján lévő 400 éves szőlőtőkét, a főteret, a városházát, a székesegyházat és a sétálóutcát. Programunk befejezése után hazaindulás és az esti órákban megérkezés Budapestre. Ezt követően mindenkit a felszállási helyére szállítunk.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos Valentin napi kirándulás Szlovéniában, 4-os szállással, reggelivel és 2 vacsorával, buszos utazással, idegenvezetéssel – vár a Bledi-tó, Postojna, Skofja Loka és Ljubljana

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére