4 napos szilveszteri kirándulás Boszniában és Szarajevóban, buszos utazással, 3 éjszaka szállással 4*-os szállodában, félpanzióval, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 34741
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

82.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34741

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Bosznia látnivalókban gazdag fővárosát, Szarajevót és az izgalmas Mostart!

Időpont

  • 2019. december 29-január 1.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A leírt alapprogramot
  • 3 éjszaka szállást 4 csillagos szállodákban
  • Félpanziós ellátást
  • Klímás, turistautakra tervezett autóbusszal utazást
  • Fix ülőhelyet az autóbuszon, ami foglaláskor kiválasztható
  • Fel- és leszállási lehetőséget 12 magyar nagyvárosban
  • Magyar nyelvű idegenvezetést
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Szilveszteri gálavacsora 15.000 Ft / fő
  • Utasbiztosítás - Standard 2.960 Ft / fő

Belépők

  • Mostar 3 €
  • Szarajevó 2 €

Felár

  • Egyágyas szoba 19.500 Ft

Program

1. NAP BUDAPEST – SZARAJEVÓ

Reggeli indulás után Udvarnál határátlépés, utazás Horvátországon keresztül Boszniába. A fővárosba, Szarajevóba érkezés a késő délutáni órákban. Amennyiben időnk engedi, egy rövid városnézést tartunk. Szállás és vacsora Szarajevóban, 4*-os szállodában (3 éj). A szálloda saját wellness részleggel rendelkezik, így tökéletes helyszín a pihenésre vágyóknak egy hosszú év lezárásához.

2. NAP KONJIC – MOSTAR – SZARAJEVO

Reggeli után a csoport elindul, hogy megtekintse egy városnézés keretében Konjic városát, ami bizonyítottan Bosznia egyik legrégebbi települése. Konjicot kettészeli a Neretva-folyó, a városka gyönyörű hídján átkelve mindkét oldalról páratlan látvány tárul az utazók szeme elé. Hófehér mecsetek tarkítják a táj képét, hallani lehet a müezzin énekét is. Romantikus andalgásra kiváló helyszín. Városnézés után csoportunk továbbindul Mostar városába, ahol városnézést tartunk. Megcsodáljuk az újjáépített hidat, melyet a háború alatt a horvát hadsereg a Neretvába robbantott, és melynek helyreállításában magyar mérnökök is segédkeztek. A híd körül ajándéktárgyakat árusítók sorát láthatjuk. Megtekintjük az Óvárost, a Bišćevića utca híres török házait és Karađoz bég dzsámiját. Ezután folytatjuk utunkat Međugorje-ba, a híres keresztény zarándokhelyre. Itt, aki szeretné, lesz lehetősége arra, hogy összeszedje gondolatait és egy méltó helyen búcsúztassa az Óévet. Ezután visszaindulunk Szarajevóba, ahol megtekintjük azokat a látványosságokat, melyeket előző nap nem tudtunk felkeresni. Török műemléképületek, Főtér, Nemzeti Könyvtár, óváros és látjuk Gavrilov Princip merényletének helyszínét is. Emléktábla mutatja azt a helyet a folyó mellett, ahonnan leadta a merénylő Ferenc Ferdinándra és feleségére a gyilkos golyókat 1914. június 28-án. Este vacsora a szállodánkban.

3. NAP: SZARAJEVÓ – PIHENÉS – ÉVBÚCSÚZTATÓ

Aki szeretné, ezt a napot az esti mulatságra való készülődéssel, lazítással töltheti. A hotel wellness részlege erre kiváló lehetőségeket nyújt. Az Óév búcsúztatását pedig egy svédasztalos gálavacsorával ünnepeljük. Az est folyamán korlátlan lesz az italfogyasztás (ásványvizek, gyümölcslevek, brandy, stok, vlahov, helyi borok és helyi sörök). A programban lesz zene is (helyi és nemzetközi).

4. NAP: SZARAJEVÓ – BUDAPEST

Viszonylag késői reggeli után hazaindulás Szarajevóból. Elhagyva a várost megannyi szép erdővel, hegyekkel és kis fehér mecsetekkel tarkított úton halad autóbuszunk. A szép táj mellett több helyen, sajnos a háború okozta nyomokat is láthatjuk még. Határátlépést követően az M6-os úton haladva az esti órákban érkezés Budapestre. Ezt követően mindenkit a felszállási helyére szállítunk.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos szilveszteri kirándulás Boszniában és Szarajevóban, buszos utazással, 3 éjszaka szállással 4*-os szállodában, félpanzióval, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére