4 napos strandolás az Adriai-tenger partján, Isztrián, buszos utazással, félpanzióval, idegenvezetéssel, programokkal

Ajánlat kód: 35488
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

116.900 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 35488

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Nyaralj az Adriai-tenger partján, a mesés Isztrián, Porecben!

Időpontok

  • 2024.06.20.: , 139.900 Ft
  • 2024.09.19.: , 116.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 3 éjszaka Porecben 2*-os felújított szállodában, 2-3 ágyas, saját fürdőszobás szobákban
  • Félpanzió
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás (az út részvételi díjának 1,8 %-a)
  • Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás 700 Ft/fő/nap
  • Idegenforgalmi adó: 1,5 Euro/fő/éj
  • Programok költségei (változhat)
    • Kirándulás Pulába: 25 Euro/fő
    • Rovinj-Limski fjord kirándulás hajóval és autóbusszal: kb. 30 Euro/fő + ebéd kb. 17 Euro/fő
    • Porec, Euphrasius Bazilika: kb. 7 Euro/fő
    • Pula amfiteátrum: kb. 10 Euro/fő
    • Pula, Augustus templom: kb. 3 Euro/fő Rovinj, Szent Euphémia templom tornya: kb. 5 Euro/fő

Fakultatív programok

  • Kirándulás Pulába: 25 Euro/fő
  • Rovinj-Limski fjord kirándulás hajóval és autóbusszal kb. 30 Euro/fő + ebéd kb. 17 Euro/fő

Felár

  • Egyágyas felár (foglaláskor fizetendő): 30.000 Ft/fő
  • Egyágyas felár társítással (foglaláskor fizetendő): 15.000 Ft/fő

Program

1.nap:
Elutazás 06.00 órakor Budapestről. Folyamatos utazás. Útközben ismerkedés Opatijaval, mely az Osztrák-Magyar Monarchia idején az egyik legjelentősebb fürdőváros, valamint híres művészek, uralkodók kedvelt pihenőhelye volt. A városnak a gyönyörű villák és elegáns szállodák között a hangulatos parkok, pálmafás sétányok adják meg varázsát. Késő délután érkezés Poreč városába, melynek igazi kincse a kora bizánci kor egyik legjelentősebb műemléke, a VI. sz.-ból származó Euphrasius bazilika és a körülötte álló épületegyüttes. Itt megtekintjük az arany mozaikokat, majd a szállodához utazunk. Szállásfoglalás, este vacsora a szállodában.

2.nap:
Egész napos szabadprogram a tengerparton, vagy délelőtt fakultatív kirándulás Pulába.
Reggeli után utunk az Isztriai-félsziget déli csücskén található Pulába vezet. A nyolc dombra épült város a félszigetbe mélyen benyúló öböl partján fekszik. A város leglátványosabb nevezetességei: az Amfiteátrum, a Sergius diadalíve, a Velencei erőd és az Augustus templom. A látnivalók megtekintése után szabadprogram az igazán hangulatos Óvárosban. Ez idő alatt élvezhetjük a kávézók nyújtotta árnyas teraszokon a mediterrán hangulatot, miközben megkóstolhatjuk a helyi specialitásokat. Délután visszautazunk Porečbe, szabadprogram, este vacsora a szállodában.

3. nap:
Egész napos szabadprogram a tengerparton vagy délelőtt fakultatív kirándulás:  Limski fjord-Rovinj
Reggeli után buszunkkal Rovinjba utazunk. Városnéző séta a szűk sikátorokon, hangulatos utcácskákon, színes házak között. Felkeressük a barokk stílusban épült Szt. Euphémia templomot, Rovinj jelképét. Itt megtekintjük a szent sírját, mely gyógyító erővel bír. Aki szeretne a templom tornyába is felsétálhat. Majd hajóra szállunk és teszünk egy kört a város és a szigetek körül. A hajókirándulás után ebéd Rovinjban. Majd szabadprogramra nyílik lehetőség a városban. Délután autóbuszunkkal a Limski fjordhoz utazunk, mely valaha kalózok búvóhelye volt, most kristálytiszta vízének köszönhetően kitűnő osztriga tenyésztőhely. A páratlan szépségű öblöt két oldalról erdők szegélyezik. Ez a gyönyörű természeti szépség sok rendezőt, operatört is magával ragadott, akik több filmet is forgattak itt.  Búcsút intve a gyönyörű panorámának visszautazunk a szállodába. A nap hátralévő részében szabadprogram, majd vacsora a szállodában.

4. nap: 
Reggeli után rövid szabadprogram a tengerparton, majd hazaindulás, útközben megálló Rijekaban. Horvátország legnagyobb forgalmú nemzetközi tengeri kikötő városa sok magyar vonatkozást tartogat. Ezekkel és az Óváros szépségeivel ismerkedünk egy séta keretében. Majd szabadprogramra nyílik lehetőség. Ez idő alatt további programként megtekinthető Trsat vára, amely 140 méter magasan található a város tetején. Délután hazaindulás, érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

4 napos strandolás az Adriai-tenger partján, Isztrián, buszos utazással, félpanzióval, idegenvezetéssel, programokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
25 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére