4 napos szilveszteri kirándulás Horvátországban, az Adriai-tengernél, buszos utazással, reggelivel, programokkal, idegenvezetéssel – vár Zadar, Split és Trogir

Ajánlat kód: 34647
4 napos szilveszteri kirándulás Horvátországban, az Adriai-tengernél, buszos utazással
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

77.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34647

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Csodáld meg az Adriai-tengert téli köntösében és ünnepeld az Újévet Dalmáciában!

Időpont

  • 2019.12.29. -2020.01.01.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • 3 éjszaka szállást
  • Reggelit
  • Magyar idegenvezetőt
  • Programokat

Az ár nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség -, és poggyászbiztosítás díját (Classic: 2.280 Ft/fő)
  • Útlemondási díjat (1,3%)
  • Foglalási díjat (1.500 Ft/fő 12 év felett)
  • Üdülőhelyi díjat
  • Fakultatív programot és a belépőket

Felár

  • Egyágyas felár: 21.500 Ft/fő
  • 3 vacsora felár (2 svédasztalos és szilveszteri élőzenés gála vacsora, 1 pohár pezsgővel): 29.900 Ft/Fő.
  • 3. ágyon: 12 évig 10%.
  • Fakultatív program (min. 25 fő esetén): Split-Trogir: 25 EUR/fő

Program

1. nap Zadar

Indulás reggel 6.00 órakor Budapestről. Rövid pihenőkkel érkezés Zadarba, szálláshely elfoglalása, majd, ha marad idő vacsora előtt, csoportosan séta a városba, hogy kedvet kapjanak egy dalmát vásár hangulatához, mely igencsak különleges a tenger közelsége miatt.

2. nap Zadar, Sibenik, "Plastic free" ünnepi vásár

Ízletes reggeli után Zadar belvárosa felé tartunk, városnézés közben megismerkedünk történelmével és felkeresünk számos magyar vonatkozású emléket, nevezetességeket (Nagy Arzenál, Szt. Donát templom, Szt. Anasztázia székesegyház, Római fórum), meghallgatjuk a híres tengeri orgonát, ha szerencsénk van, a hangját is hallhatjuk, megcsodáljuk a „nap üdvözletét” - séta a természetes fényt kibocsátó "univerzumban”. Rövid szabad idő után irány Sibenik városa. Az UNESCO védelme alatt álló Szt. Jakab székesegyház uralja ezt a szépséges várost. Majd végigsétálunk az ünnepi vásáron, mely Dalmácia legkülönlegesebb vására, mert ez "plastic free"! Csak környezetbarát termékekben szolgálják fel italokat és ételeket. Biztos senki nem fog fázni a forró puncsok forgatagában, miközben dalmát ételeket is kóstolhatunk. Visszatérünk a szállodába, szabad program.

3. nap Split és Trogir vidám hangulatban

Szilveszter napján mindenki eldöntheti, pihenéssel tölti-e az idejét, vagy fakultatív program keretében megismeri Split és Trogir városokat, téli pompába öltözve. Észak-Dalmácia fővárosában, Splitben teljes szépségében láthatjuk Diocletianus római császár gigantikus palotáját, melynek eredeti falai az óvárost ölelik át. A közös városnézés után mindenki kedvére barangolhat a vár pincerendszerében, vagy sétálhat a város tágas terein, szűk utcáin és felfrissülhet dalmát ínyencségekkel, vidám arcok között, mert ilyenkor a szilveszteri "bemelegítés" már elkezdődik. Trogirban egyedülálló élményben lesz részünk, a kis szigetre épült, festői, olaszos hangulatú település meglátogatását kár lenne kihagyni. A mediterrán vidék ékszerdobozaként rejti Dalmácia egyik legjelentősebb egyházi épületét, a Szt. Lőrinc katedrálist téli, ünnepi ruhájában. Koccintással fejezünk be ezt a kirándulást énekelve és dalolva, felkészülve az esti ünnepségre. Részvételi díj: 25 EUR/fő.

Azon vendégek, akik az utcabált választották, melegen beöltözve sétálnak be Zadar óvárosába, ahol a helyi lakosokkal együtt köszöntik az újévet és nézik meg a tűzijátékot.

Azok részére, akik a szállodai zenés, szilveszteri vacsorát választottak, csak táncos cipő és csinos öltözet szükségeltetik és indulhat az óévbúcsúztató!

4. nap pihenés, hazautazás

Az év első reggelén 10 óra környékén hagyjuk el a szállodát. Búcsút intve a tengernek, a hegyek felé vesszük az irányt. Visszaérkezés Budapestre esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos szilveszteri kirándulás Horvátországban, az Adriai-tengernél, buszos utazással, reggelivel, programokkal, idegenvezetéssel – vár Zadar, Split és Trogir

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére