4 napos szilveszteri városnézés Barcelonában, reggelivel, 4*-os szállással, belépőkkel, idegenvezetéssel, helyi buszos közlekedéssel

Ajánlat kód: 34666
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

205.800 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34666

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Köszöntsd az Újévet Európa egyik legszínesebb városában, Barcelonában!

Időpont

  • 2019.12.30. - 2020.01.02.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 3 éjszakát Barcelona belvárosában, 4*-os szállodában
  • Reggelit
  • Belépőt a Sagrada Familiába, a Güell Parkba és a Casa Batllóba (előzetes foglalás alapján, szabad helyek függvényében)
  • Program szerinti autóbusz közlekedést
  • Magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Lufthansa repülőjegy Budapest-Barcelona-Budapest között illetékkel, kézipoggyásszal és 1 db 23 kg-os poggyásszal (átszállással) 120.000 Ft/fő
  • Belépők kb. 20 EUR/fő
  • Idegenforgalmi adó 8 EUR/fő (helyszínen fizetendő)
  • Útlemondási biztosítás 1,5%
  • BBP biztosítás

Felár

  • Fakultatív szilveszteri gálavacsora a hotelben 46.000 Ft/fő
  • Egyágas felár 93.800 Ft/fő

Ismertető

Egy FC Barcelona emléktárgy nélkül haza jönni Barcelonából több mint „hiba”, biztosan örülni fog neki valaki a családból. Jamon Serrano, elsőre idegenül hathat a név, de ha megkóstolod híres serrano sonkát, mindig érezni fogod azt a finom és különleges ízt. Mind közül kiemelkedik a Pata Negra sonka, megéri áldozni rá. Egy csipet középkor alig pár száz méterre a Ramblas-tól, a gótikus negyed. Ha felmentek a katedrális tetejére, Barcelona gyönyörű panorámája tárul a szemetek elé.

Program

1. nap: Budapest – Barcelona

Találkozás kora reggel a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, majd utazás Barcelonába 06:20-kor a Lufthansa járatával, átszállással. Érkezés délben a katalán fővárosba. A csomagok felvétele után rövid fényképszünet a világ egyik leghíresebb stadionjánál, a Camp Nou Stadionnál, a futball barcelonai szentélyénél. látogatás a Poble Espanyolban, ahol a hatalmas Spanyolország minden markáns kultúrtörténeti régiójának építették fel egy-egy jellemző épületét, így egy helyen „elevenedik meg” előttünk az ország színes építészete. Itt lehetőség nyílik megkóstolni a híres „tapaszt” is. Ezt követően a város panorámájának megtekintése a Montjuic hegy tetején álló erődítmény bástyájáról. Kedvező időjárás esetén utazás libegővel a Montjuic hegyről Barcelona központjába, a kikötői negyedbe. Ez után szállás elfoglalása. Este szabad program, fakultatív vacsora, séta a belvárosban. Szállás: Hotel Ayre Caspe 4* vagy ehhez hasonló típusú hotel.

2. nap: Barcelona

Reggeli után városnézés gyalogosan Barcelona történelmi óvárosában: a híres „sakktábla” városnegyedek nagyszabású eklektikus-szecessziós bérpalotái, Catalunya tér - a város szíve, majd séta a híres, mindig nyüzsgő Las Ramblas-on egészen a Boquería Marketig, ami a város legnagyobb és leglátványosabb piaca. Tengeri élőlények (halak, rákok, kagylók, csigák), zöldségek, gyümölcsök, fűszerek, hentesáruk minden mennyiségben, elképesztő változatosságban kínálják magukat az ízlésesen elrendezett pultokon. Itt közösen kóstolunk a helyi, friss termékekből. Ezt követően fakultatív ebéd egy tradicionális baszk étteremben, ahol megismerkedetünk a különleges helyi specialitásokkal. Tipp: bátran kóstoljuk meg a sáfránnyal ízesített paellát tenger gyümölcseivel, ami Spanyolország leghíresebb egytálétele.

Ebéd után megcsodáljuk Antonio Gaudí különleges építményét kívülről: a Casa Milát-t, valamint a híres építész másik extrém palotáját: a Casa Batllót, mely a világörökség részét képező épület, és melyet a Csontok háza néven is ismernek. A 20. század elején épített, szecessziós stílusú épületben nincs sehol egy egyenes vonal, és szegély sem. A paloták megtekintése után szabad program keretében vásárlási lehetőség a Catulnya-tér közelében. Ez után készülődés Szilveszter estéjére. Gálavacsora a hotelben (fakultatív). Az óév búcsúztatása és ünneplés a lüktető mediterrán város szilveszteri kavalkádjában egyénileg.

3. nap: Barcelona

Kipihenjük az előző nap fáradalmait, majd a kora délutáni órákban indulás a hotelből a gyalogos városnézés folytatására. Felkeressük a város leghangulatosabb részét, a középkori óvárost, a Barrio Góticót (gótikus negyed) és Barcelona katedrálisát. A Szent Eulália székesegyházat Ezt követően sétálunk a környező, romantikus utcácskákban, majd szabad program a Plaza Real-on, a „tapas”-ok, „jamon serrano-k”, kávéházak és a Ramblas különleges világában. Este fakultatív vacsora akár a kikötő éttermeinek egyikében.

4. nap: Barcelona

Gaudi és Guell báró közös vállalkozása, az extravagáns Güell Park megtekintése. Séta és fényképezés a város fölé magasodó és meseszerű park díszlépcsőin, sétányain és kilátópontjai között, majd megcsodáljuk a Sagrada Familiát (előzetes foglalás alapján, szigorú időpont egyeztetés szerint, szabad helyek függvényében) Antonio Gaudí máig befejezetlen, nagyszabású templomát, amin 40 évet dolgozott, és ami egyben Barcelona jelképe is. A tervek szerint Gaudi halálának 100. évfordulójára, 2026-ra készül el, amikor is a világ legnagyobb római katolikus bazilikája lesz 170 m magas tornyával. Némelyik toronyba lifttel juthatunk fel, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra. A lenyűgöző látnivaló megcsodálása után irány a repülőtér, indulás Budapestre a Lufthansa délutáni járatával, átszállással.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos szilveszteri városnézés Barcelonában, reggelivel, 4*-os szállással, belépőkkel, idegenvezetéssel, helyi buszos közlekedéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére