4 napos szlovéniai körutazás tulipánvirágzás idején, busszal, reggelivel, 3*-os szállással

Ajánlat kód: 43829
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

109.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 43829

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Gyönyörködj a tulipánokban Szlovéniában!

Időpontok

  • 2024. április 11.: , 109.500 Ft
  • 2024. április 18.: , 109.500 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazás: autóbusszal
  • Elhelyezés: 3 éjszaka szálloda***
  • Ellátás: 3x reggeli

Az ár nem tartalmazza

  • Utasbiztosítás
    • Utasbiztosítás (Classic): 2.800 Ft
    • Utasbiztosítás (Prémium): 3.640 Ft
    • Utasbiztosítás (Privileg): 4.600 Ft
  • Útlemondási biztosítás: az alapár 2,8%-a
  • Belépők és jegyek tájékoztató árai: 25 EUR
  • Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 6 EUR

Felár

  • Egyágyas felár: 32.000 Ft
  • 3x vacsora felár: 24.000 Ft

Program

1. nap: Szeged – Budapest – Maribor – Kramnik Arborétum és 2 millió tulipán! (440 km)

Kora reggeli indulás Szegedről, Buda­pest-Tornyiszentmiklós-Maribor út­vonalon útközben rövid pihenőkkel. Maribor Európa kulturális fővárosába érkezünk, ahol a 400 éves szőlőtő­ke, a városközpont középkori kasté­lya, a székesegyház és a városháza vidékies hangulatú, magával ragadó települése fogad bennünket. Következő állomásunk a kramniki Arborétum, ahol a tavaszi időszakban Hollandiához hasonlóan kb. 2 millió tulipán virágzik egyszerre. A 85 hektáros területen a tulipánokon kívül 1000 tőke rózsa, a télikertben kaktuszok és orchidea gyűjtemény és vagy 5000 fa várja a turistákat festői környezetben, patakok és hegyek között. A milliónyi virág között kávézó, ajándékbolt, és kisvonat várja az ide látogatókat. Aztán egyszer csak bálnák, mozgó dinoszauruszok, különféle mesejelenetek jelennek meg. kellemes időtöltés kicsiknek és nagyoknak. Estére, vacsoraidőre érkezünk szállodánkba, ahol házias ízekkel várnak bennünket. Mindhá­rom napon itt lesz a szállásunk.

2. nap: Postojna, Predjama vára és a szlovén tengerpart: Piran és Portoroz (350 km)

Reggeli után a postojnai cseppkő­barlangot, a Karsztvidék gyöngy­szemét elektromos kisvonattal és gyalogosan járjuk be - termeiben lebilincselő élményben lesz ré­szünk! A közelben álló predjamai lovagvár egy sziklafalba épített „fészek”, a középkori találékonyság mesterműve ahol szintén látogatást teszünk. Napunk hátralévő részében a tenger lesz a domináns. A délutáni órákban a mediterrán, tengerparti városkában Piranban sétálunk. Fölkapaszko­dunk a Szent György templomhoz, és jó idő esetén akár lábunkat is áztathatjuk a hűsítő hullámokban, vagy egy söröző teraszáról élvezhetjük a tengerpart látványát. Mielőtt visszaindulunk szálláshelyünkre, a szomszédos Portorozban is megállunk egy fény­kép készítésére.

3. nap: Bohinj és a Bledi-tó, a Száva-forrás (40 km)

A Triglav Nemzeti Parkban, a Júlia Alpok között haladva érjük el a bo­hinji tóvidéket. A tó vize fjordként nyúlik be a nemzeti park hegyei közé. Továbbutazva Bohinjba érke­zünk, ahonnan meredek felvonóval a Vogel csúcsáról páratlan kilátásban lehet részünk az Alpok hófödte csúcsaira. A festői tájat a magasból szemlélve (jó idő esetén) maradandó emlékek „égnek bele” a fényképezőnkbe. A délután folyamán a Száva folyó forrásához gyalogolunk fel kb 250 lépcsőn át. Megpihenünk  a forrásnál, majd Bled felé vesszük ismét utunkat, mely kisváros fekvése, enyhe éghajlata miatt turisták ezreinek célpontja az év minden időszakában. A Bledi-tóban fekvő kis szigeten Szűz Mária zarándoktemp­loma található, melyet „pletnával” (kishajóval) látogatunk. Később a tó fölé emelkedő várat tekintjük meg. A sétáról visszatérve a híres bledi krémest kóstoljuk meg. Estére visszatérünk szálláshelyünkre.

4. nap: Ljubljana – Ljubljana – Budapest – Szeged (450 km)

Reggel Szlovénia fiatal, energikus fővárosába látogatunk. A hármas hídon átmenve siklóval megyünk fel a Ljubljana jelképeként is ismert fellegvárba. Itt raboskodott Batthyá­ny Lajos is 1849-ben. A toronyból jó időben az Alpok csúcsai is lát­szanak. A Ljubljanica-folyó partján egy életteli piac és számos cuk­rászda, söröző, étterem, butik várja a látogatókat. Kirándulásunk utolsó állomása Ptuj. A kisváros kellemes meglepetést okoz római kori em­lékeivel, muzeális várkastélyával. Utunkat a Tornyiszentmiklós-Buda­pest útvonalon folytatjuk, késő este érkezünk Szegedre.

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos szlovéniai körutazás tulipánvirágzás idején, busszal, reggelivel, 3*-os szállással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére